Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/12)


Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού αναστατώνει τα συναισθήματά μας και μας βάζει σε σκέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Μάλλον το παράκανες στο ξενύχτι και τις διασκεδάσεις και σήμερα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ξεκούραση. Η μέρα προσφέρεται επίσης για να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου, να ξεκαθαρίσεις τα χαρτιά σου, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι single, η σημερινή ημέρα κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε φροντίζει καλύτερα και από τη μαμά σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Συναντάς ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη θέση στη ζωή σου και περνάς όμορφες, χαρούμενες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο γίνεσαι υπερπροστατευτική απέναντί τους και αυτό μπορεί να τους καταπιέσει κάπως και να αντιδράσουν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αλλά καλύτερα να μην ακολουθήσεις τη συμβουλή ενός φίλου για γρήγορα κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μάλλον κουράστηκες από τα πολλά πήγαινε έλα και σήμερα σκέφτεσαι να μείνεις μέσα, να ασχοληθείς με το σπίτι σου αλλά και να αξιολογήσεις τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, τις επαφές και τις συζητήσεις που έκανες. Δεν είναι κακή ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι καλοπροαίρετη προς τους γύρω σου και δεν εξετάζεις τις προθέσεις τους θεωρώντας ότι δεν έχουν κρυφούς σκοπούς. Ωστόσο η κρίση σου δεν είναι πάντα σωστή και όσο και αν σε προστατεύει το ένστικτό σου, σήμερα μπορεί να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με σκοπό να επωφεληθεί από εσένα. Το νου σου.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες συναντήσεις θα έχεις σήμερα και μάλιστα με πρόσωπα που έχεις να συναντήσεις καιρό και αυτό αυξάνει τη χαρά σου! Νέες ιδέες πάνω σε παλιά προβλήματα δίνουν οριστικές λύσεις και σου λύνει τα χέρια. Είναι μια καλή μέρα για σένα. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη σελήνη στο δικό σου ζώδιο έχεις αρχίσει ήδη τη διαίτα γιατί νιώθεις ότι ξέφυγες από το πρόγραμμά σου. Σε τάξη βάζεις επίσης και το σπίτι σου γιατί καλές οι γιορτές και οι διασκεδάσεις αλλά και η οργάνωση είναι ο βασικός κανόνας της ζωής σου!

ΖΥΓΟΣ
Ίσως τις προηγούμενες ημέρες να πιέστηκες λίγο παραπάνω με τις υποχρεώσεις σου και να ξέσπασες τα νεύρα και την κούρασή σου σε ένα πρόσωπο που δεν έφταιγε σε τίποτε. Σήμερα λοιπόν σου δίνεται η ευκαιρία να επανορθώσεις και αν όχι ζητώντας συγνώμη, τουλάχιστον με ένα όμορφο δώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μετά την οικογενειακή συγκέντρωση, σήμερα σειρά έχουν οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή! Περνάτε όμορφα λοιπόν και γελάτε αλλά έχεις την τάση να θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό δεν τους πολυαρέσει. Μια μετακίνηση ή μια κοντινή εκδρομή είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετά τα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις, σειρά έχουν οι υποχρεώσεις αλλά και οι ευαισθησίες σου. Είτε λοιπόν μπορεί να επισκεφτείς ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας σου ή να πάρεις μέρος σε μια κοινωνική δράση που σκοπό έχει να βοηθήσει τους άτυχους συνανθρώπους μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν σε χωράει ο τόπος σήμερα και μιας και η μέρα είναι πιο χαλαρή φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αλλά και διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Η επίσκεψη σε ένα μουσείο, η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης, η συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και είσαι ανεξάρτητη και προοδευτική σαν χαρακτήρας και δεν ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ζηλεύει για την επαγγελματική εξέλιξη που έχει ένας φίλος σου παραβλέποντας ότι αυτός είχε αφιερώσει πολλές ώρες από τη ζωή του στην εργασία του πράγμα που εσύ αρνείσαι να κάνεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Δίνεις μεγάλη σημασία στους άλλους παραμελώντας τον ίδιο σου τον εαυτό. Ωστόσο αν αυτό σου δίνει τη χαρά της προσφοράς δεν είναι υγιές για τη δική σου ψυχολογία. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο καθένας μας έχει την ευθύνη του εαυτού του και στα δύσκολα δεν θα μπορείς να ζητήσεις από κανέναν.