Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα (31/8)


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ακολουθώντας σήμερα τις υψηλότερες αξίες σου ή τις κατευθυντήριες αρχές σου αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένη, υπεύθυνη και χαρούμενη. Η διαίσθησή σου βρίσκεται στα καλύτερά της και μπορείς να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και μάλιστα δίνοντάς τους μια διαφορετική προοπτική. Η δημιουργική σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την ηγεσία και τη διαχείριση. Αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και αν σήμερα δώσεις και προσοχή στα λεγόμενά του θα λάβεις πολύτιμες πληροφορίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ και νέες γνωριμίες είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη σύνδεσή σου με τους άλλους, ειδικά αν επιλέξεις να αφήσεις τις ανησυχίες πίσω σου και να απολαύσεις τα καλά vibes. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το μπαχαρικό που θα δώσει νοστιμιά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις εσύ πια και όχι να σε επιλέγουν.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που σε βαραίνουν, να εκφραστείς και να δώσεις τις λύσεις στις οποίες σε οδηγεί το ένστικτό σου. Η ισορροπία επικρατεί στα εργασιακά κι έτσι μπορείς να προβάλλεις τις δυνατότητές σου, τώρα που τα σχέδιά σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Εξαιρετική επίσης είναι και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία είναι πολλές.

Καρκίνος
Είναι ιδανική η μέρα για να βρεθείς με φίλους ή να κλείσεις σημαντικά ραντεβού. Είναι καιρός να πιστέψεις στα όνειρά σου και να προωθήσεις την ατζέντα και τα σχέδιά σου. Ο μικρός ανταγωνισμός που υπάρχει στα εργασιακά φαίνεται να ξυπνά την επιθυμία σου για διάκριση και επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Εμπιστεύσου απόψε τη φαντασία σου και κάνε πραγματικό και το πιο τρελό σενάριο που θα σε φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως είναι μια καλή μέρα για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει κι αυτό σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Πρόσθεσε όμορφες πινελιές στους προσωπικούς σου χώρους. Βρες δημιουργικούς ακόμα και ευφάνταστους τρόπους για να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου. Άνοιξε την καρδιά σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μίλησέ του επιτέλους για τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Είναι σημαντικό για αυτόν να βεβαιωθεί ότι τον συμπεριλαμβάνεις σε αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να περάσεις όμορφα και διώξε από το μυαλό σου φαντάσματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Φαίνεται να είσαι σε θέση να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να κυνηγήσεις με πάθος τους εργασιακούς σου στόχους. Μπορείς να πείσεις και με τη δύναμη της πειθούς σου να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου και μην φοβηθείς να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου.

Ζυγός
Οι σημερινές περιστάσεις, συνθήκες και εισερχόμενες πληροφορίες σε βοηθούν στο να αισθανθείς πιο άνετα και πιο ασφαλής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα στα εργασιακά και να προωθήσεις τη δουλειά και τα σχέδιά σου. Άσε το ένστικτό σου να αποφασίσει και ακολούθησέ το πιστά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και αποφασίζεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε διασκέδασε, φλέρταρε και μέτρα τα θύματα της γοητείας σου.

Σκορπιός
Ενδεχομένως σήμερα να αναλάβεις δράση και να διορθώσεις ή να αποβάλλεις αυτά που σε κάνουν δυστυχισμένη. Η διαίσθηση κυριαρχεί του λόγου και για αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς με κλειστά μάτια κυρίως για αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική για αυτό προκάλεσε τον σύντροφό σου που είναι αδύνατον να σου αντισταθεί ακόμα και στην πιο τρελή φαντασίωσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες αρκεί να το θέλεις.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα και τη διαίσθησή σου. Βρίσκεις κίνητρα και τρόπους να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου στα εργασιακά και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μια ανανέωση τη χρειάζεται η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους φίλους σου και τις γνωριμίες που σου κάνουν αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου σήμερα είναι καιρός να πλησιάσεις τους ανθρώπους μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Απόλαυσε τη μέρα σου και εμπιστεύσου την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Έχεις μια πρόσθετη δόση προσωπικού μαγνητισμού και ασκείς θετική επιρροή στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου απόψε στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Υδροχόος
Είσαι σήμερα διατεθειμένη να δώσεις τη βοήθεια σου σε αυτούς που τη ζητούν, καθώς και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και ωφέλιμες. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου στα εργασιακά εξασφαλίζει το σεβασμό και την εκτίμηση όχι μόνο συνεργατών, αλλά και ανώτερων σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εξομολογηθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε αυτήν τη βραδιά να την εκμεταλλευτείς. Ο μεγάλος έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται εκεί που πιθανά δεν μπορείς να φανταστείς.

Ιχθείς
Είσαι άριστη σήμερα στο να διαμορφώνεις και να καταστρώνεις στρατηγικές οι οποίες αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μπορείς να συνεισφέρεις σε μια ομαδική προσπάθεια που αφορά σε ένα έργο και να οδηγηθείς σε νέες εμπειρίες. Είναι εύκολο να βρεις κοινά σημεία με τους άλλους, αλλά να μάθεις και τα μέγιστα από τις διαφορές σας. Η διαίσθηση και οι ευαισθησίες σου απόψε δίνουν μια άλλη νότα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις  αλλά και νέες  γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη.

Πηγή : tlife.gr