Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Οι ευθύνες που έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις να φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όμως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καλύτερα να μην πάρεις κανένα ρίσκο σήμερα. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες αγορές που θελήσεις να κάνεις, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ προσοχή και σύνεση.

 

Ταύρος
Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να αποπλανήσεις τον σύντροφο σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ… Ειδικά αν είσαι ένας ελεύθερος Ταύρος κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα σου.

Δίδυμοι
Σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα δείς ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τις δεχτεί αρκεί να τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά σήμερα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να προωθήσεις θέματα που σε καθυστερούσαν, τα οποία τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές, αλλά και για κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος
Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δείς τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δεν θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα παλιά στη σχέση σου, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εύνοια της θετικής όψης του Ερμή με τον Πλούτωνα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα ενδεχομένως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και πώς θα χειριστείς μερικές καταστάσεις για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και την υπογραφή συμβολαίων, γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες αποφάσεις.

Λέων
Σήμερα κάποια θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά καλύτερα να μην απαντήσεις σε ότι ακούς γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξεις με τα δικά σου άτομα. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου κι άφησε τα πείσματα και τους εγωισμούς. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού φίλου, που θα σε καλέσει να βρεθείς για να θυμηθείτε τα παλιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υπάρχουσες εκκρεμότητες που σε κρατάνε πίσω. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές γιατί κρύβουν παγίδες.

Παρθένος
Σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις ότι έχεις στο νου σου και γενικά να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά θα σε κυριεύσει ένα αίσθημα έντονης επικοινωνίας και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να τα πάς πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και διώξε την ανασφάλεια που σε τρώει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να περνάτε καλά και οι δύο. Αν είσαι μόνος, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις. Μην μείνεις σπίτι και αξιοποίησε αυτήν την πλανητική εύνοια στο μέγιστο βαθμό!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που εκκρεμούν. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και δράσε με τη λογική σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα όμως, και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και μάλιστα σύντομα.

Ζυγός
Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι κι αν σου περάσει από το μυαλό. Μόνο μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να βρεις χρόνο για να συζητήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα που σε προβληματίζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και να βγεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Μην κλειστείς σπίτι σου απόψε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές, αλλά πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να κάνεις τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις και μάλιστα τις καλύτερες.

Σκορπιός
Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Πέμπτη για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου, θα σου τονώσει το ηθικό και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένες και αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δείς και την επιτυχία να σε πλησιάζει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου, να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις τεράστιες αλλαγές και να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, ταχτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό για να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα θα σε βρει σε αναμονή, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά το πλανητικό σκηνικό θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και με λίγη υπομονή αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις την καλή σου διάθεση ότι κι αν γίνει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις διάφορες συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και τα περισσότερα χωρίς λόγο.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου και σε απασχολούν εδώ και καιρό, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνε πιο διαλλακτικός. Εξάλλου, κάποια ζητήματα μπορεί να έχουν άμεσες λύσεις και το πείσμα αλλά και η εμμονή σου δεν σε αφήνουν να τις δείς. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ανοίξου σε νέες απόψεις και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, αρκεί να είσαι λίγο πιο τρυφερός στη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Λίγη γλυκύτητα και ρομαντισμός μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα το ένα μετά το άλλο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να φέρεις κοντά σου ένα πραγματικά αξιόλογο άτομο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή τις νέες συνεργασίες, γιατί ενδεχομένως ο εκνευρισμός που αισθάνεσαι να σε οδηγήσει σε ρήξη με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σου προκαλούν αρκετές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.

Υδροχόος
Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα σε όσα γεγονότα σε αναστατώνουν και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να ελιχθείς κατάλληλα και να συμπεριφερθείς όσο ώριμα απαιτούν οι περιστάσεις. Οπότε μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι σήμερα να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να αφήσεις την απαισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του συναισθηματικά. Ότι κι αν κάνεις να ξέρεις ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση. Αν είσαι μόνος να θυμάσαι πως η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου καθιστά την ημέρα ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Αξιοποίησε την κατάλληλα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πολλά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου από το παρελθόν θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και καλό είναι να φροντίσεις να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Μπορείς να ασχοληθείς σήμερα με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα και να τακτοποιήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές.

Ιχθείς
Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση, για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση να είσαι θετικός και να κάνεις ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου. Θα δείς ότι σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και να σε ευνοεί. Σήμερα ενδεχομένως να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά μέσα στη σχέση σου, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην χάνεις λοιπόν την αισιοδοξία σου και όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλεις. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκφράσεις διακριτικά το ενδιαφέρον σου και με λίγη ρομαντική διάθεση να πλησιάσεις το άτομο που σε συγκινεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα κατάφερες πάρα πολύ καλά σήμερα και μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους που θα κάνουν τα σχέδιά σου να προχωρήσουν. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχεις.