Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (3/6)

Κριός
Βιώνεις τα πράγματα πιο εσωτερικά σήμερα και πιο έντονα, όμως η Σελήνη σε καλή όψη με τον κυβερνήτη σου Άρη σε κινητοποιεί σε δράση, σε βγάζει από την νωχελικότητα που σε έχει κυριεύσει αυτή την περίοδο και με όπλο τη διαίσθησή σου αναζητάς λύσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, η δυσμενής όψη όμως Αφροδίτης-Άρη όμως δείχνει πως υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό έρχεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έχεις πάντως πολύ σημαντική έμπνευση με την συνάντηση Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και μολονότι υπάρχει έντονα μια ασάφεια ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις, με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη υπάρχουν ευκαιρίες να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες σου.

Λέων
Σήμερα η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο υπάρχει μια σύγχυση ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Η συνάντηση Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης δείχνει ότι εισπράττεις βοήθεια.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, ενώ με την συνάντηση Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

Σκορπιός
Έρχονται στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο όμως να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι άλλο. Άλλωστε, μπορείς με αρκετή άνεση να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις σχέδια.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις αρκετά έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μακριά από την πολυκοσμία που νιώθεις πως σου ρουφά ενέργεια.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη. Επίσης, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα από τον οποίο παίρνεις σημαντικές πληροφορίες.

Υδροχόος
Η μέρα σήμερα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή, ενώ παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Υπάρχουν όμως και κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που θολώνουν το τοπίο και παραμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τις καταστάσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο με το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο του εγωισμού.

Πηγή philenews.com