Ζήσε την Εμπειρία του Μέλλοντος στο ανακαινισμένο εστιατόριο McDonald’s στην ΈγκωμηΤα McDonald’s™ είναι ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια όλης της οικογένειας. Η συνεχής αφοσίωση τους στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του πελάτη, τα βάζει μέχρι και σήμερα στις πρώτες προτιμήσεις στην κατηγορία τους στην Κύπρο.

Έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τους την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, τα McDonald’s προχώρησαν στην ανακαίνιση του εστιατορίου τους στην Έγκωμη ακολουθώντας την φιλοσοφία της Εμπειρίας τους Μέλλοντος (Experience of the Future).

Ένα πραγματικά νέο εστιατόριο έτοιμο να προσφέρει το μέγεθος της νέας εμπειρίας των McDonald’s, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον με στοιχεία που απαιτούνται σε κάθε σύγχρονο εστιατόριο.

Η McDonald’s αναγνωρίζοντας την σημασία της τεχνολογίας και των απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει έκανε αλλαγές που διευκολύνουν την εμπειρία του πελάτη επενδύοντας σε συστήματα προηγμένης τεχνολογίας. Τα σημεία αυτοεξυπηρέτησης (Self-Ordering Kiosks) προσφέρουν στον πελάτη την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο ίδιος την παραγγελία του, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις του προσφέροντας μια γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία. Η εξυπηρέτηση τραπεζιών (table service), είναι ακόμη μια από τις υπηρεσίες  που μπορεί να απολαύσει ο πελάτης προσφέροντας του μια πιο χαλαρωτική και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την υψηλή ποιότητα καφέ που του προσφέρει το McCafé® αλλά και τα παιδιά να παίξουν στο ανανεωμένο Play Place ή ακόμη να γιορτάσουν τα γενέθλια τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδικά πάρτι.

Όπως δήλωσε και η Έλενα Ανδρέου, Managing Director της Εταιρείας ‘Τα McDonalds φεύγουν από το παλιό και προχωρούν σε ένα νέο περιβάλλον προσφέροντας μια συνολική εμπειρία φαγητού. Πάντοτε με υψηλή ποιότητα, μέσα σε ένα άνετο χώρο πιο φιλικό και πιο προσωπικό.’