Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα (16/3)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αισθάνεσαι την ανάγκη να επαναστατήσεις, να σπάσεις τα στερεότυπα και να ακολουθήσεις την καρδιά και τις ανάγκες σου. Κάνε το, όμως με τρόπο διακριτικό και χωρίς να διαταράσσεις τις ισορροπίες σου. Ορισμένες από τις επαγγελματικές αποφάσεις που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα χρειάζονται μια επανεξέταση και μια διόρθωση στον τρόπο αντιμετώπισης και προώθησής τους. Άκουσε τη διαίσθησή σου, αλλά και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Η σχέση σας προκειμένου να παραμείνει ενδιαφέρουσα και ζωντανή χρειάζεται διαρκή προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να απαλλαγείς από ανασφάλειες και να πάρεις τα πάνω σου. Αξίζεις πολλά και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Ταύρος
Σκέψου πως το άγχος επηρεάζει πολύ την ψυχολογία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και την υγεία σου. Λειτούργησε με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Ασαφείς σκέψεις αλλά και παρεξηγήσεις στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο που φαίνεται να είναι ευνοϊκή για εσένα, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να την εκμεταλλευτείς σωστά. Καλό θα είναι να αντιληφθείς πως μόνη σου καταπιέζεσαι συναισθηματικά. Ανοίξου και μίλησε με το σύντροφό σου και να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις ανακουφισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους και όχι με αυτούς που σου ρίχνουν περισσότερο την ψυχολογία.

Δίδυμοι
Έλεγξε καλού κακού σήμερα τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου, μιας και εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Σήμερα σε ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία και η ρίζα των όσων σε απασχολούν και όχι η επιφάνεια. Αρχίζεις να βλέπεις επιτέλους το δάσος και όχι το δέντρο. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά απαιτούν σοβαρή μελέτη και έρευνα. Απόφυγε λοιπόν τον ενθουσιασμό που σε διακατέχει και την επιπολαιότητα. Πρόσθεσε δραστηριότητες στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου που βελτιώνουν το επίπεδο της σχέσης σας και σας φέρνουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, παραδέξου τα λάθη σου, τις κακές επιλογές σου, όμως μην τιμωρείς τον εαυτό σου.

Λέων
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, μιας και οι απόψεις και πεποιθήσεις σας είναι διαφορετικές. Άκουσε, λάβε υπόψη σου τα λεγόμενά τους, αλλά μην εξοργίζεσαι. Αναθεώρησε τους εργασιακούς στόχους σου και τον τρόπο προώθησής τους. Θα ανακαλύψεις πως κάνεις σημαντικά λάθη και πως πολύ συχνά γυρνάς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό τις ώρες που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου να χαλαρώνεις και να απομονώνεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περάσεις όμορφα και να ξεχαστείς λιγάκι. Παραμένοντας στα ίδια και στα ίδια δεν βοηθάς τον εαυτό σου, αλλά και τα άστρα που άλλα έχουν προβλέψει για εσένα.

Παρθένος
Οι πτυχές του εαυτού σου και πιθανά οι ανασφάλειές σου παρεμβαίνουν στην πρόοδό σου και έρχονται στην επιφάνεια. Δες το σαν ευκαιρία για να τις κατευνάσεις και να τις αντιμετωπίσεις όσο άβολα κι αν σε κάνουν να νιώθεις. Ένα κλίμα ασάφειας και μιας σύγχυσης επικρατεί στα εργασιακά. Αντιμετώπισέ το με την καθαρότητα της σκέψης και την αντικειμενικότητά σου. Άφησε και εμπιστεύσου τη φαντασία σου να δημιουργήσει στα ερωτικά και συναισθηματικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου μην τις υποτιμάς.

Ζυγός
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και απόφυγε τις αλλαγές. Κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια, χωρίς να παραβλέπεις νέες πληροφορίες. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να χρησιμεύσουν και να επηρεάσουν τη σκέψη σου, να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τις πρόσφατες εργασιακές σου αποφάσεις φέρνοντας στην επιφάνεια νέα δεδομένα. Μην παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ο θαυμασμός και το φλερτ που λαμβάνεις αρκούν για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Οι αλλαγές που επιδιώκεις θα πρέπει να γίνουν με αργά, σταθερά βήματα και που θα σου επιτρέψουν να μελετήσεις την κάθε λεπτομέρεια. Απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση και πιθανά να σε οδηγήσουν σε λάθη. Επανεξέτασε τον τρόπο που φέρεσαι και αισθάνεσαι για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τι καλύτερο από το να φροντίσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που προσπαθείς να περάσεις τα μηνύματά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Συγκεντρώσου σε αυτές και κρίνε τες όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Πάρε τις αποφάσεις σου στα εργασιακά, έστω κι αν χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες. Το δίκιο άλλωστε είναι με το μέρος σου και ο λόγος σου το υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Η κατανόηση και το ενδιαφέρον του συντρόφου σου απόψε πραγματικά σε συγκινεί. Αναγνώρισέ του το και γίνε κι εσύ πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι.

Αιγόκερως
Νέες κατευθύνσεις και νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου για αυτό σήμερα χαλάρωσε το πρόγραμμά σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες για να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στα εργασιακά, για αυτό μάθε να είσαι υπομονετική. Η θετική και δοτική διάθεσή σου απέναντι στο σύντροφο σου σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει πια από την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επεξεργάσου τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου ανάλογα. Φέρε στα μέτρα σου νέες εργασιακές προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Τόλμησε να πειραματιστείς και να δώσεις στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες. Ο τρόπος που επικοινωνείς με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην φοβηθείς να δείξεις το ρομαντικό και τον αδύναμο εαυτό σου.

Ιχθείς
Έχεις ήδη αρχίσει να θέτεις τον εαυτό και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Επιδίωξε να διατηρήσεις όμως την υπομονή και την ψυχραιμία σου και απόφυγε ακραίες αντιδράσεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ή και επιδιώξεις στα εργασιακά, φαίνεται να μετακινούνται προς τα πίσω. Μην απογοητεύεσαι και μην σταματάς την προσπάθεια. Εξασφάλισε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Μιλήστε, μοιραστείτε και άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Πηγή: tlife.gr