Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή δύσκολη όψη του Ήλιου που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο σε κάνει να νιώθεις έλλειψη ενέργειας και διάθεσης. Με κάποιον τρόπο νιώθεις ο αδικημένος της υπόθεσης και πιστεύεις ότι οι γύρω σου είναι ανίκανοι να σου προσφέρουν αυτό που αναζητάς. Ακόμη, το αρνητικό κλίμα που δημιουργείται σε δυσκολεύει να απολαύσεις τα απλά πράγματα της ζωής και βγάζει στην επιφάνεια μια διάθεση αρνητικής κριτικής προς τους άλλους. Για να ισορροπήσεις όλα αυτά μέσα σου καλό είναι να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού που διαθέτεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με την συμπεριφορά σου και να μην επιτρέψεις στον εγωισμό να χαλάει τις τρυφερές στιγμές που έχεις με το ταίρι σου. Απελευθερώσου από τα δεσμά που δημιουργούνται μέσα σου και μίλα με ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε είσαι μόνος, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην τα βάζεις συνεχώς με τον εαυτό σου για ό,τι συμβαίνει. Διαχειρίσου με λιγότερο συναισθηματισμό τις αναποδιές και τις αποτυχίες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, έτσι ώστε να κάνεις και τις αντίστοιχες κινήσεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, οι δυσκολίες της καθημερινότητας έχουν σήμερα τη δύναμη να κάμψουν τη μαχητικότητά σου και να σε κάνουν ηττοπαθή. Ως αποτέλεσμα, βλέπεις εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν ή μεγεθύνεις τα προβλήματα στα μάτια σου. Για να ισορροπήσεις την κατάσταση, καλό είναι να στραφείς περισσότερο προς την οικογενειακή εστία και το σπίτι που ευνοούνται την ημέρα αυτή με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο. Παίξε με τα παιδιά σου, ασχολήσου με τον άνθρωπό σου, βρες λόγους να χαμογελάς και να διασκεδάζεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις το λιμάνι που χρειάζεσαι για να αράξεις τούτη την ημέρα. Ο σύντροφός σου θα είναι το πρόσωπο από το οποίο μπορείς να αντλήσεις δύναμη και αισιοδοξία. Μπες στον κόπο να τον ακούσεις και τόλμησε να του εξωτερικεύσεις όσα νιώθεις. Έτσι, θα μπορέσεις να επιτύχεις εσωτερική ισορροπία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά, αρκεί να βγάλεις από το μυαλό σου τις μίζερες σκέψεις και να διώξεις μακριά αυτή την αρνητική ενέργεια που κουβαλάς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου για να επιτύχεις πολλά, για αυτό τοποθέτησέ το στην πρώτη γραμμή της μάχης. Στα οικονομικά μπορείς να φερθείς έξυπνα για να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να δείξεις πειθαρχία και να επιστρατεύσεις την εσωτερική δύναμη της θέλησης. Οι δυσκολίες – που είναι πιθανό να υπάρξουν- δημιουργούν ένταση και άγχος, καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου. Παράλληλα, όλα όσα θέλεις να κάνεις θα έρχονται σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σου και αυτό θα σε φέρνει σε ακόμη πιο άβολη θέση. Οπότε, συμβιβάσου και δες τα πράγματα ρεαλιστικά για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο, σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να στραφείς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού. Για αυτό, εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή και οργάνωσε το χρόνο σου, έτσι ώστε να βρεις ουσιαστικό χρόνο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, η πίεση θα είναι εμφανής σήμερα, ακόμη και αν αυτή δεν προέρχεται εξ ολοκλήρου από το εξωτερικό περιβάλλον. Διαχειρίσου την απογοήτευση και την έλλειψη αυτοπεποίθησης για να μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα. Στα οικονομικά, μην αφεθείς σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου σήμερα, δίνει έμφαση στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, ενώ σε αναγκάζει να στραφείς πιο ουσιαστικά σε μια εσωτερική αναζήτηση που θα σε φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις ανάγκες του. Μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι και τα άτομα που ζουν σε αυτό για να επιφέρεις τις αλλαγές που θεωρούνται πλέον απαραίτητες. Επικοινώνησε μαζί τους με ειλικρίνεια και σεβασμό για να λάβετε αποφάσεις από κοινού.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια ουσιαστική ημέρα με τον σύντροφό σου, γεμάτη κατανόηση και ποιοτική επικοινωνία. Διώξε τα τοξικά συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργεί το άγχος της καθημερινότητας και δες με περισσότερο ενδιαφέρον όσα εξελίσσονται στη σχέση σου. Ακόμη και μόνος να είσαι, τα αισθηματικά σου θα έχουν αισθητή βελτίωση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να φερθείς σαν καλός επαγγελματίας και να διαχειριστείς την πίεση και την απαισιοδοξία, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτές στους γύρω σου. Διαχειρίσου τα οικονομικά σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα δεις σημαντική βελτίωση.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η δύσκολη όψη του Ήλιου -που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο- κάνει τα πράγματα πιο απαισιόδοξα στα μάτια σου. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις τις αποτυχίες ως έχουν, χωρίς να δραματοποιείς την κατάσταση. Το πανίσχυρο μυαλό σου, σε συνδυασμό με την μεθοδικότητά σου θα είναι η λύση στα προβλήματά σου. Αρκεί, βέβαια, να μην υποκύψεις στα παιχνίδια που κάνει καμιά φορά και μας αναγκάζει να βλέπουμε τα πράγματα χωρίς ελπίδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να διατηρήσεις την ατμόσφαιρα ήρεμη και να αποφύγεις τις εντάσεις. Ίσως η κακή διάθεση να δημιουργήσει διαπληκτισμούς που δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Προτίμησε να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά κινήσου με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Πάρε δύναμη από τις επιτυχίες σου και κάνε αποφασιστικές κινήσεις. Στα οικονομικά προτίμησε πιο ασφαλείς επιλογές, κρατώντας τις ισορροπίες.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, από την μια πλευρά ο Ήλιος πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο, ενώ από την άλλη η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο. Το πρώτο αστρολογικό φαινόμενο σε κάνει ανυπόμονο και απαισιόδοξο, δημιουργώντας μια άσχημη αίσθηση. Τα βάζεις με τον εαυτό σου εύκολα και δεν είσαι σε θέση να δείξεις κατανόηση. Από την άλλη, η νέα θέση της Σελήνης, σε κάνει να στραφείς περισσότερο προς το σπίτι με μια πιο αισιόδοξη διάθεση. Να ασχοληθείς με τα αγαπημένα πρόσωπα και να ξοδέψεις εκεί την ενέργειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προτιμήσεις μια πιο ειλικρινή στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Πλησίασέ τον, μίλησέ του από καρδιάς και έτσι θα μπορέσεις να έχεις μια χαλαρή ημέρα χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει το καταφύγιό σου σε κάθε περίπτωση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα υπάρξει προβληματισμός και θα νιώθεις ότι χρειάζεσαι διπλό κόπο για να επιτύχεις όσα θέλεις να κάνεις. Φρόντισε να μείνεις εντός προγράμματος για να έχεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι και σε κάνει να νιώθεις λιγότερο αγχωμένος. Στα οικονομικά απόφυγε τα ρίσκα για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες σήμερα, αποφεύγοντας τους έντονους συναισθηματισμούς. Καλό είναι να τα πεις με τον εαυτό σου και να είσαι πιο ουδέτερος στην κρίση σου. Δε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή και το μέλλον και προσπάθησε να απολαύσεις τις απλές και όμορφες στιγμές της. Η οικογένεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να νιώσεις πιο χαλαρός και ήρεμος. Διοχέτευσε εκεί την ενέργειά σου και διώξε τις άσχημες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σου, νιώθοντας την αγάπη και την στοργή που χαρακτηρίζει την μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Προτίμησε να είσαι ειλικρινής τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το ταίρι σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, καλό είναι να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα και να μην μιζεριάζεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η δουλειά μπορεί να πάει αρκετά καλά. Κράτησε χαμηλό προφίλ, θέσε το πρόγραμμά σου από την αρχή της ημέρας και ακολούθησέ το όσο πιο πιστά μπορείς. Κινήσου με ειλικρίνεια και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα αναγνωριστεί. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να κάνεις δυναμικές κινήσεις προς όφελός σου.

 

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο, φέρνει στην επιφάνεια εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που είναι πιο ονειροπόλο και ρομαντικό. Η ανάγκη σου να ασχολείσαι με την οικογένειά σου και να παίρνεις ενέργεια από αυτήν θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο. Μπορείς σήμερα να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου κοιτώντας με ειλικρίνεια μέσα σου και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σου. Η πνευματικότητά σου ενισχύεται, κάνοντάς σε πιο ισχυρό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι η κατάλληλη ημέρα για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Δείξε του την αγάπη σου, πλησίασέ τον χωρίς εγωισμό και νιώσε την στοργή που έχει να σου προσφέρει. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να εξερευνήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να τις θέσεις ως προτεραιότητα στην αναζήτηση του άλλου σου μισού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις σχέδια και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει για να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορείς να έχεις αρμονικές συνεργασίες τώρα που είσαι σε καλή επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Στα οικονομικά, κάνε σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ήλιος πραγματοποιεί μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο, δημιουργώντας εμπόδια στους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δημιουργεί ένταση που πηγάζει από τις αυξημένες υποχρεώσεις του σημερινού σου προγράμματος. Η πίεση που νιώθεις σε κάνει να ξεσπάς κάποιες φορές χωρίς λογική. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και να δεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Θα σε βοηθήσει να βγάλεις την ημέρα με τις λιγότερες απώλειες.

Αισθηματικές
Η γενικότερη πίεση ίσως βρει διέξοδο και στα αισθηματικά σου. Για αυτό προτίμησε να είσαι χαλαρός με τους δικούς σου ανθρώπους και ειδικά με τον σύντροφό σου. Μίλησέ τους ανοιχτά καθώς με την ειλικρίνεια έχεις να κερδίσεις πολλά. Η κατανόηση του αγαπημένου σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις σημερινές απαιτήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δείξε αυτοπεποίθηση και μην φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες. Οι αυξημένες υποχρεώσεις χρειάζονται άψογο προγραμματισμό και πειθαρχία. Στα οικονομικά, πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην αφεθείς σε σπατάλες που θα σε αγχώσουν αργότερα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό είναι λίγο αντικρουόμενο σήμερα. Από την μια πλευρά μπορεί να νιώθεις αδικημένος, πιεσμένος και γενικότερα να έχεις παράπονα από την τύχη σου. Η απαισιοδοξία χαρακτηρίζει τη σκέψη σου και σε κάνει να χαλάς όλο και περισσότερο τη διάθεσή σου. Από την άλλη όμως, ο τομέας του σπιτιού μπορεί να είναι η σανίδα σωτηρίας. Εκεί θα βρεις το καταφύγιό σου και τον χώρο που χρειάζεσαι για να ηρεμήσεις. Ακόμη και αν ασχοληθείς με αυτό να σε κάνει να ξεχαστείς από τις άσχημες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις μια καλή ημέρα με τον σύντροφό σου αρκεί να αφήσεις τους εγωισμούς και τις εντάσεις. Δεν ευθύνεται εκείνος για την άσχημη ψυχολογία σου. Επομένως, προτίμησε να περάσεις πιο χαλαρά μαζί του για να εκτονώσεις την ένταση της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η δουλειά σου μπορεί να έχει μια σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ασχολήσου με ψυχραιμία με το πρόγραμμά σου και μην γιγαντώνεις τα προβλήματα. Μέρα είναι και θα περάσει. Στα οικονομικά, καλό είναι να ξοδεύεις με φειδώ για να μην δημιουργήσεις και άλλη πηγή άγχους.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι βαρύ και απαιτητικό. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πραγματική κούραση και κυρίως σωματική. Στην περίπτωση αυτή, κινήσου σύμφωνα με το πρόγραμμά σου και φρόντισε να διευθετήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς στην ασφάλεια του σπιτιού σου παρέα με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Σε κάθε περίπτωση, η ηρεμία σου θα κρύβεται στο σπίτι σου, όπως και αν επιλέξεις να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ήσυχη βραδιά στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μίλησέ του για τις ανησυχίες σου χωρίς εγωισμούς και εντάσεις και να είσαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποβάλεις την πίεση που νιώθεις. Ως ένα βαθμό, να ξέρεις ότι το άγχος σου δημιουργείται από εσένα και δεν έχει λογικό έρεισμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, κινήσου σαν καλός στρατιώτης που εκτελεί το πρόγραμμα και κινείται με απόλυτη πειθαρχία. Έτσι, θα έχεις πιο ήρεμη διάθεση που θα σε κάνει να είσαι πιο αποτελεσματικός. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί να αποφύγεις τα μεγάλα ανοίγματα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζεται από αντικρουόμενες δυνάμεις και μάλιστα πιο έντονα από άλλα. Από τη μια η διάθεσή σου δεν θα είναι τόσο χαλαρή όσο θα ήθελες και θα νιώθεις αρκετή πίεση και άγχος εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχεις ή εκείνων που θα προκύπτουν απρόοπτα. Από την άλλη μπορείς, όμως, να εκτονώσεις την πίεση και την κούραση στο χώρο του σπιτιού σου διώχνοντας κάθε αρνητικό συναίσθημα.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου μπορεί να σε στηρίξει σημαντικά σήμερα αρκεί να αποφασίσεις να φερθείς με ειλικρίνεια και χωρίς πείσματα. Οργάνωσε μια βραδιά που θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία στο πλευρό του διώχνοντας τα άγχη σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος προτίμησε την οικογενειακή εστία από κάθε άλλη επιλογή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μετά μπορείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Στα οικονομικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σχέδια.