«Ξημερώνει Επέτειο»: Ο STAN σε ένα ακόμα τραγούδι του καινούριου CD«Ξημερώνει Επέτειο», τραγουδά ο STAN σε ένα ακόμη τραγούδι της νέας δουλειάς του που αποκαλύπτεται.

Η ώρα «11:11» ανήκει στον STAN!

Ο πιο ανατρεπτικός τραγουδιστής της γενιάς του ολοκληρώνει το μεγάλο άλμα της διαδρομής του με την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, η οποία αποκαλύπτεται κάθε βράδυ τραγούδι προς τραγούδι.

Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Στράτου Αντιπαριώτη, με γενικό τίτλο «11:11», κάνουν πραξη δεκατρία τραγούδια – έκπληξη. Ανάμεσά τους θα βρείτε τα αγαπημένα «Όταν Αγαπάς», «Με Στεναχωρεί», «Δε Σου Ανήκω» και «Παράξενο Παιδί» (τα οποία κυκλοφόρησαν από την προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή), αλλά και το Νο1 radio hit «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει».

Συμπεριλαμβάνεται και η νέα επιτυχία «Χτύπα» που έπαιξε το ρόλο του κύριου προάγγελου του «11:11».   Τις προηγούμενες ημέρες ο STAN πρόσθεσε στο παζλ του νέου δίσκου του άλλα τρία κομμάτια: Το «Τώρα Λείπω», το «Με Εκμεταλλεύεσαι» (ακούστε τα εδώ) και το «Για Να ‘Ρθεις Εδώ», για τη δημιουργία του οποίου ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του ένωσαν δυνάμεις με το Βασίλη Καρρά.

Το επόμενο τραγούδι που έρχεται στην επιφάνεια ονομάζεται «Ξημερώνει Επέτειο». Το «11:11» κυκλοφορεί ήδη σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Icon Music.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.com