Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (8/6)


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Μπορεί να νιώσεις έντονη την ανάγκη σήμερα για ηρεμία και χαλάρωση και να θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Οι συνομιλίες με αγαπημένα σου πρόσωπα και ιδιαίτερα με την οικογένεια μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Η επίλυση προβλημάτων στα εργασιακά έρχεται με φυσικό τρόπο και χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Αξιοποίησε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και μοιραστείτε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που νιώθεις έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας δεν αναλώνεσαι σε άσκοπες γνωριμίες.

Ταύρος
Αν και μπορεί να υπάρξει ανυπομονησία νωρίς σήμερα είναι φυσικό να εστιάζεις σε στόχους υψηλής εμβέλειας. Καθώς προχωρά η μέρα λαχταράς περισσότερη αναψυχή με την κίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα. Διατήρησε τις κεραίες ανοιχτές στα εργασιακά μιας και φαίνεται να διαρρέουν χρήσιμες πληροφορίες. Πρόσθεσε τη μαγεία που λείπει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν και το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τη ζωή σου, φαίνεται να γίνεσαι πιο επιλεκτική.

Δίδυμοι
Η κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος βοηθά στο να συντονίσεις και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Ωστόσο θα μπορούσες να αισθανθείς κάποια πίεση στο να φροντίσεις ή να αποδώσεις καλύτερα στα εργασιακά. Υπάρχουν γεγονότα και εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που σε ενθαρρύνουν να ωριμάσεις και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνομιλίες θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τους κρυφούς θαυμαστές σου.

Καρκίνος
Παρά την τάση σου να εστιάζεις σε απογοητευτικά στοιχεία είσαι γενικά σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι ευρύτεροι στόχοι σου στα εργασιακά αποκτούν ενδιαφέρον, φαίνονται πιο ελκυστικοί και εσύ αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Στο δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευκολότερο για σένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Λαχταράς συναρπαστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα καθώς και μια αλλαγή εικόνας ή και τοπίου. Επωφελήσου από αυτή σου την ανάγκη και φρεσκάρισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ό,τι κι αν έχεις να κάνεις, κάνε το μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, η περιπέτεια σου πάει περισσότερο από ποτέ.

Λέων
Όταν η Σελήνη κατευθύνεται προς το ζώδιο των Ιχθύων αργότερα σήμερα, μετακινείται και στον 8ο ηλιακό οίκο σου. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα και τις πρόσφατες εμπειρίες σου καθώς και καταστάσεις που εμπεριέχουν συναίσθημα σε απορροφούν ιδιαίτερα. Νιώθεις πιο άνετα με τον εσωτερικό κόσμο σου κι αυτό σε κάνει γενικότερα πιο αποτελεσματική και άμεση. Είναι ευκαιρία απόψε να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα όσα όμορφα νιώθεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, κατανόησε και δέξου τα λάθη του παρελθόντος σου.

Παρθένος
Τις ενέργειες του πρωινού μπορεί να τις αισθάνεσαι χαοτικές, αλλά όσο προχωρά η μέρα εστιάζεις περισσότερο στις λεπτομέρειες και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Είναι καλύτερο να χειρίζεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις στα εργασιακά βήμα βήμα και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν καταφέρεις να εναρμονίσεις λογική και συναίσθημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου το κλίμα θα γίνει μεταξύ σας ιδανικό. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε το φλερτ.

Ζυγός
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα σε αποσυντονίζουν και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να προσθέσεις στη μέρα σου ευχάριστες δραστηριότητες και κυρίως να κρατήσεις τα θετικά. Ένα κλίμα ασυνεννοησίας στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, για αυτό πρόσεξε τι λες στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να νιώσεις μικρές απογοητεύσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, για αυτό και θα ήταν προτιμότερο να βάλεις ένα φρένο. Ο ενθουσιασμός στα εργασιακά εύκολα θα μπορούσε να σε παρασύρει σε λάθη. Είπαμε να ρίξεις λιγάκι τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι να ανάψεις νέες φωτιές. Γίνε πιο τρυφερή απέναντί του και δείξε του τις όποιες ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όρκους και μεγάλα λόγια.

Τοξότης
Τα οικιακά και προσωπικά σου ζητήματα σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο. Η επίλυση των διαφορών όμως έρχεται μέσα από συνομιλίες ή μια πιο βαθιά, συνειδητοποιημένη σκέψη. Μην λειτουργείς παρορμητικά και μην λες την πρώτη κουβέντα που σου έρχεται στο νου. Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά, για αυτό και χρειάζεται οργάνωση. Μην εμπλέκεις τα οικονομικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις που πιθανά αφορούν στο παρελθόν ή μια πρόσφατη γνωριμία, σε απογοητεύουν.

Αιγόκερως
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή. Αν νιώσεις πως το κλίμα μυρίζει μπαρούτι είναι προτιμότερο να αποφύγεις συναντήσεις και επαφές τουλάχιστον με κοντινά σου πρόσωπα. Την ένταση που επικρατεί στα εργασιακά έλεγξέ τη και μην παρασύρεσαι. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα διατηρήσουν την ηρεμία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα ή εξελίξεις προμηνύονται για την ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Η μέρα χρειάζεται αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Διατήρησε την ηρεμία σου και να είσαι βέβαιη πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Αναθεώρησε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις στα εργασιακά και μην διακινδυνεύεις σημαντικές για την εξέλιξή σου σχέσεις. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου πριν αρχίσουν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε μέσα στον εργασιακό σου χώρο τόσο όσο δεν εκτίθεσαι.

Ιχθείς
Τα πρέπει και οι κανόνες φαίνεται να σε έχουν κουράσει όμως δεν θα πρέπει να γίνεσαι σαρωτική. Κάνε μια προσπάθεια να προσαρμοστείς και απόφυγε σήμερα εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και μην διακινδυνεύεις την εικόνα σου. Μη γίνεσαι εριστική και προκλητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς προβλήματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευκαιριακές εμπειρίες και περιπέτειες βοηθούν στο να διατηρείς ακμαία την ψυχολογία σου.

Πηγή : tlife.gr