Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (02/7)

Κριός
Σήμερα η Σελήνη κινείται σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει με αισιοδοξία που έχεις ανάγκη. Είναι μια μέρα που φέρει έμπνευση αλλά και ανάγκη για περιπέτεια! Μάλιστα, θα έχεις εύνοια από γυναικεία πρόσωπα.

Ταύρος
Σήμερα ξεκινά πάλι ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα όπου σταθεροποιούνται οι προσπάθειές σου, καθώς ο Κρόνος από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο επιστρέφει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο. Θέματα σπουδών όμως, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν στο εξής μεγαλύτερη προσπάθεια.

Δίδυμοι
Σήμερα ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος
Μια σχετικά ήρεμη μέρα η σημερινή, που μπορείς να επιλύσεις όλες τις δυσκολίες με τον διάλογο. Από σήμερα όμως ο Κρόνος επιστρέφει απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, ώστε να προλάβεις καταστάσεις.

Λέων
Αν υιοθετείς απόλυτες ή δογματικές συμπεριφορές, το πιο πιθανό σήμερα είναι να δυσκολέψεις αρκετά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από σήμερα επίσης αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες μέσα στην καθημερινότητά σου, λόγω της επιστροφής του Κρόνου στον Αιγόκερω. Θα πρέπει στο εξής να μην δικαιολογείς τον εαυτό σου, αλλά να δείξεις αυστηρότητα.

Παρθένος
Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική μέρα για τις επιδιώξεις σου, ενώ από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που τα δημιουργικά σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που έχει ο Κρόνος για σένα από τον Αιγόκερω.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Επίσης, από σήμερα μπαίνεις πάλι σε περίοδο που γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια, και εσύ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες στο οικείο περιβάλλον, μιας και τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν με την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω.

Σκορπιός
Πιθανό είναι να είσαι λίγο αντιδραστικός και εριστικός με το περιβάλλον σου, από σήμερα όμως ο Κρόνος περνώντας σε μια ευνοϊκή θέση σου χαρίζει πολλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου και να υλοποιήσεις σχέδια.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Παράλληλα, από σήμερα ο αυστηρός Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω.

Αιγόκερως
Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η επιστροφή του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιό σου, ο οποίος θα παραμείνει εκεί αρχικά μέχρι τον Δεκέμβριο και θα φέρει τα αποτελέσματα των ενεργειών σου, ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα που αναλαμβάνεις ευθύνες.

Υδροχόος
Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας είναι η επιστροφής του Κρόνου στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σε κρατά πίσω, προετοιμάσου όμως καθώς είναι πιο μοναχική περίοδος σε σχέση με πριν.

Ιχθείς
Από σήμερα επανέρχεται ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για σταθεροποίηση ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεις στόχους, αλλά και φίλους, ως προς το κατά πόσο μπορούν να είναι μέρος της ζωής σου και να έχουν θετική έκβαση.

Πηγή : philenews.com