Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (1/2)Πώς ξεκινάει ο Φεβρουάριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα σε επαγγελματικό και ψυχολογικό επίπεδο κι έτσι ο νέος μήνας σου ξεκινά ευχάριστα και δημιουργικά. Με τη σύνδεση Αφροδίτης – Πλούτωνα η ενθάρρυνση της ενέργειας είναι μαζί σου για να κάνεις κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις. Είσαι απόλυτα πειθαρχημένη, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη μέρα. Μπορεί επίσης να αποκτήσεις νέα εικόνα σχετικά με μια προηγούμενη σχέση ή τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη περνά στον τομέα των πόρων σου και το τρίγωνο της Σελήνης στο Δία σε κάνει πιο γενναιόδωρη. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου και μοιράσου μαζί του την αισιοδοξία αλλά και τον ερωτισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις και να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος.

Ταύρος
Μια αίσθηση εσωτερικής ευημερίας μπορεί να προέλθει από τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον, που εμπνέουν ανάπτυξη και ελπίδα. Μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι σε ισχύ και σε κάνει εξαιρετικά δυναμική και αποφασιστική. Η δικτύωση και οι φιλίες μπορεί να είναι πλούσιες πηγές πληροφοριών απόλαυσης και έμπνευσης. Αισθάνεσαι πάθος για μια ιδέα, μια οργάνωση ενός ταξιδιού με μορφωτικό χαρακτήρα και γενικότερα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος και αίσθηση για να ξεκινήσεις το μήνα σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και εναρμονίζεται με το Δία στον τομέα της περιπέτειας. Με όλες αυτές τις θετικές για εσένα όψεις δεν μπορεί να μην περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά και η διάθεσή σου, σου εξασφαλίζουν μια υπέροχη διάθεση για φλερτ.

Δίδυμοι
Υπάρχουν θησαυροί που θα βρεις αν σκάψεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου και μπορείς να απολαύσεις τη μέρα κάνοντας πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Η πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να δείχνει την απόκτηση της υποστήριξης που χρειάζεσαι έτσι ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή για την ενίσχυση ή τη διόρθωση σχέσεων κι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον ερωτικό σύντροφό σου, αγαπημένα σου πρόσωπα ή και συνεργάτες. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να ξεκουραστείς και να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου έτσι ώστε να ξέρεις τι πρέπει να επιλέξεις.

Καρκίνος
Είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο σήμερα να βλέπεις τις συναισθηματικές προτεραιότητές σου, καθώς να έχεις και μια καλύτερη επαφή με αυτούς που αγαπάς. Οι συνομιλίες είναι πραγματικά χρήσιμες για μια νέα προοπτική που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από αυτές. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ποιότητα από ότι για την ποσότητα στην προσωπική σου ζωή. Γι’ αυτό υποδέξου δυναμικά και αισιόδοξα το νέο μήνα αποφασίζοντας να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου αποδεικνύει με κάθε τρόπο τα συναισθήματα που τρέφει για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει αρκετό σασπένς για αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις σωστά.

Λέων
Μπορεί να είσαι σήμερα ιδιαίτερα προσανατολισμένη στους στόχους σου και να ανησυχείς για τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου. Η Σελήνη ξοδεύει όλη τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και παρακολουθείς τους στόχους σου, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες προσαρμογές. Παρόλους τους προβληματισμούς σου μη χαλάς τη μέρα σου και μην υποδέχεσαι το νέο μήνα με κατήφεια. Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για σένα και σου εξασφαλίζει την επιτυχία. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και μοιράσου μαζί του την τρυφερότητα και το ερωτικό πάθος του. Εσύ που είσαι μόνη, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα φροντίζουν για τη συναισθηματική πληρότητά σου.

Παρθένος
Οι αλληλεπιδράσεις σου ενισχύονται με μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα και μπορείς να απολαύσεις τις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες. Νέες γνώσεις σχετικά με την επικοινωνία, μια εταιρική σχέση έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη και αυτό θα αρχίσεις να το διαπιστώνεις σύντομα. Η προθυμία σου να αφήσεις ή και να πετάξεις από το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, κοίτα μπροστά και μην αμφισβητείς τα προσόντα και τις έμφυτες χάρες σου.

Ζυγός
Η πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα επηρεάζει θετικά τη στρατηγική σκέψη και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να νιώσεις μια ικανοποίηση για τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα και να αποφασίσεις να δώσεις προτεραιότητα στο συναίσθημα και τις προσωπικές σου ανάγκες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατεύθυνση κι έτσι μπορείς να του ανακοινώσεις τις επιθυμίες σου και να του κάνεις προτάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου και η διάθεσή σου να περάσεις καλά απόψε μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Σκορπιός
Οι σημερινές διαδρομές ευνοούν ιδιαίτερα τις σχέσεις μεταξύ των ατόμων και τα θέματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και τα έργα σου. Η πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζει και ενισχύει την αίσθηση της απόλαυσης και της επιρροής σου απέναντι στους άλλους. Η μελέτη, η μάθηση, η σύνδεση και η δημιουργία ευνοούνται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου φτάνοντας στον τυχερό Δία στον τομέα των επικοινωνιών σου ευνοώντας επίσης την ανταλλαγή ιδεών. Μια έκπληξη από μέρους σου θα γοήτευε τον ερωτικό σύντροφό σου και θα έδινε μια αρκετά τονωτική ένεση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τη βραδιά να πάει χαμένη. Αξιοποίησέ τη στο έπακρο.

Τοξότης
Οι ενέργειες σήμερα ευνοούν τα εισοδήματα, τα δώρα και τα χρήματα. Ανακαλύπτοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου τραβάς σαν μαγνήτης τις ευκαιρίες. Μπορείς να μάθεις πολύτιμα πράγματα που σχετίζονται με τα χρήματα, τις πρακτικές υποθέσεις σου ή να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Αυτός είναι ένας κατάλληλος χρόνος για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ακόμη και εκείνων που φαίνονται ιδιαίτερα περίπλοκα, επειδή ένα από τα πολλά οφέλη της μέρας είναι να κατανοείς και να αντιμετωπίζεις τις αλήθειες. Μοιράσου τις επιθυμίες σου με τον ερωτικό σύντροφό σου και συμπεριέλαβέ τον στα μελλοντικά σχέδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το σύμπαν, τα άστρα και τις θετικές ενέργειες που λαμβάνεις.

Αιγόκερως
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δημιουργικό σου τομέα και μπορείς να είσαι σε μια παιχνιδιάρικη ακόμα και σε εορταστική διάθεση. Είσαι σε φόρμα για να εκφράσεις τον εαυτό σου και να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τους προβληματισμούς. Είναι ιδανική στιγμή για να συνδεθείς με ένα φίλο, ακόμα και τον ερωτικό σύντροφό σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι συνομιλίες είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές, μιας και έχεις τη δυνατότητα να αναγνωρίζεις, να αποδεχτείς και να απολαύσεις τα συναισθήματα τα δικά σου, όσο και των άλλων. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη μαγεία που μπορείς να την προσθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι και στα καλύτερά σου. Μπορείς να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κινούνται σε αρμονία, η οικοδόμηση σχέσεων μπορεί να είναι πολύτιμη και να σε ανταμείψει. Η διορατικότητά σου στα επαγγελματικά μπορεί να είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να θέσεις υψηλότερους στόχους και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση που συνεχίζει να σε προβληματίζει. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, για αυτό αφιέρωσέ τους ουσιαστικό χρόνο. Η συναισθηματική σου ζωή και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους.

Ιχθείς
Το πρωινό σήμερα φέρνει επίγνωση των ευθυνών σου, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά και τους πόρους σου. Η Σελήνη σε αυτόν τον τομέα όλη τη μέρα σε βάζει στη διαδικασία αναζήτησης, ιδεών και στρατηγικής προκειμένου να βρεις λύσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια άνεση και μια ασφάλεια. Εξασφάλισε σε σένα και στον ερωτικό σύντροφό σου προσωπικές στιγμές και ιδιωτικό χρόνο. Έχει ανάγκη ο ένας τον άλλον και καλά θα κάνετε σήμερα να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν είτε μεμονωμένα είτε κοινά. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και γυρίζει στη σκέψη σου αναζητώντας απαντήσεις. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα και κοίτα τον εαυτό σου και την καλοπέραση σου.

Πηγή: tlife.gr