Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (19/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Εκμεταλλεύσου σήμερα τη διαίσθησή σου, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις πολυπόθητες αποφάσεις σου χωρίς όμως να λες πολλά. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να εκφράσεις την ανεξαρτησία σου όμως θα πρέπει να το κάνεις με ήπιους και χαμηλούς τόνους. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη κατανόηση από πλευράς σου. Δώσε του τον απαιτούμενο χώρο και άκουσέ τον με περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και εστίασε στις πράξεις των ενδιαφερόμενων.

Ταύρος
Καλά θα κάνεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση, μιας και τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν γύρω σου και κρύβουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προσαρμόσου στις αλλαγές και τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά, χωρίς να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειές σου να σε καταβάλλουν. Έκφρασε τα θέλω και τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Αν θέλεις να αλλάξει και να βελτιωθεί κάτι στη σχέση σου, θα πρέπει να δουλέψεις για αυτό.

Δίδυμοι
Η επίλυση των προβλημάτων σου διευκολύνεται κατά το ήμισυ της ημέρας, καθώς δεν απογοητεύεσαι από συναισθηματικούς παράγοντες. Όσο κυλά η μέρα ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά, προκειμένου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Το άγχος σου μην το μεταδίδεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πραγματικά οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Καρκίνος
Αρκετά ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα σου, καθώς η διάθεση σου για αλλαγές  και δράση αυξάνεται. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που εκφράζεσαι και την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να χαλάσει τις καρδιές ανθρώπων που εκτιμάς. Απόφυγε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Μπορεί να αποβούν μοιραίες, μιας και διανύεις μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις και απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε κάνει ευάλωτη απέναντι σε νέες γνωριμίες ή και παρελθόν.

Λέων
Διανύεις μια περίοδο που θέλεις και χρειάζεσαι την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σου, γι’ αυτό απόφυγε τις αλλαγές και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Οι απαντήσεις ή και οι λύσεις που περιμένεις στα εργασιακά, προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σε επαγρύπνηση. Μπες για λίγο στη θέση του ερωτικού σου συντρόφου και προσπάθησε να γίνεις πιο τρυφερή και εκδηλωτική μαζί του. Οι όποιες συναισθηματικές ανασφάλειες αυτό το διάστημα προσπάθησε να τις διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία.

Παρθένος
Οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου αρχίζουν να επανέρχονται κι εσύ να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δράσε σήμερα δυναμικά και απόλαυσε τη στήριξη και επιβράβευση σημαντικών ανθρώπων,  για τη δική σου τουλάχιστον κρίση. Οι επαγγελματικοί στόχοι θα επιτευχθούν καλύτερα αν εργαστείς ομαδικά και συλλογικά. Πάρτε σημαντικές για τη σχέση σας αποφάσεις μοιράζοντας απόψε σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα με το σύντροφό σου. Καλωσόρισε νέες γνωριμίες στη ζωή σου και κάνε τις σωστές επιλογές, εσύ που είσαι μόνη.

Ζυγός
Ενώ μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα από μέρους σου και μπορεί να σημειωθούν και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, εσύ δεν φαίνεται να χάνεις το κέφι σου. Διευθέτησε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και απόφυγε τις αλλαγές. Μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδια σου, όμως όχι να περάσεις στην εφαρμογή τους σήμερα. Το πάθος και ο ρομαντισμός επανέρχονται στη σχέση με το σύντροφό σου, αφού φαίνεται να παίρνεις επιτέλους πρωτοβουλίες.

Σκορπιός
Οι θετικές πλανητικές όψεις για εσένα σήμερα σε γεμίζουν ενέργεια και δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Η ομαδική εργασία επιβραβεύεται ή η δικτύωση μπορεί να διεγείρει νέες ιδέες. Σε κάθε περίπτωση έχεις μπροστά σου μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποδοτική μέρα στα εργασιακά, που ό,τι κι αν κάνεις το πετυχαίνεις. Λάβε υπόψην σου πως οι εκφράσεις ελευθερίας ή ανεξαρτησίας μπορεί να είναι ακατέργαστες από μέρους σου και να πληγώσουν τον ερωτικό σύντροφο σου.

Τοξότης
Οι συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί να είναι πολύ συχνές και ενδεχομένως και ενοχλητικές κάποιες φορές. Βάλε τα όριά σου χωρίς όμως να τους κακοκαρδίσεις, κυρίως αν πρόκειται για τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στόχος σου είναι να πάρεις το προβάδισμα στα εργασιακά εντοπίζοντας τα προβληματικά σημεία και φυσικά και αυτά που απαιτούν μια προσαρμοστικότητα. Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού και την αγκαλιά απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και μάλιστα τόσο που δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου.

Αιγόκερως
Με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις συγκινήσεις σήμερα δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες υποθέσεις σου απαιτούν ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Οι έξυπνες ευέλικτες ιδέες σου στα εργασιακά σε απαλλάσσουν από πολλά εμπόδια. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Όπως έχεις απαιτήσεις έχεις και υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην τα βλέπεις όλα μαύρα. Οι μέρες που διανύουμε χρειάζονται υπομονή.

Υδροχόος
Διανύεις μια περίοδο που θέλεις να πειραματιστείς, να μάθεις ή να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και νέους τρόπους προώθησης των στόχων σου. Αυτός ο ενθουσιασμό σου όμως σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις και αντιδράσεις. Φρόντισε να απαλλαγείς και να αποχωρήσεις από εργασιακές υποθέσεις ή και αδιέξοδες συνεργασίες. Έχεις να κάνεις σπουδαιότερα πράγματα απ’ το να χάνεις άσκοπα ενέργεια. Δεν μπορείς να αποκτήσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, ζητώντας την τόσο επιτακτικά και εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη βγες από τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και από τη σεμνοτυφία σου.

Ιχθείς
Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να είσαι ευέλικτη και να διατηρείς το ανοιχτό σου μυαλό για να ελαχιστοποιήσεις τις όποιες απογοητεύσεις, που φαίνεται να είναι και παροδικές. Απόφυγε επιμελώς τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου και απόφυγε τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να είσαι βέβαιη πως μπορείς να το κατακτήσεις.

Πηγή: tlife.gr