Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Χαλάρωσε, καθώς με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω θα φέρεις εις πέρας κάθε δουλειά που θα αναλάβεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική Δευτέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

 

Ταύρος
Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα παίρνουν άλλη τροπή και επιτέλους ηρεμείς. Όλα δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπαίνεις σε μια δημιουργική φάση, όπου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό δίνεις λύση σε κάθε ζήτημα που διαιωνιζόταν και σε ταλαιπωρούσε.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε ότι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα σου κατακτήσει την καρδιά, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιον από το παρελθόν σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Μην ξεφύγεις! Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν να σου δημιουργούν πρόβλημα.

 

Δίδυμοι
Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει σήμερα και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Διάφορα δυσάρεστα γεγονότα θα λάβουν χώρα στη σημερινή ημέρα, που όμως δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση για να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μίλησε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το καθημερινό βράδυ χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, δεν είναι. Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα από την υπεραισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και πρόσεχε πολύ!

 

Καρκίνος
Σήμερα θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου από άλλη οπτική. Αποφασίζεις να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος. Έτσι, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί αλλά και με την αποφασιστικότητά σου θα λύσεις αποτελεσματικά ό, τι σε ταλανίζει και σε αγχώνει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με περίσσια ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές που επιθυμείς να κάνεις.

 

Λέων
Συνειδητοποιείς πλέον ποια είναι εκείνα τα εμπόδια που σε κρατάνε πίσω και που πρέπει το συντομότερο δυνατό να αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό δε σε αφήνει να αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Θα έχεις την στήριξη φιλικών σου προσώπων σε όλο αυτό, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

 

Παρθένος
Διατήρησε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που επιδιώκουν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα κοιτάνε να σε βλάψουν. Κάνε έξυπνους ελιγμούς, ώστε να τους αποφύγεις και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή αλλά και την επιμονή σου αλλά προσπάθησε περισσότερο για να δώσεις στους άλλους και να σε ακούσουν αλλά και να καταλάβουν τις προθέσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

 

Ζυγός
Η μέρα φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να σε διευκολύνει σε ζητήματα κάθε τομέα. Παρά την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει και τους δισταγμούς που έχεις σε ό, τι επιδιώκεις, κάνεις γενναίες προσπάθειες να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να απαλλαγείς οριστικά από καθετί που σε δυσαρεστεί. Συνέχισε την σκληρή δουλειά, αποφεύγοντας ακρότητες και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, νιώθεις μια ανασφάλεια που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματα σου. Αν είσαι μόνος υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσα αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

 

Σκορπιός
Αυτή η Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα έρθουν στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές. Έχεις την τύχη και τα άστρα με το μέρος σου, και κάθε σου εγχείρημα θα καταλήγει σε θρίαμβο. Βλέπεις πως ό, τι θελήσεις γίνεται πραγματικότητα και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε κάνει να αποβάλλεις την απαισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.

 

Τοξότης
Σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία και η ισορροπία της ζωής σου. Ευνοούνται επίσης οι γενικότερες συναναστροφές είτε με άτομα που ήδη γνωρίζεις είτε με νέους ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

 

Αιγόκερως
Η μέρα σε διευκολύνει πολύ να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν είτε εργασιακά είτε προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα άτομα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου αλλά εσύ είτε άθελα σου είτε ηθελημένα να μην το βλέπεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και θα σου αποφέρουν νέα έσοδα.

 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να προβείς άφοβα σε αλλαγές συμπεριφοράς και στρατηγικής, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ευκολία και σιγουριά προς το δρόμο της επιτυχίας. Γίνε πιο θετικός και έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρασε μία όμορφη Δευτέρα κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στο πλευρό σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις αλόγιστα.

 

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική και θετική. Αυτό σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Έτσι, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί πολύ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις υπερβολές και ακρότητες, καθώς έχεις τις δικές σου αντοχές, που δεν πρέπει να ξεπεράσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ότι έχεις στο κεφάλι σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν ευκαιρίες κερδοφόρες. Μην τις αφήσεις!