Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή (13/3)


Η Σελήνη, περιδιαβαίνοντας, τον Σκορπιό θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερωβοηθώντας μας να βγάλουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας, να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες, να αξιοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε, αλλά και να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε και μας πνίγει. Η ενέργεια είναι σαρωτική και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μας είναι εύκολο να συγκρατηθούμε και να μην μιλήσουμε, απαιτήσουμε ή διεκδικήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει ή να μπορέσουμε να επιτύχουμε όποιο σκοπό έχουμε βάλει.

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά. Εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή και ικανοποιείστε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, το να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πείτε ή να σας ξεφύγουν πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσετε είναι επίφοβο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και τον κακό σας εαυτό.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, βγάζετε την επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία σας, πεισμώνετε και αν δεν κάνετε πίσω, θα βγείτε κερδισμένοι ερωτικά και οικονομικά.

Πηγή : astrology.gr