Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (27/8)


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες σε ανεβάζουν ψυχολογικά με την πτυχή Ποσειδώνα να λειτουργεί πίσω από τα παρασκήνια στο ηλιακό σου διάγραμμα και να ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, τα χρήματα και την ευχαρίστηση. Επίσης σήμερα μπορείς να κάνεις καλές και έξυπνες αγορές. Συναισθηματική ικανοποίηση φαίνεται να σου προσφέρει απλόχερα ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα είναι κατάλληλη η μέρα για να δράσεις.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αρμονία σήμερα, η σύνδεση και η γοητεία σου χτυπούν κόκκινο. Πλησιάζεις και μαγνητίζεις τις καταστάσεις και επιτυχίες χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιδίωξε επαγγελματικές συζητήσεις και προώθησε τα σχέδιά σου. Απόλαυσε τη βραδιά στο έπακρο με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία ή μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου δίνει χαρά.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη βοηθά στην εναρμόνιση και την ισορροπία σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αυτήν τη στιγμή κινείται στον τομέα των χρημάτων, των αξιών και της άνεσής σου. Λύσεις, αποκαλύψεις και συμπεράσματα έρχονται τόσο ξαφνικά που φαντάζουν μαγικά. Εκφράσου ελεύθερα στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς προκαταλήψεις και πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί και μπορείς να πάρεις μια απόφαση.

Καρκίνος
Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει απαλές και θετικές ενέργειες που διευκολύνουν τις υποθέσεις σου και ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Αυξάνει επίσης τη γοητεία σου και τις πιθανότητες να αποκτήσεις αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου αποδεικνύεται πως δεν ήταν ένα όνειρο. Αγαπησιάρικο το κλίμα προβλέπεται με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις που δεν φαντάζεσαι.

Λέων
Η Αφροδίτη παραμένει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μέχρι τις 6/9 παρακολουθώντας το παρελθόν ή την ιδιωτική σου ζωή, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην αγάπη και την προσωπική ευχαρίστηση. Σήμερα λαμβάνει μια ενισχυτική πτυχή με τον Ποσειδώνα κι έτσι είσαι έτοιμη να συμβιβαστείς με κάτι που αφορά στο παρελθόν ή κάτι που σχετίζεται με μια σχέση. Η καλοπροαίρετη διάθεσή σου δίνει μια ανανέωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται.

Παρθένος
Είναι ευκολότερο σήμερα να εντοπίσεις τα συναισθήματά σου και να μην γυαλίζεις τα ελαττώματα των άλλων. Να βρίσκεις την αλήθεια και να κάνεις τις σωστές επιλογές σου. Η πτυχή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά στην ενίσχυση των ενστικτωδών απαντήσεων παρά την υπερβολική σκέψη. Μην σε τρομάζουν οι αλλαγές στα εργασιακά. Πέρνα ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις σου.

Ζυγός
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εναρμονίζεται με τον ονειρικό και δημιουργικό Ποσειδώνα, ενισχύοντας τις πιο ήπιες ιδιότητες και τη φυσική καλλιτεχνική σου αίσθηση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για θέματα που αφορούν στην καριέρα και την εργασία. Εάν συνδυάσεις λογική με συναίσθημα θα βρεις τη μαγική συνταγή για την αρμονία και ευτυχία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στον εργασιακό σου χώρο.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σήμερα σε αρμονία με το ζώδιό σου. Η συμπονετική, χρήσιμη, ευγενική και γενναιόδωρη πλευρά σου έρχεται στην επιφάνεια. Η δημοτικότητά σου ενισχύεται καθώς και η ελκυστικότητα και ο μαγνητισμός σου. Η επικοινωνία βελτιώνεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι μπορείτε να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες συναναστροφές και παρέες μπορείς να βρεις τον απόλυτο έρωτα.

Τοξότης
Μια συνεργατική και ανοιχτόμυαλη ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα βοηθά στο να σταματήσεις να σκέφτεσαι υπερβολικά έως και σχολαστικά. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στο παρελθόν, τα συναισθήματα και τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορείς επίσης να φτάσεις σε καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τα χρήματα και την υποστήριξη. Ζήλιες και καταπίεση στον ερωτικό σύντροφό σου θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Εσύ που είσαι μόνη, κατάκτησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με μεγαλύτερη ευκολία.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να απελευθερωθείς από ένα βάρος ή να θεραπεύσεις ένα παράπονο. Έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις σχέσεις και να έχεις ευχάριστες συναντήσεις με σημαντικούς για σένα ανθρώπους. Οι σχέσεις με συναδέλφους στον εργασιακό χώρο αποκαθιστώνται και διευκολύνεις τη μέρα σου και όχι μόνο. Ζήσε μαγικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη.

Υδροχόος
Η διαίσθηση και η φαντασία σήμερα σε πρακτικά κυρίως θέματα θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Η έκτη αίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια χρήσιμη μέθοδο ή τεχνική σε εργασιακά θέματα. Μην καταπιέζεις τη δημιουργικότητα σου στα εργασιακά. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου πάση θυσία. Εσύ που είσαι μόνη, τα κρυφά πάθη αποκαλύπτονται.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν τη γοητεία, το ρομαντισμό και τη φαντασία σου. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα κάτι που συμβαίνει στο δικό σου ζώδιο. Οι ιδέες σου είναι αξιοθαύμαστες στα εργασιακά και καλά θα κάνεις να τις εμπιστευτείς. Ζήσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Πηγή : tlife.gr