Υπέροχη και αποκαλυπτική η Μαρία Καλημέρα στο… «Με αγάπη Χριστιάνα»!

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» φιλοξενήθηκε η Μαρία Καλημέρα, που δίχως αμφιβολία ανήκει στις παρουσίες που γεμίζουν με περηφάνια την Κύπρο με τα κατορθώματα της. Θυμίζουμε ότι την είδαμε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ωστόσο, έχει κάνει γνωστή την Κύπρο μας στο βιβλίο με τα ρεκόρ γκίνες.

Η ίδια έχει καταρρίψει τρεις φορές το ρεκόρ στο plank, δείχνοντας «τεράστια» ψυχικά αποθέματα. Τι κι αν οι γιατροί όταν γεννήθηκε είχαν πει ότι δεν θα κατάφερνε να περπατήσει ποτέ στη ζωή της; Η Μαρία τους διέψευσε πανηγυρικά καταφέρνοντας τα πάντα.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή που παρουσίασε σήμερα (24/10) η Χριστιάνα Αρτεμίου, μίλησε για τις δυσκολίες που είχε από παιδική ηλικία λόγω των κινητικών προβλημάτων της, πως αυτές έπαιξαν ρόλο στην ψυχολογία της, αλλά και πως ξεπέρασε κάθε «εμπόδιο» ψυχολογικό και μη, για να βρίσκεται σε τούτο το επίπεδο αυτή τη στιγμή!

«Μιλούσα με έναν φίλο μου, ενώ ήδη γυμναζόμουν», ο φίλος μου, τόνισε πως… «Είδες που έσπασαν ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία του άντρα πεντέμισι ώρες στο Plank»; «Το παρακολούθησα και είπα στον personal trainer μου, ότι θέλω να το δοκιμάσω. Του είπα ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω, με πίστεψε και τα καταφέραμε με αρκετό κόπο στις προπονήσεις».

Σε ερώτηση αν το «έβαλε κάτω» απάντησε: «Ναι, σκέφτηκα πολλές φορές να σταματήσω, αλλά δε μου αρέσει να χάνω και έτσι συνεχίζω».

Λατρεύεις τα tattoo; «Ναι, έχω χαραγμένη και την ημερομηνία με το ρεκόρ»!

Τι σε «κράτησε» και δεν «έπεσες» από όσα πέρασες; «Η στήριξη των ανθρώπων που με αγαπούν, το πείσμα μου και ότι επιτέλους ξεπέρασα το στάδιο άρνησης στο οποίο είχα μπει. Το μότο μου είναι, «Αγάπα τον εαυτό σου, για να σε αγαπήσουν και άλλοι», Αυτό έπραξα κι εγώ»!

[ot-video][/ot-video]