Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (28/11)

Κριός
Οι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς και πάλι την διαίσθησή σου αν τυχόν συναντήσεις αδιέξοδα, ενώ απολαμβάνεις τα μικρά καθημερινά.

Ταύρος
Με όπλα την επιμονή, την υπομονή και την διορατικότητά σου, σήμερα καταφέρνεις κάτι που όχι μόνο είναι σημαντικό αλλά έχει και διάρκεια. Μάλιστα, υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια και κόπο, τώρα βγαίνουν σαφώς πιο άνετα, αρκεί να αποφύγεις τις παγίδες.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να κρυφτείς μακριά από τις υποχρεώσεις, η κατάσταση καραντίνας άλλωστε σε βοηθά σε αυτό. Μπορείς όμως και να μιλήσεις στο τηλέφωνο με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι αυτές τις μέρες όμως βρίσκεις μέσα σου την δύναμη, κάνοντας την πίεση που δέχεσαι καύσιμο για να πας παρακάτω.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο ευδιάθετος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς. Οι φίλοι σου σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και σε στηρίζουν.

Λέων
Σήμερα είναι αρκετά καλή μέρα αν θέλεις να κάνεις πολλά και να βελτιώσεις την εικόνα που οι άλλοι έχουν για σένα, ωστόσο εσύ σήμερα μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός γιατί έχεις ερωτηματικά.

Παρθένος
Αν έχεις να διευθετήσεις σημαντικές υποθέσεις, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ διεκδικείς τα θέλω σου. Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, παρότι οι διενέξεις με τους άλλους συνεχίζονται.

Ζυγός
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν, θα πρέπει λοιπόν να δεις τις καταστάσεις κατάματα, χωρίς εμμονές ή υπερβολές.

Σκορπιός
Οι σχέσεις είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Παράλληλα, αν κάτι σε ενοχλεί αυτή την περίοδο, κάνεις βήματα για να το λύσεις και να βρεις διεξόδους.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και κάποιες βαρετές εκκρεμότητες μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείς να κάνεις ενέργειες για να φροντίσεις την υγεία και τον οργανισμό σου, ενώ καλό θα ήταν να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως
Είναι μια αρκετά ευνοϊκή μέρα σήμερα και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες με τις όψεις Ερμή-Κρόνου και Ερμή-Δία και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αρκεί να μάθεις να συγχωρείς…

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου (όχι πως έχεις και πολλές επιλογές με την καραντίνα), μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης, «παλεύεις» για τους στόχους σου και βλέπεις αποτέλεσμα.

Πηγή: astropedia.gr