Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/10/2017


Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει την τετράγωνη λογική σου και σε ωθεί να εκλογικεύσεις το συναίσθημα. Καλό είναι να αποφύγεις να το κάνεις και να προτιμήσεις να το ζεις. Είσαι σε θέση να βάλεις σειρά στη ζωή σου και να τακτοποιήσεις ο,τιδήποτε μοιάζει να μην είναι στη θέση του. Η πρακτικότητα θα σε βοηθήσει, επίσης, να αντιμετωπίσεις προβλήματα και απρόοπτα που θα προκύψουν. Παράλληλα, η καλή όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, σε βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείς και να ανασυγκροτηθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να το βοηθήσεις να εξωτερικεύσει την ανασφάλειά του. Είσαι καλός ακροατής και ξέρεις με ποιον τρόπο μπορείς να προσφέρεις τη στήριξή σου. Αν είσαι μόνος, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσφέροντας την καλή σου διάθεση να το ακούσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά προσηλωμένος σε ό,τι κάνεις και ξέρεις να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να το φέρεις εις πέρας. Ωστόσο, σήμερα ίσως προκύψουν ανατροπές που θα εμποδίσουν την εφαρμογή των σχεδίων σου. Στα οικονομικά καλό είναι να είσαι εγκρατής για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να βάλεις μια σειρά στη ζωή σου ή στον τομέα που σε απασχολεί πιο πολύ. Είσαι αρκετά πρακτικός και μεθοδικός, χαρακτηριστικά που θα σου είναι πολύ χρήσιμα. Παράλληλα, όμως, μπορείς να γίνεις υπερβολικός, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή σε κάνει γλυκό και γεμάτο κατανόηση. Οι γύρω σου σε εμπιστεύονται περισσότερο, ενώ είναι πρόθυμοι να σου εκμυστηρευτούν βαθιά μυστικά. Φρόντισε να διαχειριστείς με λεπτότητα τέτοιου είδους καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά αφοσιωμένος στο ταίρι σου και είσαι διατεθειμένος να συζητήσεις πράγματα που ενοχλούν στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο εκφραστικός και διαχυτικός με τα συναισθήματά σου. Δεν βοηθάει η λογική στον συγκεκριμένο τομέα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η τακτική που ακολουθείς θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητες και να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Είναι ευκαιρία να διευθετήσεις τα χρέη ή τουλάχιστον να τα δρομολογήσεις για το άμεσο μέλλον.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στην Παρθένο, σε κάνει πιο ορθολογικό και μεθοδικό. Το συναίσθημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα και εσύ νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τάξη τόσο στη ζωή σου, όσο και στο σπίτι σου. Απόφυγε τις υπερβολές και εκμεταλλεύσου την ημέρα για να «τακτοποιήσεις» ότι είναι απαραίτητο. Το καλό είναι, επίσης, ότι είσαι πολύ πρακτικός, ιδιότητα που θα σου χρειαστεί για να μην σπαταλήσεις το χρόνο σου άσκοπα. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείς και να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να αφήσεις τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή να σε επηρεάσει περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Η γλυκύτητα που σου δημιουργεί σε συνδυασμό με την προθυμία σου να ακούσεις το ταίρι σου, δημιουργεί ιδανικές καταστάσεις για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δεν αναμένεται να έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο με επιτυχία. Ταξινομείς στη σωστή θέση και διάσταση αυτό που υπάρχει γύρω σου, οπότε όλα οργανώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να δείξεις την ίδια στάση και με τα οικονομικά σου για να διατηρήσεις τον έλεγχο.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη είναι στην Παρθένο, ένα θαυμάσιο γεγονός για να μπορέσεις να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Δεν χρειάζεται να πιέζεσαι εξαιτίας του γεμάτου προγράμματος. Θα έχεις τη δυνατότητα να προσηλωθείς στο καθήκον και να τακτοποιήσεις όσα έχεις να κάνεις με αποτέλεσμα να τα χειριστείς όλα όπως πρέπει. Συναισθηματικά ίσως νιώσεις την ανάγκη να εμβαθύνεις λίγο για να κατανοήσεις τις εσωτερικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου χωρίς άγχη και σκοτούρες. Η καθημερινότητα είναι σε μια σειρά και είσαι διατεθειμένος να ακούσεις τον σύντροφό σου και να τον βοηθήσεις σε ό,τι τον πιέζει. Η ατμόσφαιρα θα είναι όμορφη, αρκεί να αφήσεις το συναίσθημα να εκφραστεί λίγο περισσότερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις καλή διάθεση και θα θελήσεις να κάνεις ακόμη και αλλαγές. Είσαι σε θέση να προγραμματίσεις σωστά και να πειθαρχήσεις στο πλάνο σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες και τα χρέη. Χρειάζονται διευθέτηση και σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να οργανώσεις τα ζητήματα που σε αφορούν. Πρόσεξε την υπερβολή που μπορεί να εκδηλώσεις κάποιες στιγμές για να μην κουράσεις τους άλλους και κυρίως τον εαυτό σου. Είσαι αρκετά διακριτικός και αφοσιωμένος, οπότε θα τα πας καλά σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σε φέρνει πιο κοντά σε εσένα, δημιουργώντας την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση γεγονότων και πράξεων.

Αισθηματικές
Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, βελτιώνει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, καθώς εσύ ο ίδιος είσαι πρόθυμος να ακούσεις και να δώσεις την κατάλληλη συμβουλή. Έτσι, η σχέση σου θα κάνει ένα βήμα παρακάτω χωρίς πίεση και άγχος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Είσαι τακτικός στις εργασίες σου, επικοινωνιακός με τους συνεργάτες και ικανός να αντιληφθείς τα λάθη σου. Ωστόσο, πρόσεξε πιθανές ανατροπές που θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, βάλε τάξη για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να φωτίζονται ακόμη περισσότερο οι πτυχές του χαρακτήρα σου. Έχεις ακόμη πιο έντονη την τάση να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της ζωής σου, να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να πειθαρχήσεις στο πρόγραμμά σου. Το συναίσθημα μοιάζει λίγο αδύναμο σήμερα, καθώς θέλεις να το ερμηνεύεις με την λογική. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις λίγο και να απολαύσεις τις στιγμές σου. Πλησίασε τα πρόσωπα που αγαπάς και άκου τις ανησυχίες τους.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να εξελιχθεί πολύ ομαλά σήμερα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή σε κάνει καλό ακροατή, αλλά και ικανό να πεις τα σωστά λόγια τη σωστή στιγμή. Μοιράσου με το ταίρι σου τις σκέψεις σου γεφυρώνοντας την όποια απόσταση υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Είσαι σε θέση να διαχειριστείς το συναίσθημά σου και να μην ξεφύγεις. Εμπνέεις εμπιστοσύνη στους συνεργάτες, γεγονός που σε βοηθάει να πείσεις για τις ιδέες σου. Στα οικονομικά, μείνε εγκρατής, γιατί δεν είναι απίθανο να υπάρξουν απρόοπτα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, γενικότερα η ημέρα αναμένεται αρκετά καλή, καθώς έχει πολλά θετικά στοιχεία να σου δώσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να μπεις σε τάξη, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Μίλα με τον εαυτό σου, εμβάθυνε λίγο περισσότερο και θα είσαι σε θέση να βρεις απαντήσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι και λίγο προσεκτικός, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα που δεν τα περίμενες με αποτέλεσμα να σε εμποδίσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να πράξεις ό,τι είχες προγραμματίσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, παρά να διασκεδάσεις. Ένας εποικοδομητικός διάλογος μπορεί να ρίξει φως σε πτυχές της σχέσης που δημιουργούν εμπόδια ή αποφεύγετε να αγγίξετε γιατί ενοχλούν. Θα υπάρξουν θαυμάσιες ιδέες που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια ημέρα που εξελίξεις αναμένονται αρκετά θετικές. Η ικανότητά σου να οργανώνεις το χρόνο και τις αρμοδιότητές σου θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για να φτάσεις στο τέλος της ημέρας έχοντας ολοκληρώσει ό,τι είχες προγραμματίσει. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την πρακτική σου σκέψη για να βρεις λύσεις.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στην Παρθένο βγάζουν στην επιφάνεια την λογική και την πρακτικότητα. Μπορείς να εκμεταλλευτείς, λοιπόν, αντίστοιχα την ημέρα για να δώσεις ώθηση σε υποχρεώσεις σου που έχουν ανάγκη από αυτά τα χαρακτηριστικά. Παράλληλα ,όμως, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθάει να σκεφτείς και να κρίνεις τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου, ενώ μπορείς να είσαι ο πιο αντικειμενικός δικαστής για τον εαυτό σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναμένεται πολύ θετική σήμερα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί. Έχει ανάγκη να μιλήσει για όσα τον πιέζουν και εσύ είσαι το καλύτερο πρόσωπο για να τον ακούσεις, να τον νιώσεις, να τον συμβουλεύσεις…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις μια καλή ημέρα, καθώς η ικανότητά σου να οργανώνεσαι θα σε βοηθήσει πολύ. Επίσης, εμπνέεις εμπιστοσύνη και η αφοσίωσή σου δεν περνάει απαρατήρητη από συνεργάτες και ανωτέρους. Στα οικονομικά, είναι καλή ευκαιρία να διευθετήσεις χρέη.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα ανήκει στην λογική, στον ρεαλισμό, στην τάξη και την οργάνωση. Ποιές είναι, λοιπόν, οι εκκρεμότητες που χρειάζονται αυτά τα χαρακτηριστικά; Φρόντισε να της διευθετήσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στις κοινωνικές σου συναναστροφές θα είσαι λίγο διακριτικός, ντροπαλός, προσπαθώντας να κρατήσεις τους τύπους και να νιώσεις ασφάλεια μέσα σε αυτούς. Χαλάρωσε λίγο και μετρίασε τις άμυνές σου με πρόσωπα που εκτιμάς και εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είσαι λίγο συνεσταλμένος, νιώθοντας την ανάγκη να κάνεις λίγο πίσω και να αφήσεις χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε ένα νέο άτομο που μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή σου. Ωστόσο, του δίνεις την αίσθηση ότι είσαι εκεί για να σταθείς κοντά του αν σε χρειαστεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να φέρεις εις πέρας σχέδια που χρειάζονται στρατιωτική πειθαρχία και τυπικότητα. Κρατάς τους τύπους, διατηρείς την τάξη και αυτό σε κάνει άψογο σε οποιαδήποτε εκτελεστική αρμοδιότητα. Στα οικονομικά, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια σειρά και αυτό σε χαροποιεί.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθάει να τακτοποιήσεις τη ζωή σου, να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη το συναίσθημα, ενισχύοντας τη λογική. Έχεις μια τάση να ερμηνεύεις όσα νιώθεις, αντί να βιώσεις πραγματικά τα συναισθήματά σου. Έτσι, έρχεσαι πιο κοντά με αυτό που αισθάνεσαι. Απόφυγε τις υπερβολές σε θέματα οργανωτικά για να μην δημιουργήσεις εντάσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός καθώς κάποιες ανατροπές, ίσως, εμποδίσουν την εφαρμογή των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια καλή ημέρα με τον σύντροφό σου. Άνοιξε τη συζήτηση και προσπάθησε να κατανοήσεις όλα εκείνα που τον απασχολούν. Σήμερα έχεις τη δύναμη και τη διαύγεια να σταθείς στο πλευρό του με τρόπο ουσιαστικό, δίνοντας λύσεις στα προβλήματά του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πας αρκετά καλά, αλλά καλό είναι να μην κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές. Καλύτερα να ασχοληθείς με το πρόγραμμα που έχεις θέσει ή να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Είσαι αρκετά πειθαρχημένος και αυτό θα σε ωφελήσει. Στα οικονομικά, διατήρησε τον έλεγχο για να κρατήσεις την ισορροπία.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ενώ γενικά είναι μια μέρα που δυσκολεύεσαι να νιώσεις το συναίσθημα, έχοντας την τάση να εκλογικεύεις ό,τι νιώθεις, θα μπορέσεις εν τέλει να έρθεις σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό, εξαιτίας της θετικής επιρροής που δέχεσαι από τη Σελήνη που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο. Κάνε μια εμβάθυνση, αναλογίσου τις ευθύνες, σκέψου με ησυχία και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Θα σου προσφέρουν πολύτιμη γνώση για το μέλλον. Πρόσεξε μόνο ανατροπές που μπορούν να συμβούν και να σου χαλάσουν τα σχέδια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν αποφασίσεις να έρθεις πιο κοντά σε αυτό. Με τη ζεστή συμπεριφορά σου, μπορείς να εκπέμψεις μια ασφάλεια που θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά του και θα το κάνεις να σου ανοιχτεί. Άκου τί έχει να σου πει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές από καιρό. Στα οικονομικά σου είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο διακριτικό, αφοσιωμένο, με έντονο το αίσθημα του καθήκοντος. Οπότε μπορείς να προσηλωθείς με επιτυχία σε ό,τι αναλάβεις και να το φέρεις εις πέρας χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μείνε δίπλα στα πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, καθώς είναι πιθανό να αναζητήσουν στο πρόσωπό σου τον φίλο, τον εξομολογητή ή τον συμβουλάτορα που θα τους βοηθήσει να βγουν από τα δικά τους αδιέξοδα. Πρόσεξε τις εξελίξεις, καθώς είναι πιθανό να συμβούν πράγματα που θα σε βγάλουν για λίγο από το σχέδιό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου, να το συμβουλεύσεις, να σταθείς στο πλευρό του, προσφέροντας την αγάπη και τη στήριξη που χρειάζεται για να αναθαρρήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά, τουλάχιστον ό,τι περνάει από το χέρι σου. Ξέρεις πως να οργανώσεις το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφύγεις το άγχος και την πίεση χωρίς λόγο. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να ελέγξεις τα έξοδά σου και να ξαναβρείς την ισορροπία σου.

Πηγή: tlife.gr