Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο θα αποφορτιστείς από όλα εκείνα τα προβλήματα που καιρό τώρα σε βασάνιζαν και σε εμπόδιζαν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, ώστε έχοντας επαναφορτίσει τις μπαταρίες σου να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και θα υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές.

Αισθηματικές
Αν θες να πλησιάσεις περισσότερο τον αγαπημένο σου φρόντισε να αλλάξεις την στάση σου και να μην είσαι τόσο εγωιστής. Τόλμησε να εκφράσεις χωρίς δισταγμούς τα βαθιά σου αισθήματα για εκείνον και θα δεις πως αμέσως θα αλλάξει η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, με την σημερινή αυξημένη ερωτική διάθεση θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται σωστό προγραμματισμό για να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου. Φρόντισε να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου και να μείνεις ανεπηρέαστος από λόγια τρίτων. Ακόμα και τα οικονομικά σου σημειώνουν άνοδο και θα διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που αναγκαστικά ανέβαλες.

Ταύρος
Έχεις δείξει πολλή υπομονή και δύναμη στα ζητήματα που είχες να διαχειριστείς μέχρι τώρα. Τα έχεις καταφέρει πολύ καλά κι έχεις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Συνέχισε έτσι λοιπόν και μην χάσεις στιγμή το κουράγιο σου, όποιο εμπόδιο κι αν έρθει στο δρόμο σου. Δεν αξίζει να παρεκκλίνεις από την πορεία σου, που με τόσο σκληρή δουλειά έχεις χαράξει. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και μην αφήσεις γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές
Η μέρα προσφέρεται για μια ρομαντική βραδιά παρέα μα το ταίρι σου. Οργάνωσε μαζί του κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογονήσει. Μείνε μακριά από τα συνηθισμένα σου άγχη και μην μπεις σε συζητήσεις για όσα σε απασχολούν. Επικεντρώσου στα θετικά και στα ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι αδέσμευτος, αφέσου ελεύθερος και αποδεσμεύσου από ανόητους δισταγμούς. Όσο κλείνεσαι στον εαυτό σου βάζεις γύρω σου τοίχους, απρόσιτους για όσους θέλουν να σε πλησιάσουν και να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Δείξε περισσότερη επιφυλακτικότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν διεξοδική ανάλυση. Τα οικονομικά σου ζητήματα σε αγχώνουν πολύ και καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και κατόπιν να οργανωθείς.

Δίδυμοι
Οι εξελίξεις σήμερα θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος κι συγκεντρωμένος θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς σωστά. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Έτσι, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου τα πράγματα κυλούν ομαλά και με ηρεμία. Είναι λοιπόν τώρα η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, μακριά από νεύρα και εντάσεις, και να του πεις όσα σε προβληματίζουν. Να ξέρεις ότι θα βρεις την ανταπόκριση που θα ήθελες από την πλευρά του και θα σε καθησυχάσει. Μην ξεχνάς ότι η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς σε ευνοεί, ιδίως στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Επαγγελματικές
Σήμερα είναι ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις σε όλους τα ταλέντα σου. Η σιγουριά σου σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις που θα αποβούν ιδιαίτερα καρποφόρες στο άμεσο μέλλον. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί τα οικονομικά σου είναι αρκετά δύσκολα.

Καρκίνος
Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, θα σου δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που απαιτούν εντατική διευθέτηση. Μην το βάζεις στιγμή κάτω και συνέχισε να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου. Σύντομα θα δικαιωθείς για την σκληρή σου δουλειά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι όπως θα ήθελες κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μείνε αφοσιωμένος στο ταίρι σου και μην παραλείπεις ποτέ να βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για εκείνον. Έτσι μόνο τα πράγματα θα συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο. Αν βέβαια παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Φρόντισε να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και να περνάς καλά ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη και φτιάξε ένα πλάνο για να τακτοποιείς με περισσότερη αποτελεσματικότητα τις υποχρεώσεις σου. Η ημέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα αποφάσεις, οπότε καλά θα κάνεις να δώσεις μια μικρή παράταση για όταν σε ευνοούν οι συνθήκες. Στα οικονομικά σου, κλείσε ανοιχτά μέτωπα χωρίς άλλες αναβολές.

Λέων
Σήμερα βρες την ευκαιρία που καιρό έψαχνες για να κλειστείς στον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα. Ένας διάλογος με τον εαυτό σου είναι αναγκαίος. Αναθεώρησε τα δεδομένα στη ζωή σου και άλλαξε τακτική. Θα ήταν σωστό να προσέξεις περισσότερο στο εξής την υγεία σου αλλά και να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Με την συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα, έχεις δώσει κάθε αφορμή στον σύντροφό σου να γκρινιάζει και να έχει αμφιβολίες. Μίλησέ του με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σου και βοήθησέ τον να χαλαρώσει και να αποβάλλει τις καχυποψίες προς το πρόσωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα με την θετική επιρροή των άστρων τόλμησε να διεκδικήσεις με θάρρος αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αν διεκπεραιώσεις κάποια θέματα που σε πιέζουν, ιδίως ότι αφορά συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι μπλοκαρισμένα. Βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη φάση, αλλά μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε την σκληρή προσπάθεια και μείνε συγκρατημένος στα έξοδά σου.

Παρθένος
Η μοίρα σήμερα φέρνει πολλές εξελίξεις και ειδήσεις στη ζωή σου. Θα εκπλαγείς δυσάρεστα από πράγματα που θα μάθεις για κοντινά σου άτομα, που τόσο καιρό κρατούσαν κρυφά. Θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα τους και να τους στηρίξεις.Φρόντισε λοιπόν όσο περίεργα κι αν σου φανούν αυτά που θα μάθεις, να μην αποσυντονιστείς πολύ και να είσαι έτοιμος να δώσεις συμβουλές και λύσεις.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά νιώθεις μια ασυγκράτητη χαρά και η γενικότερη διάθεσή σου είναι στα ύψη. Είτε έχεις κάποια σχέση, είτε είσαι μόνος, άδραξε την ευκαιρία που σου δίνουν σήμερα τα άστρα με την θετική τους επιρροή και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς με τη σχέση σου ή απόλαυσε τα αμέτρητα φλερτ αν είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να πετύχεις όσα θες, αλλά να είσαι βέβαιος πως έχεις τις ικανότητες να τα καταφέρεις, υπερπηδώντας όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και μην πτοείσαι, ό, τι κι αν συμβεί. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, τα οποία συνεχίσουν να σε προβληματίζουν. Καλό θα ήταν να ακολουθείς ένα πλάνο, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια.

Ζυγός
Το τοπίο σήμερα θα είναι αρκετά μπερδεμένο και περίπλοκο. Οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις πως να κινηθείς. Η βιασύνη σου να τακτοποιήσεις καταστάσεις που σε ταλανίζουν προκαλεί μια ευρύτερη ένταση, ενώ έρχεσαι σε κόντρα με άτομα από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να μην τραβάς το σκοινί και να λύσεις τις διαφωνίες σου με διπλωματία. Τυχόν κόντρες και διαφωνίες, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου όλα πάνε μια χαρά, με τον σύντροφό σου να σου προσφέρει απλόχερα ό, τι έχεις ανάγκη. Σήμερα λοιπόν καλό θα ήταν να του δείξεις πόσο εκτιμάς όσα κάνει, σχεδιάζοντας ένα ρομαντικό βράδυ με όμορφες εκπλήξεις. Κι εσύ που είσαι αδέσμευτος όμως, εκμεταλλεύσου τη σημερινή τρυφερή σου διάθεση, για να προσεγγίζεις όμορφα αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα δείχνουν να είναι τακτοποιημένα και το μέλλον σου προβλέπεται ευοίωνο.Η σχέση σου με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου είναι πολύ καλή και τους έχεις δίπλα σου στις προσπάθειές σου για εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίσουν να σταθεροποιούνται και θα πάρεις βαθιές ανάσες επιτέλους.

Σκορπιός
Η πίεση που έχεις δεχτεί για μεγάλο διάστημα σε έχει αποδιοργανώσει εντελώς. Οι απαιτητικές καταστάσεις σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά που έχεις κάνεις, σε έκαναν να ξεπεράσεις τα όριά σου. Δεν έχεις καθαρό μυαλό για τίποτα και δυσκολεύεσαι πολύ να χειριστείς σημαντικά ζητήματα. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις πιο δυναμικά και να βάλεις σε σειρά τα πράγματα.

Αισθηματικές
Σήμερα η ερωτική σου αύρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω σου. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές των σημερινών αστρολογικών όψεων και μπες σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό σου ή με κάποιον από τους θαυμαστές σου.

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου να σε απορροφήσουν πλήρως. Έχεις τα όριά σου και καλό θα ήταν να μην ξεπερνάς τις αντοχές σου. Κινήσου μεθοδικά και με πρόγραμμα και μείνε μακριά από ακρότητες και υπερβολές. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθούν να σε αγχώνουν και να σε πιέζουν, αλλά μην πτοείσαι γιατί σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα πάρεις βαθιές ανάσες.

Τοξότης
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και απαλλάξου από αυτά σταδιακά. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να σε πνίγουν. Μην δίνεις χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει σε προσωπικά σου ζητήματα και να σου κάνουν κακό.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, θα πρέπει να μάθεις να ασχολείσαι μόνο με τα ουσιώδη και να μην αναλώνεσαι σε μικροπράγματα. Το να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά μόνο τριβή και φθορά προκαλεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Δώσε όλο το βάρος στη διασκέδασή σου, αδέσμευτος είτε δεσμευμένος, και κάνε πράγματα που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα τα πράγματα πάνε πολύ καλά και όσα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη.Έχεις την εύνοια των πλανητών, οπότε υπερασπίσου με τόλμη τις σκέψεις σου και κάνε τους ανωτέρους σου να σε εμπιστευθούν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν φροντίσεις να απαλλαγείς οριστικά από έξοδα που είχαν προκύψει.

Αιγόκερως
Οι ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν δε σε αφήνουν να επικεντρωθείς στο μέλλον σου. Καλό θα ήταν να τις κλείσεις άμεσα και οριστικά. Σε καμία περίπτωση μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητά σου και μείνε ψύχραιμος, ώστε να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας, γεμάτο ζεστασιά και αγάπη. Εξέφρασε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου για εκείνον και απόλαυσε αυτό που έχεις. Αν από την άλλη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, ετοιμάσου σήμερα να κάνεις θραύση στο αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κινούνται στα επιθυμητά επίπεδα και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι από τυχόν καθυστερήσεις που προκύψουν. Μην προβείς σε οικονομικές συμφωνίες, ενώ ορθό θα ήταν να διευθετήσεις ζητήματα που σε πιέζουν.

Υδροχόος
Η επαναστατική σου διάθεση σε ωθεί σε αλλαγές στη ζωή σου, που είχες μεγάλη ανάγκη για να βρεις από τη δυσάρεστη ρουτίνα που σε έπνιγε. Μόνο μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να είσαι σίγουρος πως όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά με τον αγαπημένο σου, για όσα σε απασχολούν και σε στενοχωρούν. Εκείνος από τη μεριά του θα σε ακούσει με προσοχή και θα σε βοηθήσει πολύ να ηρεμήσεις. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, ανοίξτε την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα άκρως ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική ζωή σου χρειάζεται λίγο περισσότερη υπευθυνότητα. Μην κινείσαι επιπόλαια και δώσε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει γύρω σου και να κινηθείς ανάλογα. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεση οργάνωση, γιατί θα σε πνίξουν τα χρέη.

Ιχθείς
Σήμερα η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στον χαρακτήρα σου. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και κρίνε τι είναι σωστό να κάνεις. Το επικοινωνιακό κλίμα στις κοινωνικές συναναστροφές σου είναι πολύ καλό και αυτό σε βοηθάει να λύσεις με βοήθεια τα ζητήματά σου.

Αισθηματικές
Βλέπεις πλέον καθαρά πού κάνεις λάθος και αναθεωρείς την συμπεριφορά σου. Έτσι, θα φτιάξεις κατά πολύ τα πράγματα στη σχέση σου και θα κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα ευνοεί νέες γνωριμίες, γι’ αυτό βγες γρήγορα από το καβούκι σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου φρόντισε να αποκομίσεις πράγματα από κάποιες γνωριμίες του παρελθόντος. Αυτές οι γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, ενώ θα σου ανοίξουν νέες πόρτες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε φάση ευημερίας αλλά μην επαναπαύεσαι γιατί ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να χάσεις τις ισορροπίες.

Πηγή: t-life