Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Μ. Δευτέρα (13/4)


Κριός
Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη ευνοεί τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας (21-23 Μαρτίου) φέρνοντάς σας συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, σε ένα οικονομικό θέμα, εάν το εμπλέξετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πιθανώς να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.  Εσείς που είστε γεννημένοι στις 6-7 Απριλίου θα  έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και πολύ σημαντικές συναντήσεις. Ο Δίας  ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Απριλίου, όμως, αυτές τις ημέρες, μπορεί να κάνετε μια υπερβολή η οποία θα ζημιώσει την συναισθηματική σας ζωή. Μην εμπλέκετε λοιπόν τα συναισθηματικά με τα οικονομικά.

Ταύρος
Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί μια σημαντική ένταση, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αποφύγετε να συμμετέχετε σε καταστάσεις βίας. Τα οικονομικά ευνοούνται, ενώ μπορεί να έχετε σημαντικά άγχη για τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να βρίσκεται στον Κριό (για δύο ημέρες ακόμη),ευνοούνται οι συζητήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ταξίδια, οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και θέματα σπουδών, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες εντάσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πίσω από την πλάτη σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου. Προσέχετε κάποιους  φίλους οι οποίοι ίσως δεν διάκεινται  φιλικά προς εσάς.  Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι  γύρω στις 21-22 Μαΐου. Οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας προσέχετε τις επαγγελματικές επιλογές σας, οι οποίες, περίπου κατά την Τετάρτη –Πέμπτη, ενδεχομένως να φανούν ότι δεν είναι όπως ακριβώς εσείς τις θέλετε.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας, ενώ, γενικότερα, οι οικονομικές συναλλαγές  δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε τώρα την ευκαιρία να δείτε τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Για τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών  υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Υπάρχει όμως μια ένταση για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, αποφύγετε τις υπερβολές και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Προσέχετε πάρα πολύ αυτή την περίοδο, υπάρχει κίνδυνος να «εκραγείτε»!  Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες  του ζωδίου σας βλέπετε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι θα πρέπει σήμερα να προσέξετε την εργασία σας που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, ενώ, αν ταξιδέψετε  ή αν προσπαθήσετε να ρυθμίσετε  κάποια νομικά θέματα ίσως να μην  σας βγουν σε καλό. Προσέχετε λοιπόν, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία αυτόν τον καιρό μπορεί να σας εκθέσουν. Αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές.

Ζυγός
Ζυγοί μου αυτή την περίοδο δεν ευνοείστε για να αναμίξετε τα οικονομικά με τους φίλους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι τέτοιες κινήσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα μπέρδεμα το οποίο δεν θα μπορείτε να το ξεμπερδέψετε. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.  Για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή με σπουδές (αν είστε σπουδαστές)..

Σκορπιός
Για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου υπάρχει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά εμπλέκονται πολύ και οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Τις ημέρες αυτές δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, γιατί μάλλον δεν ευνοούνται. Στη συναισθηματική σας ζωή κάπως αλλάζουν οι καταστάσεις.

Τοξότης
Τοξότες μου η σημερινή ημέρα είναι κάπως μπερδεμένη.. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ, αυτές τις ημέρες, κατά κάποιο τρόπο ανακόπτεται η καλή πορεία των σχεδίων σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2-4 Δεκεμβρίου. Προσέχετε, ίσως κάνετε λάθη και υπερβολές.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους μπερδεύονται τα πράγματα σε ένα οικονομικό θέμα, ειδικά αν το αναμίξετε με τα συναισθηματικά σας . Αποφύγετε για δυο τρεις ημέρες τις οικονομικές συζητήσεις, ενώ τα οικογενειακά σας θέματα σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον έχετε την αγάπη των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θέλετε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, όμως αν έχετε γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου έχετε  ένταση, ίσως κάνετε κάποια λάθη με τον σύντροφό σας ή με σημαντικούς σας  συνεργάτες.  Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, και γενικότερα μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Η συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί  τις  δυο τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας ευνοείται, ενώ οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς ένα θέμα που έχει σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε την υγεία σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα αυτές τις ημέρες θα ευνοηθεί.

Πηγή : like.philenews