Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/11/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η σημερινή Δευτέρα θα είναι κάπως περίεργη για εσένα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικές
Αγαπημένε Κριέ μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου αυτήν την ημέρα, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά φίλε Κριέ. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.
Ταύρος
Φίλε Ταύρε σήμερα με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα γιατί όλοι δεν έχουν την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται αυτήν την Δευτέρα στο ζώδιο σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γι αυτό πρόσεξε πολύ να μην υποπέσεις σφάλματα που δεν μπορείς να διορθώσεις. Να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και απομάκρυνε από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ταύρε η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπο σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι μόνιμο στην ζωή σου, μπορείς να περάσεις το βράδυ σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μείνε μακριά από καινούργια ξεκινήματα και σταθεροποίησε αυτά που ήδη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφο σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ σου, βλέποντας και διασκεδάζοντας δικούς σου ανθρώπους. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι περισσότερο μαχητικός θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο και θα διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση και είναι καλή ευκαιρία να εξωτερικευτείς στον άνθρωπο σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα την σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Αισθηματικές
Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπο σου για την συμπεριφορά του και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλες αναβολές αλλά να το επιχειρήσεις σήμερα. Εσύ αγαπητέ Λέοντα που βιώνεις ερωτικές μοναξιές μην το βάζεις κάτω και άδραξε αυτήν την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μέσα από τον διάλογο να τον αποπλανήσεις εκεί που θέλεις εσύ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, θα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αλλά καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν και θα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στον Ταύρο, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί ο Άρης που κινείται στον Υδροχόο σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία που μπορεί να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!!!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνει γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ζήλεια από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει με ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις από που προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από λέξεις που ακούς. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν αυτά που ακούς να έχουν αυτήν την ερμηνεία και όχι αυτή που θα ήθελες να δώσεις εσύ.

Αισθηματικές
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ θα υπάρξει στασιμότητα στην σχέση σου, αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Εσύ που είσαι μόνος σου μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στον δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης και αν βέβαια, μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι και παραμένεις με την μοναξιά στην αγκαλιά σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενα σου βήματα. Ο ελεύθερος σου χρόνος θα είναι περιορισμένος λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου η δημιουργικότητα σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου για θέματα που αφορούν την σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου προσπάθησε να μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προκλήσεις τυχάρπαστων ανθρώπων γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Υδροχόος
Σήμερα φίλε Υδροχόε μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις, με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά πίστεψε με… δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ότι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Υδροχόε, αφιερώσου λίγο περισσότερο στον σύντροφο σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις έξω από την σχέση σου. Θα νιώσεις και οι δύο καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη παρέα, η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία μέσα από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου που θα σου φέρουν μία βελτίωση στα έσοδα σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτήν την Δευτέρα για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και τα πράγματα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άνοιξε τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.