Ξεκίνα το δικό σου ταξίδι εμπειριών στην Ευρώπη μέσα από το Eurodesk


Η Ευρωπαϊκή Ένωση σου προσφέρει τόσες ευκαιρίες και δυνατότητες να εξερευνήσεις τον κόσμο. Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι μπορείς να επιχορηγηθείς για να συμμετέχεις σε «Ανταλλαγές Νέων», για να προσφέρεις «Εθελοντική υπηρεσία», να κάνεις «Πρακτική Άσκηση» και άλλα πολλά. Συχνά όμως, οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις.

Tο ευρωπαϊκό δίκτυο πληροφόρησης Eurodesk, είναι κοντά σου για να κάνει τα πράγματα πιο απλά. Είναι η πύλη πληροφόρησης που απαντά στις ερωτήσεις σου, σε καθοδηγεί και σε βοηθά να βρεις και να αξιοποιήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για εσένα! 

Γνώρισε με τη βοήθεια του Eurodesk ευκαιρίες εργασίας και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, λάβε στήριξη και υλοποίησε τις ιδέες σου μέσα από συγχρηματοδοτικά προγράμματα και διεύρυνε τους ορίζοντές σου, μέσα από προγράμματα ανταλλαγής νέων. Παράλληλα, κάνε την αλλαγή μέσα από τον Εθελοντισμό και τα δικά σου σχέδια Αλληλεγγύης, εμπλέξου ενεργά στα κοινά και συνδιαμόρφωσε τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές πολιτικές για τους νέους και τις νέες, για σένα! 

Το Eurodesk είναι εδώ για να σε ενημερώσει, να σε πληροφορήσει, να σε στηρίξει, να σε ενθαρρύνει να κάνεις το πρώτο, αλλά και τα επόμενα βήματα!

Επικοινώνησε σήμερα με το Eurodesk Cyprus: Θέσε τα ερωτήματά σου τηλεφωνικά (22402613) ή μέσω e-mail (eurodeskcy@eurodesk.eu), επισκέψου την ιστοσελίδα μας http://eurodesk.onek.org.cy και την Ευρωπαϊκή Διαδικτυακή Πύλη Νεολαίας http://europa.eu/youth. Μπορείς να  βρεις το Eurodesk σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn, ακολουθώντας τον λογαριασμό “Eurodesk Cyprus”.

To Εθνικό δίκτυο Eurodesk Cyprus χειρίζεται ο Οργανισμός Νεολαίας και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+: Νεολαία.

Όποια και αν είναι η απορία σου, ξεκινά μαζί μας!