Ξεκινά το σχολείο ο πρίγκιπας George: Δείτε σε ποιο θα φοιτήσει και πόσο θα στοιχίσει

Τέλος η ανεμελιά στους βασιλικούς κήπους για τον πρίγκιπα George καθώς, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι, από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει στο σχολείο!

Ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που τον Ιούλιο θα γίνει 4 ετών, «σπάει» την παράδοση και δεν θα φοιτήσει στο σχολείο Wetherby, αλλά στο Thomas’s Battersea.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε βρει το σχολείο όπου είναι σίγουρο ότι ο George θα έχει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη έναρξη για την εκπαίδευσή του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το σχολείο του «γαλαζοαίματου» μπόμπιρα βρίσκεται μόλις λίγα μίλια από την κύρια κατοικία της οικογένειάς του, το παλάτι του Kensington και εκπαιδεύει 540 αγόρια και κορίτσια ηλικίας, μεταξύ 4και 13 ετών. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 18.000 βρετανικές λίρες τη χρονιά, ενώ, εκτός από τα μαθήματα, έμφαση δίνεται στις τέχνες, τα σπορ και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Πρώτος κανόνας του σχολείο είναι το «να είσαι ευγενικός» και, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, εκτός από τις ακαδημαϊκές επιδόσεις, έμφαση δίνεται «σε ένα σύνολο βασικών αξιών, οι οποίες περιλαμβάνουν την καλοσύνη, την ευγένεια, την εμπιστοσύνη, την ταπεινότητα και την προσπάθεια οι μαθητές να είναι δωρητές και όχι κτήτορες».

Πηγή: peoplegreece.gr