Ξανά στα δικαστήρια Angelina Jolie ‑ Brad Pitt


Ένας πόλεμος δίχως τέλος ανάμεσα στους ηθοποιούς

Ένας πόλεμος δίχως τέλος είναι αυτός ανάμεσα στην Angelina Jolie και το Brad Pitt. Η ηθοποιός δείχνει όχι μόνο αποφασισμένη να πάρει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους, αλλά και να βγάλει οριστικά τον πατέρα τους από τη ζωή τους.

Επιστρέφουν στα δικαστήρια για να παλέψουν ξανά για την επιμέλεια πέντε παιδιών τους, καθώς εκείνη ζητά την εκ νέου αξιολόγηση του δικαστηρίου που αποφάσισε να τους δώσει από κοινού την επιμέλεια.

Η Jolie ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, αλλά μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε, και έπειτα από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Η ίδια η Jolie είχε πει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση, τα παιδιά πρέπει να έχουν τη βάση τους εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους.

Η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές αρχικά, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Pitt παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο, Μάντοξ, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης. Σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού είναι 18 ετών και ζει στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μάντοξ έχει διαγράψει από τη ζωή του τον πατέρα του.

Ο ίδιος ο Pitt επιβεβαίωσε τον εθισμό του στο αλκοόλ, ενώ σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί συνεδριάσεις των ανώνυμων αλκοολικών εδώ ενάμιση χρόνο.

Συνήθως, η αξιολόγηση της επιμέλειας παιδιών κατατίθεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχουν ανησυχίες για κακοποίηση και προβλήματα ψυχικής υγείας. Σε ανάλογες περιπτώσεις, ο δικαστής κάνει έρευνα σε βάθος στο ιστορικό των γονέων αναφορικά με καταχρήσεις, ψυχική υγεία και τις πρακτικές γονικής μέριμνας πριν ακυρώσει ή όχι την ισχύουσα συμφωνία επιμέλειας.

Το Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας είναι και πάλι στα δικαστήρια, αλλά η ηθοποιός έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο για πρόσβαση στα αρχεία της υπόθεσης, ούτε στο μέλλον.

Πηγή : Pink.gr