Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (05/8)


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Ήλιος περνάει από το δημιουργικό σου τομέα μαζί με τον Ερμή ο οποίος  θα παραμείνει μέχρι τις 19/8. Αυτό το διάστημα μπορείς να είσαι «πολύχρωμη» στην επικοινωνία σου και να απολαύσεις το μοίρασμα των ιδεών και απόψεων. Επικοινωνείς με έναν ιδιαίτερο, θετικό τρόπο και οι άλλοι δείχνουν ενδιαφέρον για τα λόγια σου. Τα άτομα που συναντάς ή οι ειδήσεις που διαβάζεις μπορούν να σε βοηθήσουν στο να βρεις μια κατεύθυνση θετικής ανάπτυξης. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας μια νότα ρομαντισμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σου κάνει και ιδιαίτερα καλό.

Ταύρος
Μέχρι τις 19/8 ο Ερμής μεταβαίνει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού ενθαρρύνοντας μια στοχαστική σκέψη. Είναι πιθανό να μιλάς και να σκέφτεσαι για προσωπικά και οικογενειακά θέματα περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για μελέτη, δημιουργία ιδεών ή σχεδίων για μακροχρόνια ασφάλεια και ψυχική συγκέντρωση. Κάποιος σήμερα στα εργασιακά μπορεί να σε βοηθήσει, να σου δείξει μια σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης και προόδου. Μετάτρεψε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου σε μαγική. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν σήμερα παθιασμένες στιγμές και συναισθήματα αγάπης και φιλίας, ίσως όμως και μια ένταση εάν προσπαθήσεις να πιέσεις ένα θέμα που είναι προτιμότερο να μείνει στάσιμο για αυτό το διάστημα. Αργότερα σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια αδέξια γωνία προς τον Κρόνο και μπορεί να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και όρια, χρήματα και κτητικότητα. Οι ανασφάλειες σου για τα συναισθηματικά μπορεί να σε κάνουν λίγο απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, χαλάρωσε και απόλαυσε την ανεξαρτησία σου.

Καρκίνος
Με τον Ερμή τώρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι τις 19/8 βρίσκεσαι σε μια περίοδο με καινούριες ιδέες και έρευνες σχετικά με τα οικονομικά, τα θέματα άνεσης και ασφάλειας και φυσικά τα έσοδα. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να αναπτύξεις ταλέντα και να βρεις νέα χόμπι για υλικό κέρδος. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι ιδιαίτερα πρακτική και λογική στη σκέψη σου για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά. Απόψε μπορείς να παροτρύνεις και να παρασύρεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε όνειρα και παθιασμένες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, αν και το φλερτ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας δεν φαίνεται και να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Λέων
Ο Ερμής μεταβαίνει στο ζώδιό σου μέχρι τις 19/8 και έχεις την τάση να συνδέεσαι πιο συχνά με τους άλλους και να μοιράζεσαι τις ιδέες σου πιο εύκολα. Είσαι πιο αποφασιστική και πιο πειστική από το συνηθισμένο. Σήμερα κάποιος ή κάτι θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο. Χρωμάτισε τη βραδιά απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις να κάνεις χιλιάδες πράγματα και να περάσεις καλά.

Παρθένος
Ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 19/8. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου διεγείρεται η ανάγκη σου και η επιθυμία να κοιτάξεις τα πάντα γύρω σου με ένα διαφορετικό τρόπο. Η διαίσθησή σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις στα εργασιακά. Η βραδιά είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε σελίδες του παρελθόντος και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

Ζυγός
Ο Ερμής μεταβαίνει πλέον στον κοινωνικό σου τομέα κάνοντάς σε ιδιαίτερα προσεκτική σε διαφορετικές ιδέες και προοπτικές. Επίσης σήμερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με το βόρειο κόμβο και είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου ή να ανοίξεις την καρδιά και το μυαλό  σου στις ιδέες των άλλων. Μπορείς πλέον να θέσεις νέες και ισχυρότερες βάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως μια φιλία αλλάζει μορφή.

Σκορπιός
Ο Ερμής μεταβαίνει τώρα στο 10ο ηλιακό σου οίκο και οι επικοινωνίες σου έχουν περισσότερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως κερδίσεις αναγνώριση για τις ιδέες σου και τις μεθόδους σου ή μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, να βελτιώσεις τη φήμη σου ή να βελτιώσεις την καριέρα σου. Μια εποικοδομητική συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο σου προβλέπεται για σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, ένα παρελθοντικό φλερτ αναζωπυρώνεται.

Τοξότης
Ο Ερμής μεταβαίνει στο 9ο ηλιακό σου οίκο για τις επόμενες εβδομάδες βάζοντάς σε στη διαδικασία εξερεύνησης νέων ιδεών. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Οι συνεργασίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και υποστηρικτικές καθώς η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με το βόρειο κόμβο της Σελήνης στον τομέα των σχέσεων. Καιρός να αφήσετε πίσω παλιά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να κάνεις θαύματα.

Αιγόκερως
Μια λογική,  ελαφριά προσέγγιση στα σοβαρότερα θέματα μπορεί να είναι καθοριστική τώρα για την επίτευξη συμφωνιών με τον Ερμή στο ηλιακό 8ο οίκο σου. Εάν πρέπει να διορθώσεις οικονομικά ή ιδιοκτησιακά θέματα δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να το κάνεις. Ιδιαίτερα συναισθηματική και ερωτική προβλέπεται η μέρα για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το επόμενο διάστημα θα προκύψουν σημαντικές γνωριμίες.

Υδροχόος
Η μετάβαση του Ερμή στον τομέα των συνεργασιών σου σηματοδοτεί μια καλή στιγμή για να ζητήσεις συμβουλές και απόψεις. Μπορεί να είναι επίσης μια αξιοσημείωτη στιγμή για να επικοινωνήσεις με ένα σύντροφο, ή ένα σημαντικό φίλο ή να συνεργαστείς με άλλους σε ένα διανοητικό επίπεδο. Ακόμα και αν διαφωνήσεις η σκέψη που προκύπτει από μια συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Η μέρα είναι υπέροχη για να περάσεις αρκετές ώρες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση της εμφάνισης και της ντουλάπας σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας και είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αναγνωρίσεις και να επεξεργαστείς τις λεπτομέρειες που μπορεί να παρέβλεψες στο παρελθόν. Ίσως κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου να κάνεις λίστες και σχέδια. Η Σελήνη στο ζώδιο σου ζωντανεύει τα συναισθήματα και σε φέρνει πιο κοντά στον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου δεν έχουν τελειωμό.

Πηγή : tlife.gr