Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (13/8)


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και η μέρα ευνοεί πολλές δουλειές που απαιτούν μικρά επίπεδα συγκέντρωσης. Αναζήτησε τρόπους αναθεώρησης μιας σχέσης ή μιας σύνδεσης, αλλά προσπάθησε να μην ασκήσεις μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Οι περιστασιακές συνομιλίες ενδέχεται να μην λειτουργούν καλά σε επαγγελματικό ή δημόσιο περιβάλλον σήμερα, οδηγώντας σε παρεξηγήσεις. Την υπομονή σου πρέπει να κρατήσεις και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Ταύρος

Οι ενέργειες σήμερα φαίνεται να εργάζονται σκληρά για να σε πείσουν πως χρειάζεσαι πολλά περισσότερα από όσα έχεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ανεκπλήρωτες τις επιθυμίες σου στα εργασιακά και λόγω αυτών των συναισθημάτων θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Ευχάριστες και ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου θα βοηθήσουν στο να αποφορτιστείς. Εσύ που είσαι μόνη, συναντήσεις με φίλους και ειδήσεις από θαυμαστές θα βοηθήσουν στο να περάσεις καλά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και σε προδιαθέτει για την αναζήτηση ευχάριστων συνομιλιών και δραστηριοτήτων. Σκέψου δημιουργικές λύσεις στα εργασιακά και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Οι επικοινωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορούν να είναι παιχνιδιάρικες, ρομαντικές και χρήσιμες. Εσύ που είσαι μόνη, είναι πολλές οι προτάσεις και οι προκλήσεις των φίλων.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστείς περισσότερη ιδιωτικότητα σήμερα ή κάποιο διάλειμμα, έως ότου η Σελήνη αύριο το απόγευμα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά μπορεί να τρέχουν ψηλά, αλλά οι στόχοι πιθανά να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να επιτευχθούν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται λίγη υπομονή και όχι λόγια, βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προς το παρόν πέρνα απλά καλά.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την υπερβολική προσοχή στον υλικό κόσμο. Όσες ταχυδακτυλουργίες και να κάνεις στα εργασιακά, οι απαιτήσεις των άλλων θα συνεχίσουν να σε πιέζουν. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου που φαίνεται να είναι εφευρετικές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συνομιλίες προβλέπονται για απόψε.

Παρθένος

Η διέλευση του φεγγαριού από την κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σου δημιουργεί μια πιο υπεύθυνη διάθεση. Πρόσεξε τις υπερβολές και μην παίζεις με τις σωματικές αντοχές σου. Να είσαι υποχωρητική απέναντι σε τυχόν υπερβολικές απαντήσεις και συζητήσεις από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι αν δε δεις και κρίνεις με τα μάτια σου.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε βρίσκουν λίγο ανήσυχη, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να βρεις λύσεις ή να φτάσεις σε ένα καλό, γόνιμο έδαφος. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να φτάσεις τους φιλόδοξους στόχους σου. Δώσε απόψε προτεραιότητα στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτά που έχει να σου πει. Εσύ που είσαι μόνη, είναι αρκετά χρήσιμες οι προσπάθειες σου να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

Σκορπιός

Η επιθυμία σου για παραγωγικότητα σήμερα είναι ισχυρή, όμως θα πρέπει να  διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Διαφορετικά η μέρα σου θα γίνει χαοτική και απόλυτα κουραστική. Τα περιστασιακά σχόλια στα εργασιακά φαίνεται να είναι ανούσια και άνευ σημασίας. Οι προσδοκίες σου τελικά από τον ερωτικό σύντροφο σου, μήπως είναι πολλές έως και υπερβολικές; Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις προσωπικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ηλιακό 7ο οίκο σου εσύ εστιάζεις σήμερα το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους, κυρίως αυτούς που αγαπάς. Είναι λίγο πιο εύκολο να βλέπεις τη ζωή σου μέσα απ’ τα μάτια τους ή ακόμα και να μπαίνεις στα παπούτσια ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή σου. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να διαταράξουν την αίσθηση ασφάλειας. Είναι καλό απόψε να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα μπορείς να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

Αιγόκερως

Η οργάνωση και η διατήρηση της τάξης στη ζωή σου σήμερα μπορεί να είναι έντονη ανάγκη σου. Μπορεί να αναρωτηθείς αν ο τρέχων τρόπος ζωής σου είναι η γενική σου κατεύθυνση ή αποτέλεσμα εξωτερικών πιέσεων. Μην εξαντλείς τις αντοχές σου στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και γενικότερα η συμπεριφορά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές προκλήσεις για να περάσεις όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα της σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και η προσωπική απόλαυση είναι προτεραιότητα σου. Μπορεί να ασχοληθείς επίσης πολύ με καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Οι εντάσεις που αντιμετωπίζεις στα εργασιακά αυτό το διάστημα μπορεί να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Βρες εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να αναβιώνεις το παρελθόν.

Ιχθείς

Οι σχέσεις και τα οικονομικά φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα ή μπορεί να σε απασχολήσει ένα χρέος, οικειότητα ή και φιλία. Οι συζητήσεις γύρω από αυτά τα θέματα να είσαι βέβαιη πως θα λειτουργήσουν βοηθητικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και κυρίως ο τρόπος που εκφράζεις το ενδιαφέρον σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, απαισιόδοξες σκέψεις που πιθανά να σχετίζονται με το παρελθόν σε κρατούν δέσμια του.

Πηγή : tlife.gr