Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (01/10)


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Μια αρκετά δυναμική μέρα είναι η σημερινή που σε διακρίνει η τόλμη και το θάρρος. Έτσι παρά τα εμπόδια και το άγχος σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στις υποθέσεις σου. Απόφυγε τις επιπόλαιες συμπεριφορές στα εργασιακά και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Παρορμητικά λόγια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τα αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να εκδηλώνεται.

Ταύρος
Ίσως σήμερα να συνειδητοποιήσεις το πόσο κουρασμένη είσαι ή να ανακαλύψεις τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου και να κάνεις κάτι για αυτά προκειμένου να χαλαρώσεις. Να θυμάσαι πάντως πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σαρωτικές αποφάσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά. Η καλοπροαίρετη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αναγνωρίζεται και με το παραπάνω. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Αισιόδοξα υποδέχεσαι το νέο μήνα και με έντονη την πεποίθηση πως θα καταφέρεις να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά τις υποθέσεις σου ή και να απαλλαγείς από το βάσανό τους. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα σου στα εργασιακά. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις να σε προκαλεί η συμπεριφορά του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που μέχρι χθες πιθανά να σου ήταν και αδιάφορο.

Καρκίνος
Μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σου, μιας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε πείθουν πως οι επιλογές σου είναι σωστές. Η εντιμότητα και η ειλικρίνεια αναγνωρίζονται από τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό και κοινωνικό χώρο σου πρόκειται να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου.

Λέων
Αρκετά αισιόδοξα υποδέχεσαι το νέο μήνα και η διάθεση ή η επιθυμία σου είναι να κατακτήσεις τους στόχους σου πάση θυσία. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά και τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αντιδράσεις. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Βεβαιώσου για τα συναισθήματά σου κάνοντας μια ανασκόπηση στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, κατακτήσεις και θαυμαστές παύουν να σε ενθουσιάζουν, μιας και χρειάζεσαι κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου.

Παρθένος
Στιγμές εσωτερικής έντασης αντιμετώπισέ τες με αυτοπεποίθηση και κατανόηση και μην γίνεσαι απότομη έως και επιθετική με τους γύρω σου. Οι ρυθμοί στα εργασιακά ίσως και η ανασφάλεια λόγω των συνθηκών δημιουργούν άγχος. Η ζήλια και η κτητικότητά σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να καταλήξουν σε καβγαδάκι. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύεις και τους πάντες, πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Η ευγένεια και η διακριτικότητά σου σήμερα μπορούν να κατακτήσουν τους πάντες και να φέρουν επιτυχία στις επιδιώξεις σου. Τα πάντα κυλούν ομαλά σήμερα στα εργασιακά, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σου αγωνίες. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ανεβάζει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Είσαι σε θέση σήμερα να δώσεις λύσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αρκεί να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι εξαιρετικές καθώς και οι ιδέες σου, τις οποίες πρέπει να εμπιστευτείς. Έχεις την τάση να γίνεσαι υπερβολικά επικριτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου υπενθυμίζουν την ακαταμάχητη γοητεία σου.

Τοξότης
Απόλαυσε τη μέρα σου και υποδέξου θετικά και αισιόδοξα το νέο μήνα. Τα πάντα είναι στο χέρι σου καθώς έχεις μάθει να περνάς δοκιμασίες. Οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά, καθώς και ο στόχος του να βελτιώσεις τα οικονομικά σου επιταχύνονται. Οι απαιτήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι λιγάκι υπερβολικές και τον καταπιέζεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις ευχάριστα τη μέρα σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου ελπίζοντας σε σημαντικές αλλαγές.

Αιγόκερως
Μια εσωστρέφεια και μια ανάγκη να κατανοήσεις τις ανάγκες σου σήμερα μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Οι συνθήκες στα εργασιακά είναι ιδανικές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράπονα και γκρίνιες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και τα πιθανά λάθη σου δεν σε αφήνουν να εντοπίσεις σημαντικές γνωριμίες.

Υδροχόος
Η κοινωνική σου ζωή κρύβει και φέρνει ευκαιρίες κι αυτό φαίνεται να το έχεις καταλάβει για αυτό και την ενισχύεις. Πρόσεξε βέβαια τον ενθουσιασμό σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές. Επιδίωξε συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου που θα διώξουν μακριά τις όποιες ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα και εξελίξεις προβλέπονται για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Οι υποθέσεις σου να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται βιασύνη καθώς και οι αποφάσεις σου. Πάρε το χρόνο σου, ανάλυσε τις λεπτομέρειες και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Αν και πιεστικό το πρόγραμμά σου στα εργασιακά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Άσε τις γκρίνιες με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να αποφορτίσεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει έστω και δειλά να εκδηλώνεται.

Πηγή : www.tlife.gr