Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (5/4)

Κριός
Υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αν είχες ταλαιπωρηθεί, η υγεία σου βελτιώνεται!

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις, θα βρεις το δρόμο αλλά και τα άτομα που θα σε στηρίξουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

Δίδυμοι
Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο, μολονότι είναι μια μέρα που δεν βλέπεις όσο καθαρά πρέπει τις υποθέσεις σου, όπως απαιτεί η δύσκολη συνάντηση Άρη-Κρόνου.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές μα πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου συναντώντας τον Κρόνο σου ζητά να κάνεις κάποια «θυσία»…

Παρθένος
Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις. Μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ βάζεις σε μια σειρά τα ζητήματα που σε έχουν προβληματίσει αρκετά. Εισπράττεις σημαντική βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Βρίσκεις το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με χαρακτηριστική άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες, θέλει όμως και… σοβαρότητα!

Τοξότης
Η συνάντηση Άρη-Κρόνου προειδοποιεί να δεις μήπως κάποιες καταστάσεις χρειάζονται μια πιο σοβαρή και συνετή προσέγγιση. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτόν, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Υδροχόος
Η ημέρα έχει και απατηλές αποχρώσεις και δυσκολεύεσαι στο να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που πρακτικά μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς εστιάζοντας και στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να δεις καθαρά, καθώς ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου, φέρνει και απατηλές καταστάσεις.

Πηγή : like.philenews