Ξεψύχησε στην άσφαλτο η 9χρονη κόρη γνωστού σεφ

Ερχόταν στον Αλισσό για να περάσει λίγες μέρες στη γενέτειρα της μητέρας της αλλά δεν πρόλαβε. Η 9χρονη Μελίνα Ελένη έσβησε στην άσφαλτο σε τροχαίο που συνέβη προχθές στην Πατρών – Κορίνθου στο Δερβένι.

Το άτυχο κοριτσάκι επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της και το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για την 9χρονη, καθώς σκοτώθηκε ακαριαία.

Η μητέρα της, Αναστασία Κάνιστρα, τραυματίστηκσε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κηδεία της 9χρονης Μελίνας – Ελένης Besnard θα γίνει σήμερα στις 6.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού.

Η 9χρονη ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.

O πατέρας που είχε μείνει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου κατέρρευσε όταν έμαθε για το θάνατο της 9χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα και έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τον Αλισσό αναζητώντας την τύχη της στην Αθήνα. Διατηρούσε, όμως, δεσμούς με την περιοχή καθώς έχει πολλούς συγγενείς. Η γυναίκα πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές, όπως έκανε και αυτή τη φορά, η οποία όμως στάθηκε μοιραία.