Ξαναπαντρεύεται ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός – Διαφορά 30 χρόνων από την σύντροφό τουΕίναι από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να γοητεύσει πολλές γυναίκες στο πέραμα των χρόνων.

Ο ηθοποιός παντρεύεται για τρίτη φορά, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν δήλωνε ότι δεν του πάει καθόλου ο γάμος.

Πρόκειται για τον Νίκο Γαλανό, που διανύει το 73ο έτος της ηλικίας του.

Η 43χρονη σύντροφός του, Έλενα Σαγανά, φαίνεται ότι με τον τρόπο της τον έπεισε να παντρευτεί για ακόμη μια φορά!

Στο παρελθόν ο ηθοποιός δήλωνε: «Έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται ‘να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά’. Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις».

Όσον αφορά την σύντροφό του, εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο Νίκος Γαλα­νός γοητεύτηκε και από τη δυναμική προσωπικότητά της. Η καλλονή άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

Το γεγονός μάλιστα ότι έχει καταφέρει να σημειώσει επιτυχία στο ανδοκρατούμενο αυτό επάγγελμα δείχνει το πείσμα και την αποφασιστικότητα της. Στοιχεία που δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον 73χρονο ηθοποιό.

Μετά από πέντε περίπου χρό­νια σχέσης, η ιδέα του να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης είναι κάτι που τριγυρνά όλο και πιο έντονα στο μυαλό τους, παρότι ξέρουν ότι ένας γάμος δεν έχει να προσδώσει τίποτα περισσότερο στην καθημερινότητα τους.

Πηγή : lifeNEWScy