Ξεκινούμε ξανά δυναμικά! Πρώτες πρόβες και εμφανίσεις των Ομίλων του Δήμου εντός Ιουλίου

DCIM100MEDIADJI_0021.JPG

Σε ένα μη συμβατικό περιβάλλον πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη της πρόβα η Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου –Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, μετά την τρίμηνη αναστολή της λειτουργίας της λόγω κορονοιού, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την επαναδραστηριοποίηση του Δήμου Στροβόλου στα πολιτιστικά δρώμενα.

Η Λαϊκή Αγορά Στροβόλου, η οποία στεγάζεται στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, φιλοξένησε τη Συμφωνική Μπάντα χθες απόγευμα για την πρώτη της πρόβα, ενόψει των θερινών εμφανίσεων της, καθώς κρίθηκε ως κατάλληλος χώρος για την τήρηση των προνοιών του  υγειονομικού πρωτοκόλλου, σε σχέση και με τον αριθμό των μελών της Μπάντας.

Με θετική διάθεση και αισιοδοξία τα μέλη της Μπάντας πλημμύρισαν με τις μελωδίες τους τους χώρους της Λαϊκής Αγοράς, η οποία αποδεικνύεται ότι μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της έχει κερδίσει την αγάπη των δημοτών και όχι μόνο.

Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου ξεκινά ξανά και πάλι εντός Ιουλίου με σύντομες εμφανίσεις της Συμφωνικής Μπάντας και της Ορχήστρας Εγχόρδων στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στα μουσικά σύνολα, καθώς και το κοινό. Ταυτόχρονα, ο Δήμος προγραμματίζει τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις του, με μουσικές, καθώς και θεατρικές παραστάσεις.