Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Μ. Τετάρτη (15/4)


Κριός
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις. Υπάρχουν πάντως πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως απαιτητική για σένα, καθώς οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Γενικά όμως οι δυσμενείς όψεις Ήλιου-Πλούτωνα-Δία σε παρασύρουν σε υπερβολές!

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα την τύχη ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες.

Καρκίνος
Σήμερα προσπαθείς  να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα.

Λέων
Γεγονός είναι ότι σε δυσκολεύει λίγο η σημερινή ημέρα, καθώς οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σε δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία φέρνει κάποιες εμμονές και υπερβολές από μέρους σου.

Παρθένος
Νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.

Ζυγός
Με τις δύσκολες όψεις Ήλιου-Πλούτωνα-Δία σε θέση κόντρα απόφυγε παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».

Σκορπιός
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Τοξότης
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν.

Αιγόκερως
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά περιορισμένα. Επιπλέον ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα, το πλαίσιο όμως είναι ρευστό.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις, κυρίως γύρω στο μεσημέρι.

Πηγή : like.philenews