Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (24/6)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για παιχνιδιάρικες, δημιουργικές δραστηριότητες και φυσικά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν είχες τόσες πολλές υποχρεώσεις. Προσέγγισε τα προβλήματα σπιτιού και οικογένειας μιας και οι λύσεις ή η τακτοποίηση των προβλημάτων θα σε απαλλάξει από ένα μεγάλο άγχος. Συγκεντρώσου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου καθώς κάποιες από αυτές χρειάζονται προσοχή. Η βραδιά εξελίσσεται όμορφα με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, έχεις να ασχοληθείς με πολλές ευχάριστες δραστηριότητες.

Ταύρος
Πιθανότατα σήμερα να θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο 4ο ηλιακό σου οίκο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για δραστηριότητες που ενισχύουν τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την πιθανή κριτική συνεργατών φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει τη ζεστασιά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να περάσεις και κάποιες στιγμές με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες της ημέρας είναι λίγο διάσπαρτες αλλά είσαι ειδική στη διαχείριση και την προσαρμογή. Μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα και την ευκαιρία να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα πράγμα, αλλά με ευελιξία μπορείς να καταφέρεις πολλά. Οι σκέψεις του παρελθόντος είναι ισχυρές σήμερα και θα μπορούσες να αλλάξεις άποψη για ένα θέμα. Προσπάθησε να μην απορροφηθείς πολύ στην ανάλυση των γεγονότων στα εργασιακά που χρειάζονται πολύ χρόνο και αποσπάσαι από υποχρεώσεις που επείγουν. Πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και τηλέφωνα σε κάνουν να νιώθεις ικανοποίηση.

Καρκίνος
Με το φεγγάρι στο 2ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα φαίνεται να εκτιμάς αυτά που έχεις και να αναζητάς τρόπους για να ενισχύσεις το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Απόφυγε τις σκληρές αποφάσεις τουλάχιστον όσο μπορούν να αποφευχθούν, κυρίως στα εργασιακά. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να τον πείσεις πως τον παρακολουθείς και τον ακολουθείς. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει ενδιαφέρον καθώς η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει μαζί με τη διάθεσή σου.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και οι επιθυμίες και ανάγκες σου έρχονται στο προσκήνιο. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και μην κυριεύεσαι από αυτά για καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες και στόχευσε στο να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές στα εργασιακά. Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται συγκεντρώσου σε αυτά που έχει να σου πει ο ερωτικός σύντροφός σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, παρελθοντικές σκέψεις περνούν κινηματογραφικά από το μυαλό σου.

Παρθένος
Η απελευθέρωση από το παρελθόν δεν είναι κάτι εύκολο, βοηθάει όμως όταν γίνεται στο να σκεφτείς πως θα ανοίξεις το δρόμο για το μέλλον και να αρχίσεις να κάνεις πάλι όνειρα και σχέδια. Υπάρχει μια πραγματική ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση ή ίσως μιας ανωνυμίας. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει για αυτό προτίμησε να του μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις μια απογοήτευση όταν αντιληφθείς πως κάποιοι κοντινοί άνθρωποι και φίλοι δεν σε κατανοούν αρκετά ή έτσι όπως θα ήθελες.

Ζυγός
Ίσως είναι κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσεις την αξία ενός φίλου, να μοιραστείς κάτι από τον εαυτό σου και να συνεισφέρεις κατά κάποιο τρόπο. Αύριο ο Κυβερνήτης σου στρέφεται μετά από πολλές εβδομάδες σε ορθή πορεία και σύντομα θα νιώσεις ανακούφιση. Αναγνώρισε και εξέτασε τους φόβους και τις ανασφάλειές σου στα εργασιακά. Καιρός να τις αντιμετωπίσεις. Πάρε έμπνευση από τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε και χρωμάτισε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σταδιακά ανεβαίνει.

Σκορπιός
Σήμερα είσαι συναισθηματικά προσανατολισμένη στην επίτευξη των μεγαλύτερων στόχων σου. Οι ευθύνες είναι έντονα στο μυαλό σου τώρα με τη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Πάρε τα πράγματα έτσι όπως έρχονται στα εργασιακά και προς το παρόν μην πιέζεις τίποτα. Το καλό κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επανέρχεται μέρα με τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση ή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος φαίνεται να σου προκαλεί μια ευχάριστη ταραχή.

Τοξότης
Η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με το δικό σου ζώδιο κι αυτό τείνει να ενισχύει τη διάθεσή σου. Νιώθεις ότι τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν γύρω σου σε μια πιο θετική κατεύθυνση και τα συναισθήματά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή. Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας στα επαγγελματικά αντιμετώπισε τες με υπομονή. Επίλεξε εσύ τα θέματα προς συζήτηση απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου καλού κακού. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως ακόμα να νιώθεις πως το παρελθόν σε κρατάει δέσμιά του.

Αιγόκερως
Φιλικές συμβουλές και γενικότερα ανθρώπων που θαυμάζεις σήμερα, θα σε ανακουφίσουν και θα σου επισημάνουν πως όλα αυτά που αντιμετωπίζεις σαν βουνό, δεν υπάρχουν παρά μόνο στο μυαλό σου. Διατήρησε το χιούμορ σου στον εργασιακό χώρο και μην παίρνεις τόσο σοβαρά τα πάντα. Το άγχος που σε διακατέχει για την πορεία των εργασιακών σου προσπάθησε να το μειώσεις. Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε ενθαρρύνουν στο να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που παλεύεις με τη μοναξιά. Δείχνεις αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος
Η επίτευξη των στόχων σου χρειάζονται διαρκή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, επιμονή και πείσμα. Για αυτό μην απογοητεύεσαι αν στην πορεία αντιμετωπίζεις μικρά εμπόδια και κάποιες ανατροπές. Τα αιτήματα και οι απαιτήσεις των άλλων στα εργασιακά μπορεί να σε καταπιέζουν, όμως είναι στο χέρι σου να βάλεις τα όριά σου. Απολαύστε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου, αποφεύγοντας περίπλοκες και αδιέξοδες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπερνάς σημαντικές γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Προετοιμάσου να δεχτείς ένα νέο ερωτικό κάλεσμα.

Ιχθείς
Σκέψου πως πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι, προκειμένου να βρεις τις συναισθηματικές και πρακτικές ισορροπίες σου. Με το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένεις το μαγικό ραβδί να τακτοποιήσει τα πάντα, δεν καταφέρνεις τίποτα. Κάνε πράξη τις ενδιαφέρουσες ιδέες σου στα επαγγελματικά και να είσαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματα. Ερωτικό και άκρως ρομαντικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ προκειμένου να το απολαύσεις είναι να αδειάσεις το μυαλό σου από οτιδήποτε άλλο. Εσύ που είσαι μόνη, τα βλέμματα θαυμασμού που λαμβάνεις είναι αρκετά για να νιώσεις ικανοποίηση.

Πηγή : tlife.gr