Ξέσπασε ο Νίκος Μουρατίδης για την οικογένεια Παντελίδη: «΄Έχουν κανιβαλίσει την μνήμη του παιδιού τους!»


Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και το πώς χειρίζονται την υπόθεση.

Ο Νίκος και στο παρελθόν έχει δείξει πως δεν μασάει τα λόγια του, και ο ίδιος όπως θα δείτε και παρακάτω στα λεγόμενά τους, θεωρεί πως η ίδια η οικογένεια δεν σέβεται την μνήμη του νεκρού παιδιού της και κανιβαλίζει την υπόθεση… Δείτε παρακάτω τι είπε:

«Το παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά θλίβομαι με όλο αυτό το κανιβάλισμα και όλο αυτό το τσίρκο που έχει γίνει με τον θάνατο αυτού του παιδιού. Και που το τροφοδοτεί συνέχεια ακόμα και η ίδια του η οικογένεια, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος. Από την άλλη μεριά εγώ δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε! Όταν λέτε γενετικό υλικό τι εννοείται; Ότι γινόταν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο; Γιατί εγώ έτσι όπως το άκουσα πήγε το μυαλό μου αλλού…Αυτή η ιστορία με τον Παντελίδη, τον άνθρωπο θα τον αφήσουν να ησυχάσει; Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον θάνατό του και ακόμα γίνεται τσίρκο αυτός ο θάνατος.«, είπε ο Νίκος Μουρατίδης και συνέχισε εξοργισμένος…. «Βεβαίως και πρέπει να μάθει η οικογένεια τι συνέβη, αλλά όχι με αυτή τη δημοσιότητα. Να μάθει μυστικά τι έγινε και τελείωσε. Η οικογένεια προκαλεί τους δημοσιογράφους! Δεν ξυπνάνε μόνοι τους το πρωί και το σκαλίζουν! Επειδή στην τηλεόραση δεν τα λέμε όλα, ο κόσμος στις παρέες του λέει πολύ σκληρά πράγματα για το συγκεκριμένο γεγονός! Από την άλλη…Έχουμε δύο μητέρες στο παρελθόν που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν, του Γρηγορόπουλου και του Παύλου Φύσσα. Δεν βλέπω να έχουν κάνει τα παιδιά τους τσίρκο. Αυτό τώρα γιατί γίνεται με τον Παντελή Παντελίδη και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει; Η οικογένεια αυτό το προκαλεί, και το διοχετεύει προς τα Μέσα. Δηλαδή μέχρι και στο Facebook, είδα ότι η μητέρα του Παντελίδη είχε βάλει την λέξη «ΔΙΚΑΙΩΣΗ»… Ποια δικαίωση; Ότι; Της δολοφόνησε κανείς το παιδί της; Εμείς παιδιά δεν ήμασταν εκεί. Πρέπει να σεβαστούμε τον νεκρό και να ηρεμήσουμε λέω εγώ…«Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[ot-video][/ot-video]