Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (14/6)


Κριός
Μην αφήσεις τα κουτσομπολιά και την εμπάθεια των άλλων να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Ασχολήσου μονάχα με τον εαυτό σου και τη δική σου πορεία ζωής. Αν δείξεις ψυχραιμία και αγνοήσεις τις μικρότητες των γύρω σου, θα μπορέσεις να σκεφτείς ιδέες οι οποίες θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξή σου σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να ακούσεις κάποιες αλήθειες οι οποίες δεν θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Απεναντίας, θα σε προβληματίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις. Οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση καλό θα είναι να αποφευχθεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, σκέψου και πράξε.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα φέρνει στο προσκήνιο τη γοητεία σου, την ούτως ή άλλως αυξημένη δημοτικότητά σου και την αυτοπεποίθησή σου, η οποία μοιάζει να εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο, καλείσαι να παραμείνεις μετριοπαθής και γειωμένος και να μη θεωρήσεις κάποιες καταστάσεις όπως και κάποια πρόσωπα της ζωής σου ως δεδομένα. Διότι τίποτα δε διαρκεί για πάντα.

Καρκίνος
Σήμερα τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν βιασύνες και παρορμητισμούς. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις ατυχήματα από απροσεξία.

Λέων
Ένα ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό ενδέχεται να ακυρωθεί εντελώς ξαφνικά, παρ’ όλα αυτά δεν επηρεάζεσαι σχεδόν καθόλου. Εξάλλου, η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή.

Παρθένος
Αν και σήμερα η προσοχή σου είναι σε γενικές γραμμές εστιασμένη στον τομέα της φιλίας, ενδέχεται παρ’ όλα αυτά να βιώσεις προστριβές για ασήμαντους λόγους με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Ζυγός
Σήμερα τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου είναι κυριολεκτικά εκτοξευμένα στα ύψη. Σε κυριεύει μια ακατανίκητη επιθυμία να κάνεις πολλά πράγματα και να αισθανθείς διεκδικητικός και δημιουργικός.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα να είσαι αρκετά προσεκτικός στις επικοινωνίες σου και στις μετακινήσεις σου. Μάλιστα, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη σύνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν μικροατυχήματα ή περίεργα περιστατικά.

Τοξότης
Σήμερα η επιφυλακτικότητά σου αγγίζει τα όρια του ψυχαναγκασμού και σε απομακρύνει από τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Χρησιμοποίησε τη φαντασία και το ένστικτό σου, προκειμένου να εκπληρώσεις τους στόχους σου αλλά πάψε επιτέλους να είσαι τόσο καχύποπτος. Βασικά, προσπάθησε να απαλλαχθείς από το σύνδρομο καταδίωξης που σε χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως
Σήμερα περιέργως είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και επιπολαιότητες που δυστυχώς δεν διορθώνονται. Εσύ, ο εκ φύσεως οργανωτικός, προσεκτικός και υπεύθυνος Αιγόκερως! Καλείσαι, λοιπόν, να επιστρατεύσεις τον συνδυασμό αντικειμενικότητας και λογικής που σε χαρακτηρίζει, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αρνητικές συνέπειες.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα να σιωπήσεις και να κρατήσεις (όσο αυτό είναι εφικτό) χαμηλούς τους τόνους, προκειμένου να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και λοιπά προβλήματα. Δείξε αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία και δεν θα βγεις ζημιωμένος.

Ιχθείς
Προσπάθησε να χαρείς όσο μπορείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα, η οποία προσφέρεται για διασκεδάσεις και κοινωνικές απολαύσεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, και κάνε ό,τι μπορείς ώστε να αποφύγεις την επικοινωνιακή έπαρση, η οποία θα έβλαπτε ανεπανόρθωτα τη δημόσια εικόνα σου.

Πηγή : philenews.com