Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, τα δεδομένα αλλάζουν και κατά συνέπεια οι συνθήκες στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι τα εμπόδια και οι δυσχέρειες του παρελθόντος μένουν εκεί που ανήκουν και έφτασε η ώρα να ανταμειφθείς για τις δύσκολες στιγμές. Μετά από μια έντονη μπόρα έρχεται η λιακάδα άλλωστε. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει όσα στερήθηκε μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Μιας και είσαι αρκετά ρεαλιστής, φρόντισε να δεις τα δεδομένα στη σχέση σου ως έχουν και μην δίνεις διαστάσεις στα πράγματα. Χαλάρωσε και διώξε το φόβο που έχεις για το μέλλον, γιατί αυτό το μεταφέρεις με αρνητικό τρόπο και στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να βιώσεις με μεγάλη αλλαγή στην αισθηματική σου ζωή!

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου φρόντισε να είσαι μεθοδικός και δυναμικός για σήμερα, ώστε να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται, καθώς τα έσοδά σου ολοένα και αυξάνονται. Φρόντισε να κάνεις σωστές επαφές και να κλείσεις κατάλληλες συμφωνίες που θα σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, μόλις έκλεισε ένας κύκλος στη ζωή σου αφήνοντας χώρο για μια νέα αρχή. Αναμένονται νέα δεδομένα και εξελίξεις. Από τη γενικότερη κατάσταση μην εκπλαγείς αν έχει επηρεαστεί και μια προσωπική σου σχέση. Φαίνεται ότι ήταν η ώρα να σταματήσει να υφίσταται, γεγονός που θα πρέπει να αποδεχθείς. Προσπέρνα την πικρία σου και κράτα μόνο ό,τι σε κάνει χαρούμενο από αυτό. Ετοιμάσου για όσα καλά έρχονται!

Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί την ουσιαστική επικοινωνία μέσα στη σχέση σου, δίνοντας την δυνατότητα να θέσεις προς συζήτηση την πορεία της σχέσης σας. Καλό είναι να εκφράσεις τώρα όποιους φόβους και ανασφάλειες έχεις για να διευθετηθούν χωρίς αρνητικές συνέπειες. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, ετοιμάσου να ζήσεις νέα τροπή στην αισθηματική σου ζωή. Μια αναπάντεχη γνωριμία ανοίγει νέους ορίζοντες.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα επαγγελματικά σου περιλαμβάνει εμπόδια και καθυστερήσεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει. Ο οικονομικός τομέας περιλαμβάνει υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετήσεις άμεσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό επιβάλει αλλαγές και αναθεωρήσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Τα πράγματα σιγά-σιγά αλλάζουν και εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς σε αυτά, το συντομότερο δυνατό. Φρόντισε να το αποδεχθείς και να συμβιβαστείς για να κάνεις την αλλαγή πιο ομαλή για εσένα. Θα διαπιστώσεις ότι όλα είναι θέμα προγραμματισμού. Μόλις καταφέρεις να ακολουθήσεις το νέο ρεύμα , θα οδηγηθείς άμεσα στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Αν και γενικότερα η αισθηματική σου ζωή κυλάει όμορφα, σήμερα θα υπάρξουν μικρές παρεξηγήσεις και καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις την γενικότερη καλή ατμόσφαιρα. Αν ανήκεις στους μοναχικούς και αδέσμευτους, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να έχει μέλλον.

Επαγγελματικές
Η ημέρα ευνοεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα που υπόσχονται επιτυχημένο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και με προτάσεις συνεργασίας που θα έχουν, επίσης, λαμπρή εξέλιξη. Στον τομέα των οικονομικών, μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε αφορούν, αλλά να είσαι προσεκτικός έχοντας ως βάση το δικό σου συμφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετά δύσκολες καταστάσεις και θα υπάρξουν στιγμές που νιώθεις να χτυπάς σε τείχος. Το άγχος θα είναι αρκετό και προκειμένου να ανταπεξέλθεις θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου. Μπορεί η κατάσταση να σε κάνει να πνίγεσαι, αλλά μπορείς πάντα να αντλείς δύναμη από τους δικούς σου ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σου. Πέρα από αυτό, όμως, δες τι άλλο χρειάζεσαι προκειμένου να πας παρακάτω.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά ικανοποιητική με αρκετές χαρές. Σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις. Αυτή η από καρδιάς εξομολόγηση μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, έχεις όλες τις ευνοϊκές συνθήκες για να κάνεις ευχάριστες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στο χώρο της εργασίας σου είναι αρκετά δυναμική και έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η οικονομική σου κατάσταση επωφελείται εξαιτίας κάποιων προτάσεων που θα σου γίνουν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα κέρδη σου.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι ιδιαίτερα γρήγοροι και κουραστικοί. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα ,ενώ οι απαιτήσεις πιέζουν ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να ανταπεξέρχεσαι σε όλο αυτό πολύ αποτελεσματικά. Καλό θα ήταν να πάψεις να ακολουθείς αυτό το τρελό πρόγραμμα, είτε χαλαρώνοντας εσύ ο ίδιος, είτε ζητώντας τη συμβολή τρίτων, όπου αυτό εξυπηρετεί. Το να λειτουργείς στα κόκκινα δεν θα σε ωφελήσει μελλοντικά, ακόμη κι αν τώρα έχεις τη δύναμη να το κάνεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα σήμερα σε κάνει να έχεις μια ερωτική διάθεση που τη μεταφέρεις και στη σχέση σου. Υπάρχει πιο ιδανική συνθήκη για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου; Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, η διάχυτη γοητεία σου σε κάνει ακαταμάχητο και αναπόφευκτα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που σου ξυπνούν βαθιά συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά θα συναντήσεις δυσκολίες σήμερα και δεν τις είχες καθόλου στο πλάνο! Κράτα την ψυχραιμία σου και θα διαπιστώσεις ότι και εκεί θα τα καταφέρεις εξαίσια. Ξέρεις πως να υπερπηδάς τα εμπόδια… Ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί πολύ θετικά καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ισορροπήσεις την κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ θετικές εξελίξεις αναμένονται για εσένα, φίλε Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιταχύνεις τα επιτυχή αποτελέσματα και ρίχνει στο δρόμο σου τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν αν εσύ ο ίδιος δεν το επεδίωκες και δεν δούλευες με το αντίστοιχο πείσμα και πρόγραμμα. Το μόνο που μπορεί να επισκιάσει την θετική σου πορεία είναι η αμφιβολία και το άγχος που φωλιάζει στην ψυχή σου.

Αισθηματικές
Ακόμη και ιδανικότερες σχέσεις περνούν κάποια κρίση ανά διαστήματα. Βρίσκεσαι και εσύ ,λοιπόν, σε μια περίοδο που νιώθεις ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στη σχέση σου. Μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε κατευθύνουν. Απεναντίας, κράτησε τον έλεγχο και πολύ σύντομα θα βρεθεί η ιδανικότερη λύση που θα σε αποζημιώσει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φρόντισε να χαρείς τη μοναξιά σου όσο είναι ακόμη καιρός. Πολύ σύντομα ευχάριστες αλλαγές θα γίνουν στην συναισθηματική σου ζωή αν εσύ το θελήσεις!

Επαγγελματικές
Υπάρχουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα που δεν εξελίσσονται με αποτέλεσμα να καλείσαι να βρεις λύσεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει απερισκεψίες και παραλογισμούς. Προσανατολίσου καλύτερα σε ενέργειες που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ
Φαίνεται πως υπάρχει τελικά φως στην άκρη του τούνελ, αγαπητέ Ζυγέ. Βέβαια, δραστηριοποιείσαι και εσύ αντίστοιχα, προκειμένου, αργά και σταθερά, να καταφέρεις να φτάσεις στην άκρη. Κάνε τα σχέδιά σου και βάλε σε τάξη όσες καταστάσεις απαιτούν τακτοποίηση. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στα νέα σου σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην κατάκτηση του στόχου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή ευνοούνται σήμερα οι παρεξηγήσεις και οι μικρο-εντάσεις. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να είσαι συγκρατημένος και αν έχεις κάτι να πεις να το κάνεις στα πλαίσια μιας συζήτησης με κατανόηση και σεβασμό. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις και ίσως συναντήσεις κάτι που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον για το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική σου ζωή και τώρα μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου, ώστε να τα διευθετήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση τείνει να ισορροπήσει εξαιτίας μιας περιόδου που θα διανύσεις αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι η ώρα να καταστρώσεις τα σχέδιά σου και να βρεις τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Αφορμή για όλο αυτό θα αποτελέσει μια είδηση που θα σου δώσει νέα πνοή και αισιοδοξία για το μέλλον. Εκμεταλλεύσου τα θετικά σου συναισθήματα και το ιδανικό πλανητικό σκηνικό προς όφελος των συμφερόντων σου. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εσένα και θα ήταν κρίμα να την αφήσεις να περάσει!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν θα έλεγε κανείς ότι χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες εξελίξεις ή ότι γενικότερα σου τραβάει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι φέρεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτό, μιας και την έχεις παραμελήσει τελευταία εξαιτίας άλλων ασχολιών. Επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι για την κατάσταση ως έχει. Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος που του ταιριάζει πολύ, και εσένα ο δικός σου έχει ,μάλλον, αρχίσει να σε ψάχνει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή εξελίσσεται ολοένα και καλύτερα. Έχεις επιτύχει πολλά μέχρι τώρα και αναμένεται να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Γενικότερα, μην προβείς σε νέες δραστηριότητες μιας και δεν ευνοούνται. Έχε, επίσης, στο μυαλό σου ότι ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκέντρωση, αφοσίωση και μεθοδικότητα. Το τρίπτυχο της επιτυχίας σου, φίλε Τοξότη. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να δημιουργούν παρεμβολές σε ό,τι καταπιάνεσαι αυτόν τον καιρό. Μείνε προσηλωμένος στον στόχο και άφησε για λίγο έξω από τη ζωή σου ό,τι άλλο ζητάει την ενέργειά σου ή την προσοχή σου. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, αλλά ο δρόμος προς την επιτυχία μόνο ένας. Εσύ θα διαλέξεις που θέλεις να φτάσεις.

Αισθηματικές
Το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να σε προσελκύσει και πάλι και για αυτό δεν διστάζει να σου κάνει εκπλήξεις. Παίξε το παιχνίδι του ,γιατί θα αρέσει και σε εσένα. Όμορφες και ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, άφησε τα πράγματα να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα περιμένεις. Αφέσου και απόλαυσε.

Επαγγελματικές
Αν και ημέρα αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη και κουραστική μην πτοηθείς. Η αποτελεσματικότητά σου είναι δεδομένη και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αναμένεται, επίσης, αύξηση των κερδών σου, γεγονός που φτιάχνει την οικονομική σου κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, διανύεις μια ιδιαιτέρως απαιτητική περίοδο, γεγονός που σε αγχώνει και σε προβληματίζει. Επίσης, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μιας και οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν. Περιόρισε, λοιπόν, τις προσδοκίες σου προς το παρόν και στηρίξου στα πόδια σου. Τρίτοι μπορούν να σε βοηθήσουν ως ένα σημείο εφόσον τους δώσεις το πράσινο φως.

Αισθηματικές
Η καθημερινότητα έχει απορροφήσει όλη την προσοχή και την ενέργειά σου. Είναι εντελώς φυσιολογικό, ωστόσο προσπάθησε να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου κρατώντας τη φλόγα αναμμένη. Αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει επικοινωνιακό βοηθώντας σε να κάνεις σύντομα μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο το μέλλον. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες ευνοούνται. Οι μέχρι τώρα αγχωτικές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και η οικονομική σου κατάσταση ,επιτέλους, αρχίζει να ισορροπεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου δημιουργώντας νέες συνήθειες και καταργώντας κάποιες από τις παλιές που σε κούρασαν. Προς το παρόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να προγραμματίσεις σωστά τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση και να αφήσεις για αργότερα την υλοποίησή τους. Την περίοδο αυτή κάθε προσπάθεια αυτού του τύπου μάλλον άκαρπη θα αποβεί ή μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες μελλοντικά. Υπομονή ,λοιπόν, και σύντομα θα λάβεις δράση.

Αισθηματικές
Η αναβίωση του παρελθόντος και ιδιαιτέρως των άσχημων στιγμών σε μια σχέση μόνο κακό μπορεί να κάνει. Κράτα το μάθημά σου και ξεπέρασε ό,τι έχει συμβεί. Έτσι θα δεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να προσελκύσεις πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή εξελίσσεται πολύ καλά και μάλιστα κάποια μικρο-εμπόδια ή καθυστερήσεις αποδεικνύονται εντελώς παροδικά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που επιδιώκεις. Είναι όμως σίγουρο ότι έχοντας κάνει τον προγραμματισμό σου όλα θα πάνε καλά και θα καταφέρεις να αυξήσεις τα κέρδη σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια εύνοια φαίνεται να σου δίνει το πλανητικό σκηνικό προς όφελος των σχεδίων σου. Επικεντρώσου στην προώθηση των πλάνων σου μέσα από κοινωνικές συναναστροφές που θα προκύψουν. Μέσα από εκεί θα δεχθείς προτάσεις που θα καταλήξουν σε συμφωνίες ευνοϊκές για εσένα. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο, πέρα των προσδοκιών σου.

Αισθηματικές
Δώσε τη δυνατότητα στη σχέση σου να πάει καλά εκφράζοντας απλά τους προβληματισμούς σου στον σύντροφό σου. Παρέα θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η εύνοια που δέχεται το ζώδιό σου σε βοηθάει να κάνεις τη γνωριμία που επιδιώκεις καιρό τώρα.

Επαγγελματικές
Οι δυνατότητες στα επαγγελματικά σου είναι πολλές και μπορούν να σε οδηγήσουν στον στόχο. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό προτού κινηθείς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε σπατάλες που ίσως δεν καταφέρεις να καλύψεις.