Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Μ. Τρίτη (14/4)


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές έως και ιδανικές για να βοηθήσεις, να στηρίξεις και να καθοδηγήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε συναισθηματικά είτε πρακτικά. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μεγενθύνει τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα τετράγωνο με το Δία. Τα επαγγελματικά και η πορεία τους συνεχίζουν να σε απασχολούν. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας, μιας και κανείς από τους δυο σας δεν είναι σε θέση για τέτοιου είδους συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η λογική σου σε κάνει σκληρή με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Η εκπλήρωση έστω και προσωρινά των στόχων σου σε γεμίζει ενέργεια και σε κάνει πιο αισιόδοξη. Παρά τις δύσκολες συνθήκες δεν σταματάς να ονειρεύεσαι. Στο τομέα της καριέρας μάθε να είσαι υπομονετική και να μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα που επικρατεί στα σχέδια σου. Ακόμα και κλεισμένοι στο σπίτι να είστε με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείτε να περάσετε εξίσου όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα και τηλεφωνήματα σε βγάζουν εκτός ρουτίνας.

Δίδυμοι
Σήμερα δεν θα πρέπει να κλείσεις τα αφτιά στη διαίσθησή σου που προσπαθεί να τονώσει τη διάθεση σου και ταυτόχρονα να σε απαλλάξει από παγίδες. Μπορείς να βασιστείς στη στήριξη και βοήθεια συνεργατών. Μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις αν νιώθεις να πελαγώνεις. Ο αυξημένος σου ερωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να απελευθερώνεται και να εκφράζεται.

Καρκίνος
Πριν πάρεις  αποφάσεις σήμερα λάβε υπόψη σου όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως φαντάζουν ή κρύβουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μην καταστρέφεις τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει μέχρι σήμερα στα εργασιακά, μόνο και μόνο επειδή επικρατεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Αν νιώθεις  ότι η σχέση με το σύντροφο σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της να ξέρεις πως πολλές φορές λειτουργείς εγωιστικά ή με παρωπίδες. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε ακόμα μια ευκαιρία σε μια γνωριμία που σε έχει λίγο απογοητεύσει.

Λέων
Οι σημερινές όψεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου, για αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ημέρα και τις ευκαιρίες της. Αυτοέλεγχο και ψυχραιμία χρειάζεται η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς μικρά εμπόδια και απρόβλεπτες εξελίξεις παίζουν με τα νεύρα σου. Δεν είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης  με το σύντροφο σου, γι’ αυτό φροντίστε να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις με την πρώτη ματιά.

Παρθένος
Πείσμα και επιμονή χρειάζονται τα σχέδια και οι σημερινές υποχρεώσεις σου για αυτό μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία ή και καθυστέρηση. Θέλεις να επεκτείνεις την επαγγελματική σου  δράση όμως μην οδηγείσαι  σε γρήγορα, επιπόλαια συμπεράσματα και αποφάσεις. Πες και έκφρασε αυτά που θέλεις στον ερωτικό σύντροφό σου  απόψε. Μπορεί στην αρχή να τον στεναχωρήσουν λιγάκι, όμως στη συνέχεια θα σε καταλάβει και ό,τι περνάει από το χέρι του θα το διορθώσει. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το άμεσο μέλλον κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Ζυγός
Με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σήμερα να ξέρεις ότι μπορείς να επηρεάσεις τις απόψεις όλων και να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες. Απόφυγε συζητήσεις στα εργασιακά που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανώτερους  και συνεργάτες. Ανάτρεψε τα αρνητικά δεδομένα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που παραμένεις μόνη, καιρός με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου να ανακαλύψεις τις ανάγκες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Το μυαλό σου κατακλύζεται από πολλές ιδέες σήμερα. Κράτησε τες, αξιοποίησέ τες και εμπιστεύσου τες κάνοντας τις σωστές επιλογές. Θα αποδώσουν έστω και μακροπρόθεσμα. Οι κοινωνικές επαφές θα διευκολύνουν τους εργασιακούς σου στόχους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθηση του ερωτικού σου συντρόφου, που η συμπεριφορά σου έχει κλονίσει. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

Τοξότης
Μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σέρνονται και να σε στεναχωρούν. Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου λειτουργώντας με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά και εντόπισε τις ευκαιρίες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες. Ευχάριστες ειδήσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, σου  φτιάχνουν τη βραδιά και τη διάθεση. Εσύ που παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου.

Αιγόκερως
Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς και κρίνεις απαραίτητες και να είσαι βέβαιη πως με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, δεν πρόκειται να πέσεις έξω στους σχεδιασμούς σου. Η ενέργειά σου στα εργασιακά και η ανάγκη σου να απαλλαγείς από κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος μόνο σε καλό μπορούν να σου βγουν. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου τον έχει μπερδέψει και δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και λίγο προσωπικό χρόνο.

Υδροχόος
Αρκετά βοηθητικό φαίνεται να είναι το κλίμα και οι συνθήκες γύρω σου κι έτσι μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία σήμερα. Η αυξημένη ενέργειά σου στα εργασιακά εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες, βιαστικές κινήσεις και επιλογές. Ο ερωτικός σύντροφος σου ασκεί τεράστια επιρροή επάνω σου  απόψε. Από εσένα θα εξαρτηθεί πως θα τη διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτό διάστημα και αυτό δεν σου επιτρέπει παράπονα.

Ιχθείς
Κράτησε μια θετική στάση σήμερα απέναντι σε νέες προτάσεις και αλλαγές που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην δημιουργείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.  Οι ρυθμοί η αλήθεια είναι πως σε πιέζουν όμως με τη βοήθειά τους θα τα καταφέρεις καλύτερα. Απαλλάξου από την ανιαρή στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφο σου το τελευταίο διάστημα και πάρε πρωτοβουλίες. Ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται για εσένα που είσαι μόνη.

Πηγή: tlife.gr