Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (13/5)

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες να δεις καιρό.

Ταύρος
Σήμερα ο Άρης μετά από την κουραστική παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σε βοηθά να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, όμως σηματοδοτεί και μια περίοδο αλλαγών και επαναπροσδιορισμών.

Καρκίνος
Από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στους Ιχθύς από σήμερα.

Λέων
Σήμερα οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις, ενώ από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, που δυσκόλεψε το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις εμμονές σου, την ανάγκη σου για έλεγχο και επιβολή…

Παρθένος
Είναι μια σημαντική μέρα για σένα καθώς ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις την εντύπωση πως εσύ κινείς τα νήματα των καταστάσεων, αλλά τελικά οι εξελίξεις ενδεχομένως να σε διαψεύσουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε καλεί να λύσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με τέτοια ζητήματα, πάντως από σήμερα τα πράγματα ηρεμούν.

Τοξότης
Από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου. Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό.

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει πως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε βοηθά να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια ενώ θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες. Σε ποιον τομέα;

Ιχθείς
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου έστω και αν υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν.

Πηγή : like.philenews.com