Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (06/8)


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Καθώς η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη την ημέρα δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το να ξεκουραστείς καθώς και χρόνος για προβληματισμό ή βαθιά σκέψη σε προσελκύουν. Έχεις την τάση να αναζητάς λίγο χρόνο για τον εαυτό σου ή αν είσαι μαζί με άλλους αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι. Η δοτικότητα και η υπερπροστασία σου απέναντι στον ερωτικό συντρόφό σου αφήνει δικά σου συναισθηματικά κενά. Εσύ που είσαι μόνη, από νέες γνωριμίες και κατακτήσεις κράτα απλά τα κομπλιμέντα.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν οφέλη και ευχάριστες εμπειρίες μέσω των συνομιλιών και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων. Μπορεί να μην σου δίνουν απαραίτητα κίνητρο αλλά σε βοηθούν να νιώσεις υποστηριζόμενη και ικανοποιημένη. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο ζώδιο των Ιχθύων και σου προκαλεί την επιθυμία να συμμετάσχεις και να συμβάλεις σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτό σου εξασφαλίζει και αρμονικές σχέσεις με συναδέλφους. Μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για μικροπράγματα και λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να βγεις από αρρωστημένες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι
Σήμερα θέλεις να δεις κάποια πράγματα κάτω από την επιφάνεια, γίνεσαι πιο φιλόδοξη ή θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η Σελήνη συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος,  υποδηλώνοντας ότι κάνεις την επαγγελματική και δημόσια ζωή σου, τους στόχους και τις ευθύνες σου λίγο διαφορετικά. Η ειλικρίνεια και η συναισθηματική εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφο σου δίνει μια άλλη διάσταση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.

Καρκίνος
Ανοιχτές και ελπιδοφόρες συνομιλίες σήμερα σου δημιουργούν την επιθυμία να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να αναζητήσεις διαφορετικές δραστηριότητες και να χρωματίσεις τη ζωή σου. Μετρίασε την παρορμητικότητα σου στα εργασιακά. Προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι να παγιδευτείς σε καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από περιπέτεια και ευχάριστες,  ανάλαφρες στιγμές και τις επιδιώκεις.

Λέων
Είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σήμερα στις κινήσεις σου, στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις και βλέπεις τα πράγματα με ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. Συγκέντρωσε πληροφορίες και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποθέσεων και επιδιώξεων. Μην γίνεσαι απόλυτη, κτητική και ζηλιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτά τα συναισθήματα σου μεταμόρφωσε τα σε πάθος και ανανέωσε τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Παρθένος
Στόχος σου σήμερα είναι να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις δικές σου ανάγκες αντί να διακρίνεις των άλλων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απομακρύνεσαι από αυτούς. Οι συναδελφικές σχέσεις, η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, γνώσεων και εμπειριών στα εργασιακά σου δίνουν υψηλά κίνητρα. Πλησίασε πιο ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές τόσο για τη στρατηγική όσο και για τη διευθέτηση των υποθέσεών σου. Η ανάγκη σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους εξακολουθεί να είναι ισχυρή. Η σκληρή σου δουλειά στα επαγγελματικά και η συνέπεια σου ήρθε η στιγμή να αναγνωριστούν. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και κλονίζεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία που πιθανά να σε είχε απογοητεύσει αναζωπυρώνεται.

Σκορπιός
Η αίσθηση του σκοπού και του οράματος σου είναι ισχυρότερη αυτές τις μέρες και είσαι ενθουσιασμένη με την αναζήτηση και ανάλυση πρόσφατων ιδεών. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και οι ευχάριστες επικοινωνίες μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός προσωπικής ευχαρίστησης και εργασίας έρχεται φυσικά κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη επίδοση σου. Χαρούμενες, ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές προβλέπονται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη ευνοεί πολύ τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευσή της στον 4ο ηλιακό οίκο σου βρίσκεσαι στη διαδικασία επεξεργασίας, σκέψης και συλλογισμού. Είναι καιρός να συντονιστείς ξανά με τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις μια διαισθητική ικανότητα που δεν πρέπει να παραλείψεις στα εργασιακά. Οι όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν λύνονται με φωνές και γκρίνιες.  Εσύ που είσαι μόνη, η αναμνήσεις και η νοσταλγία σε πάνε δέκα βήματα πίσω.

Αιγόκερως
Οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν τις αλληλεπιδράσεις καθώς είσαι πιο αποτελεσματική στην επικοινωνία της υποστήριξης τόσο έμμεσα όσο και άμεσα. Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών και συναντά εκεί τον Ποσειδώνα. Αυτός ο συνδυασμός σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις έμπνευση μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις επαφές ή τις μελέτες. Πες αυτά που θέλεις στον ερωτικό σύντροφό σου διακριτικά. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις που πιθανά αφορούν στο παρελθόν σε ταράζουν ευχάριστα.

Υδροχόος
Είσαι λιγότερο διατεθειμένη να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, καθώς σκέφτεσαι τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα. Η ανακάλυψη ενός μυστηρίου από το παρελθόν μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε πιέζουν ασφυκτικά όμως καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Η υποχωρητικότητα του ερωτικού σου συντρόφου δεν σημαίνει πως είναι και δεδομένος. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου διακριτικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Η Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο όλη την ημέρα τραβώντας τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και σου δημιουργεί την ανάγκη να τα εκφράσεις. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις προσωπικούς στόχους και μελέτες. Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια για κοινωνικοποίηση και δικτύωση που θα εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Την ειλικρίνειά σου θα την εκτιμήσει δεόντως ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου αρκούν για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή : tlife.gr