Ζέτα Μακρυπούλια: Πόζες και παιχνίδια στις παραλίες της Πάρου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και καλούς φίλους που την επισκέπτονται. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ βρίσκεται εδώ και αρκετές εδβομάδες στην Πάρο και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καθημερινές της δραστηριότητες. Φυσικά, αυτές περιλαμβάνουν πολλά μπάνια και παιχνίδια στη θάλασσα.

Φαίνεται πως η Ζέτα Μακρυπούλια αγαπά πολύ το καλοκαίρι και το απολαμβάνει στο έπακρο. Άλλωστε χρειάζεται να γεμίσει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει τη νέα σεζόν δυναμικά στα επαγγελματικά της που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αρκετά.

Βέβαια, η ίδια πάντα βάζει προεταριότητα την προσωπική της ζωή. “Πάντα ο έρωτας ήταν για μένα σε προτεραιότητα. Αυτός διαδραμάτιζε τον πιο βασικό ρόλο στη ζωή μου. Αν και όπως ξέρεις, πάλεψα πολύ στο να καταφέρω κάποια πράγματα στη δουλειά μου. Γιατί τίποτα δεν μου χαρίστηκε, τίποτα δεν είχα έτοιμο και “στρωμένο”. Ήμουνα, όμως, πάντα πολύ εργατική –άκουγα, μελετούσα, παρακολουθούσα. Αφοσιωνόμουν –το κάνω ακόμα. Αν και δεν ήμουνα ένα παιδί με «στόχους». Ούτε είχα υπέρμετρες φιλοδοξίες. Πήγαινα πάντα βήμα βήμα. Απλώς έχω μάθει να διαχωρίζω τα επαγγελματικά μου από τα προσωπικά”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και το Down Town Κύπρου.

Όσο για τη 7χρονη σχέση της με τον Μιχάλη, στην ίδια συνέντευξη, είχε πει: “Η καθημερινότητα στη σχέση έχει μία μικρή ρουτίνα – όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια – αλλά όταν αγαπάς τον άλλον κι όταν συνεχώς ανακαλύπτονται καινούρια ενδιαφέροντα που επανατοποθετούν τη σχέση τότε, όχι, δεν έχεις λόγο να βαρεθείς. Αν μάλιστα έχεις και έναν κοινό στόχο με τον άλλον, τότε την καθημερινότητα την κάνεις γλυκιά”

Ο έρωτάς τους είναι δυνατός και το διαπιστώσαμε και πρόσφατα όταν ο γνωστός τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία στην Πάρο και η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφιέρωσε στην Ζέτα Μακρυπούλια το τραγούδι «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», της Πάολα και η γνωστή ηθοποιός “έλιωσε” κυριολεκτικά βλέποντας τον σύντροφό της στην σκηνή. Δες εδώ!

Βέβαια, στις φωτογραφίες που επιλέγει η Ζέτα να ανεβάζει στο instagram της είναι διακριτική και δεν εκθέτει την σχέση της:

Summer time.. 🍒

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

Ψψψιτ…..👯 #summer2017 #beach #dance #summermood

A post shared by @zeta_makripoulia_official on