Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη (26/1)


Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και οικείες μόνο καταστάσεις μπορούν να σε ηρεμήσουν και να καταπραΰνουν τις ανησυχίες σου. Ωστόσο μπορεί τα πράγματα να είναι τεταμένα στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που ασκεί πίεση και είναι καλό να μην βιαστείς να οριστικοποιήσεις μια απόφαση ή δέσμευση. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από παλιές συνήθειες και να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν ευκαιρίες να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρχει μια διάσπαρτη ενέργεια και κάτι που μπορεί να μάθεις στο τέλος της ημέρας. Οι φιλοδοξίες σου είναι ισχυρές και η ανάγκη σου για επίτευξη στόχων είναι ιδιαίτερα έντονη αυτήν την περίοδο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την επικοινωνία στα εργασιακά. Γρήγορες αντιδράσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να  δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διαμετακομίσεις μπορεί να προκαλέσουν αναταραχές και μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ένα δυσλειτουργικό έργο του παρελθόντος. Απόφυγε το να είσαι απότομη στις αντιδράσεις κυρίως στα εργασιακά. Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σε κάνει ανυπόμονη με προβληματικές περιοχές που χρειάζονται περισσότερη ανάλυση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν εκπληκτικές πληροφορίες που σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου και τα σχέδια σου ή η ρουτίνα να φαίνεται εξαιρετικά βαρετή ή περιοριστική. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη,  φρόντισε τον εαυτό σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

Καρκίνος
Οι εκπλήξεις ή οι αλλαγές στα σχέδιά σου μπορεί να οδηγήσουν στην ανάγκη προσαρμογής των προσδοκιών ή της στάσης σου. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να αισθανθείς μια ένταση ή ανησυχία. Η διερεύνηση νέων προσεγγίσεων και ο πειραματισμός με νέες μεθόδους μπορεί να σου δώσει νέες ευκαιρίες για κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Λέων
Υπάρχει ισχυρότερη ανάγκη για προσωπικό χρόνο και επαναφόρτιση των δυνάμεών σου, με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου.  Μια σύγκρουση Ήλιου – Ουρανού σήμερα το πρωί μπορεί να προκαλέσει ένταση ειδικά με τον σύντροφο, ένα γονέα ή μια φιγούρα εξουσίας. Άλλοι μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί ή περιμένεις πολλά από αυτούς. Μια αίσθηση προόδου στα εργασιακά σου προσφέρει ικανοποίηση. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάτι προσπαθεί να σου πει, βοήθησέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Παρθένος
Οι πρωινές μετακινήσεις μπορεί να δοκιμάσουν την υπομονή σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις απόψεις και τις οδηγίες. Η επιθυμία σου να εργαστείς, να ασχοληθείς με την υγεία σου και τις ρουτίνες είναι ισχυρή. Κάτι που ακούς στα εργασιακά διεγείρει ένα νέο τρόπο σκέψης, οπότε μην αγνοείς τις επικοινωνίες, αλλά εξοικονόμησε λίγο χρόνο πριν αντιδράσεις.  Εξερεύνησε τα συναισθήματα που αναδύονται τώρα και να είσαι βέβαιη πως η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βελτιωθεί. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνονται ενδιαφέρουσες.

Ζυγός
Προσπάθησε να παραμείνεις ευέλικτη και απόφυγε να κολλήσεις πεισματικά στις παλιές μεθόδους αντιμετώπισης των υποθέσεών σου. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και τραβάς συνειδητά την ενέργειά σου μακριά από τεταμένες καταστάσεις και άγχος. Έχεις επίγνωση των εργασιακών στόχων σου και ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις χωρίς να βιάζεσαι. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες κοινωνικές γνωριμίες χρωματίζουν την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη σε αρμονία με το ζώδιό σου όλη τη μέρα είναι υποστηρικτική. Ωστόσο κατά το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες συγκέντρωσης, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πολλά μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσεις.  Κάποιος σήμερα μπορεί να σε εκπλήξει ή μπορεί να υπάρχει μια προβληματική ανταγωνιστική ενέργεια. Επίσης μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας σου για λίγο χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό σου και της επιθυμίας σου για συντροφικότητα. Διαφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού το πρωινό μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση ειδικά εάν οι μελέτες, οι επαφές ή τα έργα σου σε έχουν κουράσει και ένα χαοτικό συναίσθημα εμφανίζεται σε άλλους τομείς της ζωής σου. Εάν είχες προβλήματα προγραμματισμού είναι πιθανό να νιώσεις έντονο άγχος. Υπενθύμισε στον εαυτό σου τα όριά σου και μην αφήνεις να επηρεαστεί η υγεία σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε στηρίξει αρκεί να του επιτρέψεις να μπει στα χωράφια σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες γνωριμίες δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες.

Αιγόκερος
Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σήμερα το πρωί τείνει να σου δημιουργεί υπερδιέγερση. Είσαι αποφασιστική για θέματα που αφορούν σε χρήματα και αγάπη. Η επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια μπορεί να υπερνικά τον ενθουσιασμό σου κι αυτές τις μέρες θέλεις να πάρεις τον έλεγχο των πιο πρακτικών υποθέσεων στη ζωή σου. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδια σου μπορεί να ενθαρρύνουν νέες προσεγγίσεις και ιδέες. Μην γίνεσαι γκρινιάρα και μην εκμεταλλεύεσαι την ανοχή του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σου προκαλέσει μελαγχολία.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και επιθυμείς περισσότερη τάξη και οργάνωση. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα το πρωί προκαλεί μια υπερδιέγερση και οι περιοριστικές συνθήκες γίνονται εντονότερες. Η έντονη επιθυμία σου για ανεξαρτησία ή παραβίαση των κανόνων θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την κρίση σου. Οι οικογενειακές σχέσεις ή η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι λίγο τεταμένες. Εσύ που είσαι μόνη, η κυκλοθυμική σου διάθεση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν βοηθά στην προσέγγισή του.

Ιχθείς
Η ψυχική ένταση είναι πιθανή το πρώτο κυρίως μέρος της ημέρας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα προκλητικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες ή να ξεφύγεις συγκεκριμένους τρόπους σκέψης που πλέον έχει αποδειχτεί ότι δεν αποδίδουν. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία ίσως σε κάνει λίγο σκληρή και απότομη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή : tlife.gr