Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (4/4)


Κριός
Σήμερα θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα χωρίς να κάνεις κάτι κουραστικό αυτή η περίοδος όμως έχει ένα θολό τοπίο στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα ρουτίνας και είναι σίγουρο πως αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς, γενικότερα όμως είναι μια εξαιρετική ημέρα για νιώσεις περισσότερη ανεμελιά.

Ταύρος
Σήμερα ασχολείσαι με τα του οίκου σου και με όσα σου δίνουν ασφάλεια, ενώ η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, σου χαρίζει έμπνευση και ευκαιρίες, ενώ αν έχεις κάποια ενασχόληση με τέχνες, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Δίδυμοι
Αυτή η περίοδος φέρνει για σένα κάποιες θολές ή μπερδεμένες καταστάσεις, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και σου προκαλούν σύγχυση. Γενικότερα όμως και εσύ από την πλευρά σου είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά λάθη βιασύνης.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δίνει το κατάλληλο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η διαίσθησή σε οδηγεί στο κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, ώστε να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, προτού να έχεις μπροστά σου όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ζήτημα που σε απασχολεί.

Λέων
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς την απαραίτητη σταθερότητα και σιγουριά ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε υποκειμενικές κρίσεις προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Γενικότερα όμως μπορείς να κάνεις θετικά βήματα που βελτιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, δοθέντος ότι θα φανείς συνεπής και με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα σε κάνει να φεύγεις από τις υποχρεώσεις και να «δραπετεύεις», ενώ με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα απέναντι από το δικό σου ζώδιο θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει η τάση για αυταπάτες αλλά και για εξαπατήσεις, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς το ρόλο του «θύματος».

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρνει κοντά σε φίλους, όμως κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά την διαισθητική σου ικανότητα. Ωστόσο, ο τρόπος που λειτουργείς αυτές τις μέρες δεν είναι ο καλύτερος καθώς η συνάντηση Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει τάσης φυγής, εξαπατήσεις και πιθανώς απογοητεύσεις…

Σκορπιός
Σήμερα σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου, όμως αυτές τις μέρες έρχεσαι σε επαφή με τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες ή έχεις πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Παρόλα αυτά όμως, η πίεση με τις συναισθηματικές/οικονομικές ανάγκες των άλλων είναι μεγάλη, καθώς συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν. Πρόσεχε, δες καθαρά!

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα στρέφει το βλέμμα σου στο μέλλον. Ωστόσο η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις ή για ουτοπικές επιλογές που βλάπτουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Για σήμερα τουλάχιστον δεν έχεις συνέπειες, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για αύριο…

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να δεις τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει πιο ρομαντικό, αλλά παράλληλα απέχεις τελείως σήμερα από τα ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση και πρακτικότητα.

Υδροχόος
Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις ρουτίνας τραβούν την προσοχή σου. Από την πλευρά σου εσύ μένοντας συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Λέοντα σε κάνει να σκέφτεσαι όσα θες να τακτοποιήσεις, ενώ η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μαρτυρά πως ενδεχομένως να υιοθετείς μια ουτοπική αντιμετώπιση προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ στο σπίτι πιθανώς να υπάρχουν και κάποιες προστριβές…

Πηγή: like.philenews