Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή (24/4)


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα την αυξημένη ενέργειά σου και απόφυγε στιγμές έντασης που οφείλονται στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις κάποιες φορές νερό στο κρασί σου. Ζήλιες και καχύποπτες σκέψεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα μπορούσαν να χαλάσουν το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν το φλερτ και την κοινωνικοποίηση. Απόλαυσε τον εαυτό σου και πάρε τα πάνω σου. Μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτή.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για τη βελτίωση των σχέσεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μιας και έχεις όλη την καλή διάθεση να τους κατανοήσεις και να τους πλησιάσεις. Οι εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις διευθετούνται εύκολα και θετικά. Μην αντιδράς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό συντρόφό σου.  Η κούραση που πιθανά νιώθετε δεν οφείλετε στην έλλειψη κατανόησης ή και συναισθήματος. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου βοηθά στο να κατανοήσεις τις συνθήκες που απαγορεύουν τις νέες γνωριμίες και το φλερτ κι έτσι δεν διατίθεσαι να το βάλεις κάτω.

Δίδυμοι
Έχοντας το μυαλό σου στα μελλοντικά σχέδιά σου σήμερα, δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να βρεις διεξόδους ή και λύσεις. Σταμάτα να ασχολείσαι με εργασιακά θέματα και αρμοδιότητες άλλων στα εργασιακά και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποχρεώσεις. Κάνε το πρώτο βήμα και έκφρασέ τα όσα όμορφα νιώθεις για το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη θετική για εσένα Σελήνη και φρόντισε την ανανέωση και αλλαγή της εμφάνισης και της ψυχολογίας  σου.

Καρκίνος
Μοιράσου σήμερα απόψεις, σχέδια και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι. Η επιρροή που μπορείς να ασκήσεις  και να κερδίσεις συμμάχους, είναι πολύ ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για τη δέσμευση σε νέες εργασιακές δραστηριότητες, μελέτες και επέκταση του μυαλού και των γνώσεων σου. Να είσαι  σίγουρη ότι θα απολαύσεις  την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι από το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη,  στο χέρι σου είναι να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο έστω και μέσω της δικτύωσης.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα επηρεάζει άμεσα τον κοινωνικό σου τομέα και σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Να βρεις λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν, μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εστίασε  το ενδιαφέρον σου  στα προσωπικά σου συμφέροντα στα εργασιακά. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις και μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είσαι τόσο ενθουσιασμένη και αφοσιωμένη στον ερωτικό σύντροφό σου  που θα ήταν αδύνατον να μην ανταποκριθεί κι εκείνος από την πλευρά του. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου  περισσότερο τη γοητεία και την ευχέρεια λόγου σου.

Παρθένος
Επικεντρώσου σήμερα περισσότερο στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου που βρίσκονται σε  στασιμότητα και βρες  τα σημεία που νοσούν και δεν εξελίσσονται. Κατάστρωσε τις στρατηγικές που θα σε  οδηγήσουν το συντομότερο δυνατόν στην επαγγελματική επιτυχία, μιας και οι φιλοδοξίες σου δεν σταματούν. Προκειμένου να επανέλθει η σχέση με το σύντροφο σου, κάνε το πρώτο βήμα και πλησίασέ  τον. Βοήθησέ τον να ανοιχτεί περισσότερο και να σου  εκφράσει τα παράπονά του. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε τη μελαγχολία από πάνω σου και πάρε την απόφαση να προχωρήσεις  μπροστά.

Ζυγός
Η αφοσίωση και τα κίνητρά σου είναι κορυφαία και η προσοχή σου στις λεπτομέρειες φέρνουν τις πολυπόθητες λύσεις στα όσα σε απασχολούν και σου δημιουργούν διλήμματα. Μπορείς να βρεις καταπληκτικές ιδέες για το πως να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο στόχο και να μην αποσπάται η προσοχή σου από εξωγενείς παράγοντες. Αφιέρωσε τη βραδιά αποκλειστικά στο σύντροφό σου μιας και η μέρα σας στα όσα προσωπικά σε απασχολούν πήγε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει ποτέ από τη ζωή σου και σε όποιες συνθήκες.

Σκορπιός
Η ανάγκη σου να αναζητήσεις περισσότερο βάθος και ουσία στις δραστηριότητες και τις σχέσεις σου γίνεται εμμονή. Χαλάρωσε λιγάκι, επιβράβευσε τον εαυτό σου για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και φρόντισε να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Νέες συνεργασίες και αλλαγές στα εργασιακά θα έλεγε κανείς πως ευνοούνται, αρκεί τα βήματά σου να είναι προσεκτικά και μελετημένα. Παρελθοντικές κουβέντες επανέρχονται από την πλευρά του ερωτικού σου συντρόφου και μάλιστα με λύσεις και προτάσεις ικανοποιητικές. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου  το ένστικτό σου που σε προειδοποιεί για σημαντικές αλλαγές στη συναισθηματική σου  ζωή.

Τοξότης
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Βάλε φρένο στις όποιες ανησυχίες σου και σε τάξη τις σκέψεις σου. Μην γίνεσαι εριστική και απότομη απέναντι σε συναδέλφους και μη δημιουργείς αντιπάθειες που θα τις πληρώσεις κάπου παρακάτω. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με το σύντροφο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες και δίνοντας τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σου πηγαίνει καθόλου η μιζέρια. Πάρε τα πάνω σου και μην αφήνεις τη μέρα να περάσει συννεφιασμένα.

Αιγόκερως
Πάρε τον έλεγχο των υποθέσεών σου στα χέρια σου και κινήσου αποφασιστικά. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ με το να περιμένεις να γίνουν όλα ως δια μαγείας. Προχώρησε σε διαπραγματεύσεις, διεκδικήσεις και διευκρινήσεις στα εργασιακά. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Είναι σημαντικό να φανείς  ειλικρινής με το σύντροφό σου  και να μη φοβηθείς να του ανοίξεις την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σκέψου και βάλε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Υδροχόος
Πειθάρχησε απέναντι στην παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεσή σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Η ενέργειά σου στα εργασιακά βρίσκεται στα ύψη και σου δημιουργεί την ανάγκη να τα κάνεις όλα μαζί και επίσης να τα διεκδικήσεις όλα μαζί. Πες ναι απόψε στις προτάσεις και προκλήσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα και τα χόμπι σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Ιχθείς
Η προσοχή σου στρέφεται στις προτεραιότητές σου σήμερα και είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να εργαστείς λίγο πιο σκληρά, ή για να απολαύσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και της δέσμευσης σου. Παρόλο που τίποτα δεν σε ικανοποιεί από τα εργασιακά, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις χτίσει γερές βάσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Είναι ιδανική η βραδιά για να προσθέσεις λίγο σασπένς στη σχέση με το σύντροφο σου και να περάσετε ιδιαίτερα όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου τώρα που έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεση σου.

Πηγή : tlife.gr