Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/12/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
O Κριός σήμερα και από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την διατροφή του, καθώς επίσης θα έχει και μια τάση να κάνει τα πράγματα πιο οργανωμένα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου αγαπητέ Κριέ. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές
Ο Κριός σήμερα θα έχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στην σχέση του. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στην ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα.
Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα θα κάνει τον απολογισμό του και θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα από αυτά που έκανε μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο σου από το μεσημέρι και μετά για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να τις δώσεις σήμερα με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφος σου. Οι Ταύροι που δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι να σας συντροφεύει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απογοητεύεστε, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε και φλερτάρετε όσους και όσες σας γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα ανανεώσετε το ηθικό σας και θα συνεχίσετε να είστε μέσα στο παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Ο Ταύρος σήμερα θα μπορέσει να διορθώσει πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την δουλειά του. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις πεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα μπορεί να έχει μία μέρα αρκετά ταραχώδη αλλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, γιατί με τη βοήθεια του κυβερνήτη του που θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του θα καταφέρει να βάλει τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Αισθηματικές
Βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για εσάς τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα είτε για να εξομολογήσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά του ο Δίδυμος σήμερα πρέπει να προσέχει, γιατί θα έχει εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περιμένει. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα πρέπει να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία του και να μην πανικοβληθεί. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφο σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Για τους Καρκίνους που απολαμβάνετε ακόμη την ελευθερία σας, φροντίστε να την απολαύσετε τώρα που μπορείτε γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές
Ο Καρκίνος σήμερα θα μπορέσει να προωθήσει τα σχέδια του και να παρουσιάσει τις ιδέες του με τον καλύτερο τρόπο με τις καλές επιρροές που δέχεται από τη νέα θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

Λέων
Η επιτυχία που περιμένει ο Λέων σήμερα έρχεται και θα την απολαύσει πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Επαγγελματικές
Ο Λέων σήμερα πρέπει να μην φορτίζεται και να μην πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό του μέλλον. Τακτοποίησε τις παρελθοντικές σου υποθέσεις που έχεις αμελήσει και για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, αν χρειαστεί δούλεψε και υπερωρίες. Μπροστά σου θα τις βρεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα θα έχει ένταση αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσει πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούσαν και τον προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου στους γύρω σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά προσπέρασε τα.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς και δίνεις και καλό τόνο στην σχέση σου και κάνεις τον σύντροφο σου να περνάει καλά μαζί σου. Οι Παρθένοι που έχετε ακόμη μοναξιά στην ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες αν είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά του ο Παρθένος σήμερα πρέπει να προσέχει σε αποφάσεις που παίρνει ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλει να κάνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα μπορεί να κάνει σημαντικές αλλαγές αν αντιμετωπίσει μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές
Ο Ζυγός σήμερα θα αισθανθεί στην σχέση του κάποια απομόνωση. Μίλησε με τον σύντροφο σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Ζυγούς που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά που από τη μία θα σας ξαφνιάσει από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 μπορεί να βάλει καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής του και να ξέρει ότι η νέα θέση της Σελήνης στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά θα τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφο σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Ο Σκορπιός σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 πρέπει να προσέχει σε συνεργασίες που θα κάνει και συμφωνίες που θα κλείσει. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις κιόλας μπορείς να καταφέρεις και κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 θα έχει μία αρκετά κουραστική και καταπιεστική μέρα σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχει. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Ο Τοξότης σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 θα τα πάει αρκετά καλά στα αισθηματικά του. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Τοξότες που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάτε στους ίδιους και στις ίδιες.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στην δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροι σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 θα αντιμετωπίσει μία ανήσυχη κατάσταση που μπορεί να προκύψει στην οικογένειά του λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές
Ο Αιγόκερως σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 πρέπει να ξεχάσει κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση του στο παρελθόν και να κοιτάξει μπροστά. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά και από τα πολλά αναπάντεχα έξοδα που θα εμφανιστούν.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα που τον απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά του ο Υδροχόος σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 πρέπει να προσέχει σε αποφάσεις που παίρνει. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 θα δυσκολευτεί να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ότι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αγαπητέ Ιχθύ αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Και για τις μοναχικές ψυχές η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά του ο Ιχθύς σήμερα πρέπει να συνεργαστεί για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σχέδια που έχει βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδά σου, αρκεί να μην συνεχίζεις τις άσκοπες αγορές.