Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (03/5)


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι ευνοϊκές. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις για πόρους, αρχεία, πληροφορίες ή και χρήματα. Μια σύγκρουση χρημάτων και εξουσίας πιθανά να υπάρξει στο μυαλό σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βοηθήσει στην προώθηση των ιδεών σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη βρες τους τρόπους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου, μιας και ο συναισθηματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε πλήρη άνθιση βρίσκονται σήμερα η παραγωγικότητα και η εξυπνάδα σου, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό και τις ανάγκες σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις αλλαγές μιας και νιώθεις πιο δραστήρια από ποτέ. Απόφυγε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις το κλίμα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπάθησε σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση και απλά να περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους και μπορούν να σε κατευθύνουν ευκολότερα στους στόχους σου. Σήμερα έχεις την ανάγκη από την οικειότητα των δικών σου ανθρώπων. Είναι σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο να μη νιώθεις μόνη. Κόντρες και εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα προκληθούν μόνο από εσένα, αν συνεχίσεις να προσπαθείς να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να μείνεις μακριά από καταστάσεις που δεν εμπιστεύεσαι αρκετά.

ΛΕΩΝ
Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις σου στα εργασιακά υπενθυμίζονται και είναι μια καλή περίοδος να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να ανταμειφθείς και να αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου επειδή κάποιες συγκυρίες ή και αποκαλύψεις δεν τις περίμενες. Αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι σε ένα πολύ κομβικό σημείο και είναι καλό το διάστημα που διανύεις να επιλέξεις ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου γύρω απ’ το αντικείμενο και όχι μόνο των καθημερινών υποχρεώσεών σου. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αν είχες εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο είτε νέο, είτε παλιό φαίνεται να προσγειώνεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Αν έχεις ενοχληθεί από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση δες και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Έτσι ίσως να νιώσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μη λειτουργείς υπό το φόβο της αποτυχίας και ανασφάλειας. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς δυσάρεστες καταστάσεις στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι απλά δημιουργήματα της φαντασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους προσωπικούς στόχους και τώρα λαμβάνεις σχόλια. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις την ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις εντάσεις στα εργασιακά. Κράτησε χαμηλό το προφίλ σου και δείξε τις δυνατότητές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου εσύ που είσαι μόνη και όχι τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου αναδύονται και είσαι έτοιμη να φτάσεις σε μια πρόκληση. Σε απασχολούν αρκετά τα επαγγελματικά σου -και λογικό. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μην αναλύεις τα πάντα με τόση σχολαστικότητα και έρχεσαι σε έντονη αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τακτ και λεπτότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγκάλιασε τα συναισθήματά σου και απόφυγε τις εντάσεις ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να κάνεις κι αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις. Απόφυγε τη νευρικότητα στα εργασιακά που πιθανά σου προκαλέσουν οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της ημέρας. Εξασφάλισε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καταλάγιασε το κλίμα έντασης που επικρατεί και μη χαλάς τη μέρα σου. Αρκετά έχεις στο κεφάλι σου. Οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πολλές. Ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου και μη γίνεσαι τόσο επικριτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι η ώρα να τιμήσεις την ανάγκη σου για μια ασφαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική ασφάλεια. Μην διακινδυνεύεις την εικόνα σου στα εργασιακά. Απόφυγε λάθη και επιπόλαιες ενέργειες. Αν ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται απόψε λίγο γκρινιάρης δείξε κατανόηση και μη δίνεις έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν. Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα έχεις την ανάγκη σου να εκφράσεις τις ιδέες σου και να επιβάλεις τις απόψεις σου. Ωστόσο είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα και τα χαρτιά σου κλειστά. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις, κουτσομπολιά και μυστικά. Κινδυνεύεις να εκτεθείς άδικα. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι προσβλητική, καυστική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ζύγισε πολύ τα κατά και τα υπέρ.

Πηγή : tlife.gr