Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα για εσένα με τον Ερμή να σε ευνοεί από την νέα του θέση στο ζώδιο της Παρθένου. Θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν. Η διατροφή που έλεγες ότι έπρεπε να ακολουθήσεις μπορεί πλέον να καθιερωθεί. Ή ακόμη και να ξεκινήσεις να αθλείσαι με έναν τρόπο που θα είναι προσαρμοσμένος στα δικά σου γούστα, έτσι ώστε να μην παραιτηθείς άμεσα από την προσπάθεια. Φρόντισε τον εαυτό σου και δώσε του λίγη παραπάνω προσοχή. Το τελευταίο διάστημα δεν φρόντισες για τις ανάγκες σου όσο έπρεπε. Μην το καθυστερείς άλλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κατάσταση θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι για να νιώθεις όμορφα, απαλλαγμένος από προβληματισμούς. Η συντροφιά του ανθρώπου σου, θα σου προσφέρει στιγμές απόλαυσης που σου έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα. Και μόνος να είσαι η βραδιά θα έχει το ενδιαφέρον της.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η κατάσταση θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα πρέπει να έχεις την υπομονή για να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε βάζουν σε σκέψεις, αλλά θα καταφέρεις στο τέλος να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου σήμερα είναι πολύ ευχάριστες, καθώς η εύνοια που δέχεσαι από την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, θα είναι ικανή να βελτιώσει πολύ τα πράγματα και ειδικά σε τομείς που σε ενδιαφέρουν πολύ. Όχι μόνο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά θα βρεις και ποιοτικό χρόνο για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να αναγνωρίζεις την αξία της ανθρώπινης επαφής και στήριξης. Απόλαυσε την ημέρα και κάνε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ ευχάριστο χάρη στο πλανητικό σκηνικό. Η κατανόηση του συντρόφου σου είναι υποδειγματική και ο χρόνος που θα έχετε σήμερα μαζί θα είναι σημαντικός για τη σχέση και το μέλλον της. Το ίδιο ευχάριστο θα είναι το βράδυ σου αν ψάχνεις να βρεις μια νέα συγκίνηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις πολλά εμπόδια να ξεπεράσεις, ενώ πολλά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Ευτυχώς για σένα, όμως, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε βοηθάει να τα ξεπεράσεις όλα με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Στα οικονομικά φαίνεται πως σύντομα θα δεις φως. Συνέχισε την προσπάθεια.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα αυτή ίσως να μην σε βρίσκει σε μια καλή περίοδο. Ίσως ακόμη να εξέρχεσαι από μια περίοδο που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευνοϊκά όσο θα ήθελες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί ως έχει. Αντίθετα, με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο τα πράγματα βελτιώνονται και θα δεις τα σχέδιά σου να απογειώνονται. Να ξέρεις ότι τώρα μόνο εσύ μπορείς να βάλεις εμπόδια στην εξέλιξη σου, προβάλλοντας του φόβους και τις ανασφάλειές σου περισσότερο από όσο πρέπει. Απόλαυσε την ανταμοιβή που σου στέλνει η μοίρα και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνει κάτι για να απαλλαγείς από το άγχος σου και να αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Η γοητεία σου θα είναι παραπάνω από εμφανής, για αυτό η συμβουλή είναι να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που θέλεις, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα, καλά θα κάνεις να μην είσαι εφησυχασμένος. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν γύρω σου, εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν. Για αυτό κράτησε τις αποστάσεις και όλα θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά, βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, φαίνεται πως σήμερα η ημέρα σε βρίσκει σε μια πολύ καλή φάση της ζωή σου, καθώς η διάθεσή σου είναι θετική. Δείχνεις ανοιχτός στις αλλαγές που προκύπτουν ή που αναμένονται και αυτό είναι καλό καθώς σε βοηθάει να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Ακόμη, μια άλλη ανάγνωση των προβλέψεων είναι ότι είσαι διατεθειμένος να δεις από μια άλλη οπτική τα όσα συμβαίνουν, γεγονός που έχει να σου προσφέρει πολλά. Ίσως αυτή είναι η λύση που ζητάς προκειμένου να αποφύγεις τη στασιμότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να έρθεις σήμερα κιόλας πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι δικοί σου προβληματισμού δημιουργούν χάσμα στη σχέση σου εξαιτίας του τρόπου που του διαχειρίζεσαι. Χαλάρωσε και απόλαυσε ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και να σε ευνοεί θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να μιλήσεις για τις ιδέες σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Φαίνεται πως έτσι θα μπορέσουν να βρουν κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα, αλλά θα μπορέσεις με έξυπνους τρόπους να τα διευθετήσεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η εύνοια των πλανητών και ιδιαίτερα η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο αγγίζει και το δικό σου ζώδιο σήμερα και αυτή είναι η αιτία που πολύ σύντομα θα γευτείς την επιτυχία που αναζητάς. Όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα θέλω σου, αρκεί και εσύ να μην κάνεις υπερβολές και να μην φερθείς αλαζονικά. Το μέλλον έχει να προσφέρει πολλά σε ανταπόδοση των κόπων σου. Κάνε υπομονή και πολύ σύντομα θα χαρείς πολύ με τις εξελίξεις. Κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν δεν πρέπει να σε τρομάξουν, καθώς από ότι φαίνεται δεν είναι ικανά να εμποδίσουν τις καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά αρκεί να αποφύγεις τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές. Το κλίμα εξάλλου είναι καλό, γιατί να το αναστατώσεις;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα κατάκαρδα και να επιφορτίζεσαι ακόμη και με ευθύνες άλλων. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και βάλε όρια όπου είναι απαραίτητο. Υποχρεώσεις του παρελθόντος πρέπει να κλείσουν σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Μην τις διαιωνίζεις…

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, τα νέα είναι εξαιρετικά για εσένα σήμερα, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να εξελιχθούν τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Πιο συγκεκριμένα, κάποια ζητήματα που είχες αφήσει πίσω γιατί σε φόβιζαν, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και είσαι σε θέση να τα δεις έτσι όπως πραγματικά είναι. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις βήματα προόδου και να απαλλαγείς από φαντάσματα του παρελθόντος που σε έκαναν να νιώθεις άσχημα. Εξάλλου, το μέλλον θα σου αποδείξει πως τελικά δεν είχες τίποτα να φοβάσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μάλιστα η καλή σου διάθεση σε συνδυασμό με την γοητεία σου θα σε κάνει να περάσεις απίστευτα καλά. Όποια και αν είναι η κατάστασή σου, μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα θα απαιτήσει αρκετό κόπο από εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και θα πρέπει να ικανοποιήσεις τα αιτήματα των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα κέρδη σου.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και να σε ευνοεί είσαι σε θέση να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να υποδεχθείς τις αλλαγές που επιθυμείς. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια, έτσι ώστε να χειριστείς αποτελεσματικά όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Το κοινωνικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο, καθώς θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις επαφές σου προς όφελος των υποθέσεών σου. Πολλά ζητήματα βρίσκουν λύσεις και έτσι μπορείς να απαλλαγείς από την αγωνία που κουβαλάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα, καλό θα ήταν να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην εκφράσεις σκέψεις στον σύντροφό σου που δεν έχεις σκεφτεί καλά. Είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις παρορμητικά και αυτό δεν θα είναι καλό. Καλύτερα απόφυγε σημαντικές συζητήσεις και περιορίσου σε πιο ανάλαφρα ζητήματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κρατήσεις μια σταθερή πορεία και να μην αφιερώσεις τώρα χρόνο σε αλλαγές. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, για αυτό συνέχισε να ξοδεύεις με φειδώ.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πιο έντονο από ποτέ το συναίσθημα εκείνο που σε ωθεί να απαλλαγείς από τετριμμένες απόψεις και σκέψεις που σε πνίγουν. Ξέρεις καλά ότι δεν αντιπροσωπεύεις τίποτα συντηρητικό και όμως είναι τόσες οι πιέσεις που σου ασκούνται από τον περίγυρό σου, προκειμένου να παραμείνεις περιορισμένος στα «πρέπει» που θέτει το κοινωνικό σύνολο. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και ίσως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δεις ποιοι από τους γύρω σου είναι πραγματικά κοντά σου. Όποιος σε εκτιμάει θα σε δεχθεί με τις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η βραδιά αναμένεται πολύ θερμή. Η τάση σου να σπάσεις τα δεσμά σου, σε βγάζει από τον περιορισμό σου και σε απελευθερώνει. Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να περάσει απαρατήρητο. Άρα, λοιπόν, είτε στο πλευρό του συντρόφου σου, είτε στην αγκαλιά της νέας σου κατάκτησης θα έχεις μια άκρως ρομαντική και παθιασμένη βραδιά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα από σήμερα και στο εξής με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο αν και θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που είσαι έτοιμος να κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν αργεί η ημέρα που θα αποζημιωθείς χρηματικά για τους κόπους σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα τα χτυπήματα ήταν πολλά και σε έκαναν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, έστω και για λίγο. Τώρα διανύεις μια περίοδο ανάκαμψης, με πολλούς καλούς οιωνούς για το μέλλον. Οι εμπειρίες σου ας γίνουν οδηγός για το μέλλον και ας μην λειτουργήσουν απαγορευτικά. Με λίγα λόγια οι φόβοι που σχετίζονται με τις εμπειρίες σου ας μην εμποδίσουν τα βήματά σου. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και καλή διάθεση. Η τύχη και το πλανητικό σκηνικό σε βοηθούν με τον δικό τους τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σου. Φαίνεται πως οι απόψεις σας συγκλίνουν πολύ και αυτό δημιουργεί ικανοποίηση και στους δυο σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θέλεις να προωθήσεις την καριέρα σου και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για αυτό. Έτσι, θα αποδείξεις τις ικανότητές σου και θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Στα οικονομικά, τα σχέδιά σου θα μείνουν για λίγο σε στασιμότητα, για αυτό κάνε υπομονή.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, υπέροχα τα νέα για το ζώδιό σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να βάλεις τις σωστές βάσεις που απαιτούνται και να χτίσεις τα σχέδιά σου. Το μέλλον αναμένεται φωτεινό και αυτό θα έρθει κατόπιν προσπάθειας και κόπου. Για αυτό μην διστάσεις να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό που πιστεύεις, προκειμένου να το δεις σύντομα να εξελίσσεται όπως ποθείς. Τρίτα πρόσωπα είναι σε θέση να σε στηρίξουν, αν εσύ το θελήσεις. Για αυτό ζήτησε βοήθεια από εκείνους που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που αφορούσαν το μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου είναι εδώ τώρα και μπορείτε να κάνετε μαζί ένα νέο ξεκίνημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους μοναχικούς του ζωδίου…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου φαίνεται πως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που προκύπτουν και σχετίζονται με το παρελθόν. Η εύνοια, όμως, που δέχεσαι θα σε κάνει να τα ξεπεράσεις χωρίς να δυσκολευτείς καθόλου. Στα οικονομικά το άγχος συνεχίζεται για λίγο ακόμη, αλλά σύντομα το παιχνίδι αλλάζει…

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο αναμένεται ευνοϊκή για εσένα και μάλιστα θα σου δείξει την καλή της διάθεση με έναν περίεργο τρόπο. Κάποιο πρόσωπο από τον περίγυρό σου, κινείται εναντίον σου πολύ ύπουλα και μεθοδικά. Για κακή του τύχη και για καλή δική σου, οι συγκυρίες το ξεσκεπάζουν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με εκείνο. Το καλό είναι ότι το πάνω χέρι θα το έχεις εσύ και για αυτό εσύ θα αποφασίσεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς την κατάσταση. Θα το τιμωρήσεις με τον τρόπο σου ή θα αδιαφορήσεις εντελώς βγάζοντάς το από τη ζωή σου;

Αισθηματικές
Μια όμορφη και χαλαρή βραδιά σε περιμένει για να την περάσεις με τον ταίρι σου. Οι σκοτούρες θα μείνουν για λίγο μακριά και το μυαλό σου θα αδειάσει για να απολαύσει την ηρεμία δίπλα στον σύντροφό σου. Χαλαρή και απολαυστική θα είναι η βραδιά και για εσένα, αδέσμευτε του ζωδίου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα, θα πρέπει να δείξεις προσοχή και ειδικά ό,τι αφορά σε αποφάσεις και συμφωνίες. Στα οικονομικά προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με θέματα του νόμου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, είναι απόλυτα δικαιολογημένο το συναίσθημά σου σήμερα. Έχεις δουλέψει σκληρά για κάποιο ζήτημα που σε καίει, αλλά βλέπεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελες. Η στασιμότητα σου προκαλεί εκνευρισμό και απογοήτευση. Είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις, μπροστά στη ματαιότητα των εξελίξεων. Όμως, η συμβουλή για εσένα είναι να παραμείνεις στη θέση σου. Μπορεί τα εμπόδια να μοιάζουν ανυπέρβλητα, αλλά σύντομα θα δεις ότι θα ξεπεραστούν, γεγονός που θα σε γεμίσει ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από ό,τι περίμενες και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με τον σύντροφό σου. Η βραδιά θα σε ικανοποιήσει πολύ, αρκεί να μην κάνεις κάτι που θα χαλάσει το κλίμα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, πρέπει να συνεργαστείς καλά για να φέρεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου. Παράλληλα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και να σε ευνοεί θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα είναι αυξημένα και εσύ θα πρέπει να χαλαρώσεις για να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: tlife.gr