Ξέσπασε η Kylie Minogue μετά το χωρισμό: “Ίσως να μην παντρευτώ ποτέ!”


Δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί και προχωράω σε νέες, πιο πλούσιες εμπειρίες”, δηλώνει η Kylie Minogue στην “Sunday Herald Sun”, θέλοντας να σώσει την αξιοπρέπειά της μετά την απιστία του αρραβωνιαστικού της και τον αναπόφευκτο χωρισμό τους. Ο 29χρονος αγαπημένος της φαίνεται πως την απάτησε με μια 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιό, την Marta Milans και η Kylie Μinogue ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε η Kylie Minogue και την παρ’ ολίγο κατάθλιψη που ακολούθησε του χωρισμού της με τον ηθοποιό Joshua Sasse, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό…

“Δεν πέρασα ποτέ στη ζωή μου το κατώφλι του γάμου, αλλά ίσως αυτό να είναι το πεπρωμένο μου. Έχω γνωρίσει την αγάπη και μου αρέσει να είμαι ερωτευμένη και να αγαπάω”, ανέφερε η 48χρονη τραγουδίστρια.

Η Kylie Minogue, πάντως, δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω τη ζωή της…

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και από τότε ήταν αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι. Πριν λίγες ημέρες στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, οι κακές γλώσσες λένε ότι τσακώθηκαν με αφορμή τη μελαχρινή ηθοποιό, ενώ πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει τέλος στον αρραβώνα τους. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο 29χρονος Joshua, γνωρίστηκε με την Ισπανίδα ηθοποιό πέρσι στα γυρίσματα κάποιου σήριαλ.

Πηγή: t-life