Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (25/3)


Πώς θα είναι τα πράγματα σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Ήλιος και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται σήμερα στο δικό σου ζώδιο κι αυτό σου δίνει και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις μια αίσθηση σκοπού και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Αυτή η επιρροή προβάλλει τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Δέξου νέες προτάσεις, συμφωνίες στα εργασιακά και ευχάριστες ειδήσεις. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ανανεώνει και σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξη και δυναμική. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και επικοινωνίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου σήμερα εσύ νιώθεις καλά και μάλιστα συμβάλλεις στο να κάνεις και τους άλλους να χαμογελάσουν. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου χρειάζονται συνεχή προσπάθεια και προσήλωση. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι, να πάρεις και μια σημαντική απόφαση για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά ανατρεπτικά και ευχάριστα γεγονότα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους και τα θέλω σου και να σταματήσεις να νιώθεις απογοήτευση για τα όσα έχουν γίνει στο  παρελθόν και τα όσα ακόμα γίνονται. Στιγμές αμφιβολίας σου στα εργασιακά μπορούν να σε οδηγήσουν σε καλύτερες και πολύ πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Μπορεί πράγματι να είναι μια περίοδος πειραματισμού με διαφορετικούς τρόπους πιο πρωτοποριακούς. Πείσε με κάθε τρόπο τον ερωτικό σύντροφό σου για τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις πως έχεις κρυφούς θαυμαστές και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν εντάσεις που πυροδοτούν επιχειρήματα ή σε κάνουν να νιώσεις λίγο στην άκρη. Ευτυχώς όσο περνούν οι ώρες μια άλλη επιρροή σε βοηθά να απελευθερωθείς από την αρνητική ενέργεια και να αγκαλιάσεις μια νέα. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να επεκτείνεις την εμβέλεια σου στα εργασιακά. Μπορείς να εξετάσεις τη δυνατότητα μιας νέας συνεργασίας  χωρίς όμως να κάνεις βεβιασμένες ενέργειες. Ο σύντροφός σου απόψε, σου αφιερώνεται ψυχικά και σωματικά δημιουργώντας σου την αίσθηση πληρότητας στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε φέρνει στο επίκεντρο.

Λέων
Οι εξελίξεις σήμερα φτιάχνουν τη μέρα σου και σε γεμίζουν ενέργεια. Οι λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν έρχονται από μόνες του εκεί που δεν το περιμένεις. Οι στόχοι κα οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Συνέχισε να εργάζεσαι με το ίδιο πάθος και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρησιμοποιώντας περισσότερο τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου φαίνεται να μαγειρεύεται κάτι. Κινήσου διακριτικά έως ότου βεβαιωθείς.

Παρθένος
Οι σημερινές όψεις σήμερα διευκολύνουν τα σχέδιά σου και σε βοηθούν να απομακρυνθείς από ό,τι νιώθεις να σε καταπιέζει. Μια υπάρχουσα συνεργασία που μέχρι χθες έδειχνε να μην αποδίδει,  αρχίζει να αλλάζει πορεία και μορφή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται και αρχίζετε ξανά να βρίσκεται το κέφι και το ενδιαφέρον σας ο ένας για τον άλλον.

Ζυγός
Εξασφάλισε χρόνο και διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να ασχοληθείς σήμερα με το σπίτι και την οικογένεια. Δώσε οριστικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση με τα επαγγελματικά σου,  μιας και σου παρουσιάζονται ευκαιρίες. Η αφοσίωση και το συναίσθημα του ερωτικού σου συντρόφου σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επανασυνδέσεις και περίμενε επιστροφές από το παρελθόν.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες  λειτουργούν ευνοϊκά για τις σχέσεις σου και φροντίζουν για τη βελτίωση της επικοινωνίας σου. Είναι ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις με ανθρώπους που για κάποιο λόγο έχεις απομακρυνθεί. Αναπάντεχες ευκαιρίες στα εργασιακά δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Νέες γνωριμίες και νέα ερεθίσματα σε βάζουν στη διαδικασία εγρήγορσης. Ο τρόπος που εκφράζεσαι και η τρυφερότητα που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφό σου αποκλείεται να τον αφήσουν ασυγκίνητο. Εσύ που είσαι μόνη, μεγάλη κινητικότητα υπάρχει γύρω σου. Τηλεφωνήματα, μηνύματα φτιάχνουν τη μέρα σου.

Τοξότης
Πες αντίο στην απαισιοδοξία σήμερα. Μπορεί να υπάρξει έντονος ενθουσιασμός για τα χρήματα, τα θέματα εργασίας, ή και νέοι τρόποι βελτίωσης της υγείας σου. Μια αλλαγή του ρυθμού της καθημερινότητάς σου ενισχύει τη διάθεσή σου και σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά ανεβαίνει καθώς και οι ιδέες σου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Το κλίμα σταθερότητας επανέρχεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μετά τις καταιγίδες που περάσατε.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να μετατραπεί μια απογοήτευση σε ένα θετικό θάρρος για να κάνεις κάτι που ήθελες πολύ. Νέες εργασιακές προτάσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου παρά τις αντίξοες συνθήκες. Απόλαυσε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και βρείτε κοινές λύσεις στα όσα νιώθετε να μην πήγαιναν καλά μέχρι χθες στη σχέση σας.

Υδροχόος
Η προσπάθεια ελέγχου πολλών περιοχών της ζωής σου μπορεί να φαίνεται εξαντλητική όμως δεν πάει χαμένη. Να είσαι σίγουρη πως τα προβλήματά σου λαμβάνουν τέλος και ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι. Απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση και έτσι μπορείς να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου. Απαλλάξου από τις συναισθηματικές ανασφάλειες, μιας και ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός ή και πλατωνικός έρωτας επανέρχεται.

Ιχθείς
Έχεις μπροστά σου μια εξαιρετική και παραγωγική μέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά, μη λησμονώντας και το να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο. Αλλαγές και προτάσεις στα εργασιακά σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανακαλύπτεις δυνατότητες και θάρρος που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Πρότεινε κάτι διαφορετικό απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου, κάτι που θα επαναφέρει το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας.

Πηγή: tlife.gr