Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (15/10)


Κριός
Βρίσκεσαι σε μια σημαντική στιγμή για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις σχέσεις σου. Η επιπλέον προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Οι αντιδράσεις συνεργατών μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου καλύτερα να τα συζητήσεις μαζί του ήρεμα και ώριμα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώσουν.

Ταύρος
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου, όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε ωθεί στο να οργανωθείς και να τρέξεις με γρηγορότερες ταχύτητες. Είσαι επιρρεπής στα εργασιακά λάθη για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου. Η αυστηρή και απόλυτη κριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί προβλήματα και ίσως ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στον βαθύτερο εαυτό και τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα φόβου και αβεβαιότητας. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου, κυρίως στον εργασιακό χώρο σου. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ετοίμασέ του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένους έρωτες.

Καρκίνος
Με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να νιώσεις μια εσωτερική ένταση. Είτε είσαι εσύ που προσπαθείς να ελέγξεις μια κατάσταση, είτε ένας συνεργάτης προσπαθεί να σε ελέγξει, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής. Με αυτήν τη διέλευση μπορεί να σκέφτεσαι ακραία. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απόφυγέ τα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε κρατούν δέσμιά τους.

Λέων
Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα το πρωί μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις και να μεγενθύνει τις ανησυχίες. Φρόντισε να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων με τις μεικτές αντιλήψεις και απόψεις. Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου απαιτεί προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ερωτικά ερεθίσματα, γνωριμίες και έντονο φλερτ φαίνεται να σε ενθουσιάζουν. Προτίμησε να λειτουργήσεις συγκρατημένα με γνώμονα τη λογική σου.

Παρθένος
Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς το πρωί μπορεί να σε κάνει αμυντική ή μπορεί να μεγενθύνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου. Είναι επίσης χρήσιμο να εξετάσεις τις ανασφάλειές σου καθώς η αυτογνωσία μπορεί να σε κάνει πιο ισχυρή. Η αυριανή νέα Σελήνη θα σε παρακινήσει να χτίσεις και να αναπτύξεις τις νέες ιδέες σου. Μετρίασε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν αναλώνεσαι σε περιστασιακές γνωριμίες.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα νωρίς το πρωί έχει την τάση να μεγενθύνει ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε το να ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις ή να ανησυχείς υπερβολικά για ζητήματα που δεν έχουν προκύψει ακόμα. Επίσης, η επιθυμία για ανεξαρτησία είναι έντονη. Έμμονες σκέψεις κατά του ερωτικού σου συντρόφου και της σχέσης σας μπορεί να δημιουργήσουν παροδικά σύννεφα. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σήμερα να συγκρούονται, αναλύοντας πάρα πολύ τις λέξεις και ενέργειες των άλλων μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την πραγματική σύνδεση με τους άλλους και η αμυντικότητα ή η υποψία δεν σε φέρνει πιο κοντά τους. Απόφυγε κόντρες και διαφωνίες με συνεργάτες. Βρες την ευκαιρία απόψε για λίγη απομόνωση προκειμένου να μην καβγαδίσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

Τοξότης
Σήμερα το πρωί ο Ήλιος και ο Πλούτωνας δημιουργούν μια πρόκληση δημιουργώντας σου ανησυχίες. Συγκράτησε την τάση σου να παραμένεις στα αρνητικά στοιχεία της ζωής σου, εκτός αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι για αυτά. Εσύ ή κάποιος κοντά σου μπορεί να αισθανθεί απειλημένος από πιθανές αλλαγές και αν το συζητήσεις αυτό θα ησυχάσει το μυαλό σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ένα ασφαλές επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται αποκαλύψεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Σήμερα θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πόσω μάλλον με αυτούς που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά πλάνα σου σε αποδιοργανώνουν. Μην μεταφέρεις ή μεταδίδεις τα προσωπικά άγχη σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις δικαιώματα και μην εκτίθεσαι για τα άτομα που δεν είσαι βέβαιη.

Υδροχόος
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σήμερα να σχηματίζουν ένα τετράγωνο κάποιες εξελίξεις ή περιστάσεις μπορούν να αποκαλύψουν πού έχεις προσκολληθεί υπερβολικά. Στην ιδανική περίπτωση η σημερινή διέλευση διευκρινίζει ποια μέτρα πρέπει να λάβεις για να απαλλαγείς από τους φόβους σου. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πειραματίζεσαι με επικίνδυνες καταστάσεις.

Ιχθείς
Ο φωτισμός ενός δύσκολου θέματος ή μιας θαμμένης απογοήτευσης μπορεί να εμφανιστεί νωρίς σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Η ταξινόμηση μέσα από τις αλήθειες και τα βαθύτερα συναισθήματα που εμφανίζονται τώρα μπορεί να είναι χρήσιμη. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να μην είναι οι αναμενόμενες. Μην τραγικοποιείς καταστάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παραμένεις σε αρρωστημένες καταστάσεις.

Πηγή : www.tlife.gr