Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη (11/8)


Πώς θα ειναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για ξεκούραση και προβληματισμό και όχι για καινοτομίες. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για τάξη και πειθαρχία αυτές τις μέρες αλλά ο Ήλιος σου εξασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς στα εργασιακά καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλα υπολειτουργούν. Συμπεριέλαβε λίγη διασκέδαση στη σχέση  με τον ερωτικό σύντροφο σου μιας και είναι ιδανική ευκαιρία να βρεθείς περισσότερο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

Ταύρος

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα σε φέρνει στο επίκεντρο εξασφαλίζοντας σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Πρόσεξε και έλεγξε την ανταγωνιστικότητα που επικρατεί στα εργασιακά και διατήρησε τις καλές έστω και επιφανειακές σχέσεις με συναδέλφους. Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως οι ανάγκες σου αλλάζουν.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητα σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό ενισχύει το ρομαντισμό και το πάθος με το σύντροφο σου. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει τις σχετικές δυσκολίες της για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου. Πιθανά να σημειωθούν κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Απόβαλλε τη νευρικότητα και το άγχος που δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης απόψε  με το σύντροφο σου.  Μπορεί να ειπωθούν λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι απ’ το παρελθόν -είδηση ή και συνάντηση,  κάνει την καρδιά σου να νοσταλγεί.

Λέων

Απόλαυσε τη μέρα σου και εξασφάλισε προσωπικό χρόνο στον εαυτό σου. Εργασιακές συμφωνίες και αποφάσεις καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Σήμερα αρκέσου στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Αν διακρίνεις μια ένταση απόψε ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο σου, προτίμησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου απ’ το να καταλήξεις σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένη από το να επιτρέψεις στον καθένα να σε πληγώσει.

Παρθένος

Βάλε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και μην κρίνεις απ’ την αρνητική τους πλευρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου σήμερα. Η συμπεριφορά ενός συνεργάτη μπορεί να σου χρησιμεύσει ή και να σε αποτρέψει από μια λανθασμένη ενέργεια και απόφαση. Η τάση σου να επιβληθείς απόψε στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Άσε να σου δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και εμπιστεύσου το ένστικτο, αλλά και την εμπειρία σου.

Ζυγός

Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιες θαμμένες αντιδράσεις ή και συναισθήματα έρθουν στην επιφάνεια. Κάποιες συμπεριφορές ή και συζητήσεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προτίμησε σήμερα να κάνεις πράγματα με το σύντροφο σου που θα αποφορτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε πιθανές δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που επικοινωνείς με νέες γνωριμίες χρειάζεται λίγη προσοχή.

Σκορπιός

Επιβράδυνε σήμερα λιγάκι τους ρυθμούς σου. Αποστασιοποιήσου λίγο απ’ τα θέματα ρουτίνας και απόλαυσε κάποια ψυχαγωγία, φαντασία ίσως και κάποια προσωρινή και υγιή διαφυγή. Απόφυγε να κρατάς μυστικά απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου γιατί κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Κάποιες κρυφές ή και παράλληλες καταστάσεις μπορούν βγουν στην επιφάνεια και να σε εκθέσουν. Γι’ αυτό πρόσεξε εσύ που είσαι μόνη και προσπαθείς να αράξεις  κάπου.

Τοξότης

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σου, αλλά ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτική με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσαι και χρησιμοποιείς. Παράλληλα είσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα σε θέματα οικογένειας και προσωπικής, κοινωνικής σου ζωής. Η ασυνέπεια και η αναβλητικότητα σου στα εργασιακά πολλές φορές σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, όμως δεν λες να αλλάξεις και νοοτροπία. Μην επιτρέπεις να αναμιγνύονται τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Όσο κι αν έχουν καλές προθέσεις θα σε μπερδέψουν. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις ισορροπίες σου και επίλεξε για απόψε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Λίγο τεμπέλικη φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα καθώς ενισχύει την ανάγκη σου για ξεκούραση. Στις αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Καλύτερα να τις αναβάλλεις. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην λες πράγματα αβάσιμα, ίσως και σκληρά στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου και ίσως και η ανάγκη σου να μοιραστείς το μαξιλάρι σου,  πιθανά να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις.

Υδροχόος

Το σπίτι και η οικογένεια σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για μια επαγγελματική πεποίθηση ή ένα θέμα. Κέρδισε χρόνο και μην βιάζεσαι να κατασταλάξεις σε αποφάσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου, αφού άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες τελικά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει απ’ την καθημερινότητα σου και αυτό είναι αρκετό για να διατηρήσεις σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή σου.

Ιχθείς

Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα σήμερα να επικεντρωθείς σε πρακτικά καθήκοντα όσο θα ήθελες, αλλά ίσως είναι ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή σε εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες. Το λίγο τεταμένο κλίμα στα εργασιακά, χρειάζεται προσοχή και διαλλακτικότητα προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή και παρεξηγήσεις. Καχυποψίες και ζήλιες από μέρους σου χαλούν το όμορφο κλίμα που υπήρχε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Καλύτερα  να εκτονωθείς στο κρεβάτι σας. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου δεν σε αφήνουν να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες.

Πηγή : tlife.gr